Nova Southeastern University, H. Wayne Huizenga College of Business & Entrepreneurship

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Salah satu sekolah perniagaan utama di Florida, H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship di NSU menjangkau pelajar di seluruh dunia dengan program sarjana muda dan sarjana yang dikenali dan di peringkat antarabangsa.

Kenali salah satu daripada beberapa sekolah di negara ini yang mempunyai keusahawanan, dan di mana:

 • Fakulti dunia nyata menyampaikan kurikulum terkini yang memupuk semangat berfikir inovatif di tempat kerja.
 • Lebih daripada 3,000 pelajar mengikuti pelbagai ijazah sarjana muda dan sarjana.
 • Anda memilih cara belajar, sama ada sepenuh masa atau sambilan, dalam talian.
 • Kampus utama yang dinamik di Benteng Lauderdale-Davie, Florida.

startup, meeting, brainstorming

Visi

H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship adalah penyedia pendidikan akademik, profesional, dan praktikal di seluruh dunia untuk individu dalam perniagaan, akademik, kerajaan, dan organisasi bukan untung. Dengan reputasi kualiti yang diakui, hubungan korporat Huizenga College of Business & Entrepreneurship dan teknologi moden memberikan pengalaman pembelajaran di dunia nyata yang unggul untuk pelajar.

Misi

Misi H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship adalah untuk mendidik pemimpin perniagaan dan usahawan masa depan dengan memberi mereka kelebihan yang akan mempersiapkan mereka untuk melayani ekonomi antarabangsa dan perkhidmatan unik kami di tenggara Florida.

writing, pen, man

Falsafah

Kami percaya dalam dunia yang serba cepat dan cepat berubah ini, individu dalam perniagaan, akademik, kerajaan, dan organisasi bukan untung memerlukan peluang pendidikan yang mudah, mudah dicapai dan bernilai tinggi. Hanya dengan memanfaatkan fakulti yang memiliki kelayakan ilmiah dan profesional, menyediakan interaksi peribadi dengan pelajar, dan menggunakan teknologi secara berkesan, kita dapat mempersiapkan pelajar untuk berjaya.

Kami hanya dapat merealisasikan visi kami jika semua fakulti dan kakitangan Huizenga College of Business, dengan sokongan pihak berkepentingan kami yang lain, berdedikasi untuk inovasi dalam kursus, kurikulum, kaedah penyampaian, dan perkhidmatan kepada pelajar sesuai dengan keperluan pelajar. Kejayaan Huizenga College of Business bergantung pada kemampuan tenaga pengajar, staf, dan pelajar kami untuk menerapkan pengetahuan yang baru diperoleh untuk mencipta nilai dalam perniagaan, akademik, kerajaan, dan organisasi bukan untung masing-masing khususnya, dan masyarakat secara keseluruhan. .

Prinsip

 • Menjalankan semua urusan akademik kita dengan penuh integriti.
 • Komited dengan visi, misi, falsafah, dan prinsip Huizenga College of Business and Entrepreneurship.
 • Perlakukan satu sama lain dengan bermartabat, hormat, dan peka sehingga dapat mewujudkan persekitaran penyayang yang membolehkan fakulti, staf, dan pelajar mencapai potensi terbesar mereka.
 • Tetap fokus, dan jangkakan keperluan konstituen kita agar kita dapat mempersiapkan pelajar kita untuk menjadi "pembentuk" masyarakat kita, bukan sekadar "reaktor".
 • Tetapkan harapan tinggi untuk diri kita sendiri dan tunjukkan inisiatif, pertimbangan, fleksibiliti, dan kerja berpasukan agar kita dapat memenuhi misi dan visi kita.
 • Mempunyai keinginan yang kuat untuk memajukan pengetahuan tentang bagaimana organisasi berfungsi dan menerapkan pengetahuan ini sehingga mengembangkan penyelesaian kreatif adalah fokus utama kehidupan.
 • Mempunyai visi, kreativiti, keterbukaan, dan daya terima untuk menantang status quo, untuk mewujudkan pembelajaran dan perubahan, dan melihat peranan kita dalam Huizenga College of Business and Entrepreneurship dan University sebagai sebahagian daripada proses yang dinamis dan bukannya satu set statik, hubungan tetap dengan tugas yang berkaitan.
 • Sentiasa cuba memahami sumbangan yang dapat kita buat terhadap visi dan misi organisasi, dan berusaha untuk menyumbang sekiranya terdapat kelebihan perbandingan yang jelas.
 • Percayalah bahawa pembelajaran sepanjang hayat, dan penerapan pembelajaran itu sangat meningkatkan masyarakat.
 • Jadilah dewasa secara budaya dan tunjukkan penghargaan yang kuat terhadap kepelbagaian dan kekayaan yang dibawa dalam kehidupan dan pembelajaran.

Lokasi

Fort Lauderdale

Alamat
3301 College Avenue
33314-7796 Fort Lauderdale, Florida, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami