Northwood University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Misi Northwood University adalah untuk membangunkan pemimpin masa depan global, masyarakat yang bebas-perusahaan.

Penyata Nilai Teras

Kami percaya dalam:

kelebihan keusahawanan, masyarakat yang bebas-perusahaan. kebebasan individu dan tanggungjawab individu. berfungsi dari asas etika dan integriti. menggalakkan dan memanfaatkan sifat global, pelbagai dan pelbagai budaya perusahaan.

Penyata Tujuan teras

Tujuan utama adalah untuk membangunkan pemimpin, pengurus dan usahawan dengan watak dan kemahiran untuk memandu kejayaan peribadi, organisasi dan masyarakat.

Hasil & sifat-sifat

Kod Etika

Masyarakat pelajar, fakulti dan kakitangan Northwood University mengesahkan kod ini etika sebagai tingkah laku yang memajukan nilai-nilai kita bersama.

Kebebasan: Kami akan menggunakan kebebasan peribadi manakala menginsuranskan lain kebal daripada gangguan sewenang-wenangnya oleh sebab keadaan atau keadaan, menginsuranskan kebebasan yang akan dikekang hanya dengan tanggungjawab kami untuk akibatnya.

Berkenaan: Kami akan melayan semua orang lain dengan pertimbangan untuk keadaan mereka dan dengan mengambil kira bernas untuk nilai mereka sebagai manusia.

Empati: Kami akan berusaha untuk memahami perasaan, pemikiran dan tanggapan orang lain agar kasih sayang dan keadilan tindakan kita mungkin berlaku.

Kerohanian: Kami akan mendapatkan pembangunan rohani perlu untuk kebahagiaan dan pertumbuhan kami dan menggalakkan persekitaran yang menyokong pertumbuhan ini untuk semua.

Kejujuran: Kami akan memeluk kebenaran, keadilan, kejujuran dan menuntut jika tiada penipuan atau penipuan diri sendiri dan orang lain dengan siapa kita bertindak.

Pencapaian: Kami akan menggunakan kemahiran kita untuk mewujudkan pencapaian yang tinggi dan memuji pencapaian tinggi orang lain.

Integriti: Dalam semua tindakan kita, kita akan mendapat petunjuk dengan kod tingkah laku yang mencerminkan nilai-nilai kita, tanpa halangan oleh keadaan, kepentingan peribadi, tekanan awam atau godaan swasta.

Tanggungjawab: Kami akan bertanggungjawab bagi jagaan dan kebajikan orang lain dan bertanggungjawab untuk kesan yang dicadangkan itu dan yang tidak dijangka daripada tindakan kita.

A pendidikan universiti adalah lebih daripada kursus yang ditawarkan dan pengalaman disediakan. Ia adalah seni bina daripada unsur-unsur yang direka untuk mencipta keputusan yang ditakrifkan. Sebagai masyarakat pembelajaran, kita menumpukan usaha kita kepada pencapaian hasil dan sifat-sifat berikut.

Graduan kami:

 1. Memahami tradisi kebebasan.

 2. Mempunyai kefahaman praktikal perlu lawati di bidang pilihan mereka.

 3. Sudah biasa dengan idea-idea yang memandu pemimpin perusahaan.

 4. Berkomunikasi secara berkesan dalam ucapan dan penulisan.

 5. Memahami isu-isu global yang kompleks.

 6. Mempunyai daya tarikan yang berterusan kepada idea-idea baru.

 7. Dapat menjelaskan nilai-nilai peribadi mereka.

 8. Memahami unsur-unsur estetik, kreatif, dan rohani kehidupan.

 9. Berkesan penilai diri.

 10. Adakah berorientasikan tindakan.

 11. Pintar untuk mengesan dan menyelesaikan masalah.

 12. Mendapatkan pendidikan sepanjang hayat.

The Northwood Idea

Kami menganggap pendidikan Northwood University sebagai satu pelaburan dalam masa depan anda. Mana-mana orang yang menumpukan masa kepada pendidikan Northwood memberikan sehingga peluang untuk menumpukan masa itu untuk semua kegiatan lain dia mungkin melibatkan diri dalam pada masa itu.

Nilai Idea ini

Kami percaya bahawa kompetitif, perkhidmatan yang cemerlang dan produktif boleh mengatasi halangan-halangan, menyelesaikan masalah, dan mencapai matlamat; bahawa manusia boleh membuat perbezaan di dunia di mana mereka tinggal; bahawa kebebasan politik dan ekonomi adalah amat penting dalam melepaskan kreativiti dan produktiviti; pengorbanan itu - simpanan - adalah pra-syarat yang diperlukan untuk maju; bahawa persamaan peluang berdasarkan sumbangan dan ketidaksamaan ganjaran menggunakan kriteria yang sama bukan sahaja sesuai, tetapi syarat-syarat yang perlu; dalam sistem yang tidak dipaksa ke dalam pematuhan dengan beberapa pelan induk; bahawa ia adalah perbezaan antara kita yang membuat kita menarik dan berguna antara satu sama lain; dalam kebebasan untuk gagal. Kita mesti bebas untuk menanggung akibat positif dan negatif tindakan kita; bahawa dalam sistem yang berdaya saing, semua yang mengambil bahagian faedah daripadanya; kami mendedikasikan diri kepada penghapusan halangan tiruan kepada peluang sama rata untuk semua manusia. Halangan kaum, agama dan seksual adalah laknat kepada kami; bahawa pemahaman dan penghayatan seni dan kemanusiaan adalah sumber utama pengayaan manusia dalam kehidupan manusia yang produktif; pendidikan yang tidak adalah sesuatu yang satu orang boleh melakukan yang lain. Ia adalah, sebaliknya, sesuatu yang dua orang lakukan bersama-sama. Ini bermakna bahawa sesuatu institusi pendidikan adalah, terutamanya, pemudah cara pengetahuan.

Kami mengamalkan keraguan yang sihat kerajaan yang besar dan kuat kerana kita fikir sejarah telah jelas menunjukkan bahawa struktur itu bergerak dengan pantas daripada menjadi rakyat ke arah yang di antara bangsa itu, dan kebebasan hilang dalam kira-kira. Sikap tidak bertoleransi kami kuasa monolitik adalah konsisten di seluruh perniagaan, tenaga kerja, dan spektrum kerajaan. Kami mengesyaki, tambahan pula, bahawa sebagai masyarakat yang kita tidak boleh mendapat manfaat daripada penubuhan monopoli undang-undang kecuali dalam keadaan yang amat sedikit dan terhad.

Ini adalah The Northwood Idea.

SEJARAH

Pada 23 Mac, 1959, dua orang lelaki muda dengan idea, matlamat dan falsafah pragmatik untuk merangkumi semua, berpecah dari kerjaya mereka dalam struktur kolej tradisional untuk mewujudkan satu konsep baru dalam pendidikan.

Idea berwawasan mereka menjadi kenyataan apabila Dr. Arthur E. Turner dan Dr. R. Gary Stauffer mendaftar 100 pelajar di Institut Northwood, dengan menggunakan rumah agam abad ke-19 di Alma, Michigan, sebagai bangunan sekolah, sejumlah kecil wang yang dipinjam untuk perbelanjaan operasi, dan sejumlah besar penentuan.

Northwood diwujudkan sebagai dunia telah berubah. Russia melancarkan Sputnik dan Amerika tidak lama lagi untuk diikuti. Stauffer dan Turner menonton perlumbaan ke angkasa lepas. Mereka membayangkan jenis baru universiti-satu di mana pengajaran pengurusan memimpin jalan. Walaupun sempadan ruang telah mendedahkan rahsia-rahsia mereka, Stauffer dan Turner memahami segala usaha - teknikal, perkilangan, pemasaran, runcit, setiap jenis perniagaan - diperlukan state-of-the-art, pengurusan etika yang dipacu.

Masa telah disahkan kejayaan apa yang kedua-dua pendidik muda yang dikenali sebagai "The Northwood Idea" - menggabungkan pengajaran dari masyarakat Amerika bebas perusahaan ke dalam bilik darjah kolej.

Dr. David E. Fry mengambil tampuk pentadbiran pada tahun 1982 dan kemudian Dr. Keith A. cantik pada tahun 2006, masing-masing meneruskan cita-cita yang sama dengan Stauffer dan Turner, tidak pernah ragu-ragu daripada nilai-nilai teras, Universiti berkembang dan matang. Kurikulum akademik berkembang; Northwood berubah daripada Institut kepada Universiti bertauliah, yang DeVos Sekolah Pengajian Siswazah Pengurusan telah dicipta dan kemudian berkembang; Program Ijazah Dewasa dan pusat program diperluaskan ke lebih 20 lokasi di lapan negeri; pusat program antarabangsa telah ditubuhkan di Malaysia, Republik Rakyat China, Sri Lanka, dan Switzerland; Pembinaan penting seperti kampus Pelajar Pusat Life menambah nilai kepada pengalaman pelajar Northwood. Usaha baru seperti Kajian Aftermarket, hiburan dan pengurusan sukan dan fesyen merchandising bersama-sama dengan perkongsian kampus di Montreux, Switzerland, menunjukkan satu pengalaman yang diperkaya untuk semua pelajar-pelajar kita.

Dengan misi dinyatakan dengan jelas untuk membangunkan pemimpin masa depan masyarakat global, bebas perusahaan, Northwood University memperluaskan kehadirannya di tempat kebangsaan dan antarabangsa. Profesor terlibat dalam dialog ekonomi dan dasar; pelajar muncul sebagai juara dalam pertandingan akademik serantau dan kebangsaan. Di semua kampus dan di semua bahagian, Northwood University ditenagakan dan secara aktif mengikuti pengaturcaraan dinamik dan pengaruh meningkat.

Northwood University mendidik pengurus dan usahawan - pemimpin yang berkemahiran dan beretika. Dengan lebih 35,000 alumni dan masa depan yang bertenaga hadapan, The Northwood Idea masih hidup dan baik.

Lokasi

Midland

Alamat
4000 Whiting Dr

48640 Midland, Michigan, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami