Read the Official Description

Universiti Negeri Nicholls, yang terletak di Thibodaux, Louisiana, adalah Universiti yang komprehensif, serantau yang terletak di tengah selatan Louisiana. Disokong cukai dan coeducational, ia membuka pintunya 23 September 1948, sebagai Francis T. Nicholls Junior College of Louisiana State University.

Pada tahun 1956, Louisiana Legislature memisahkan Nicholls dari Louisiana State University dan membenarkannya mengembangkan kurikulum empat tahun penuh. Oleh itu, pada September 1956, bekas kolej junior itu mula beroperasi sebagai Francis T. Nicholls State College. Ia mendapat ijazah pertama pada Mei 1958. Akta 93 Badan Perundangan Negeri pada tahun 1970 telah menukar namanya kepada Nicholls State University.

Kampus 210 acre, yang pernah menjadi sebahagian daripada Perladangan Acadia bersejarah, berhadapan dengan Bayou Lafourche, kira-kira 50 batu di barat daya New Orleans dan 60 batu di tenggara Baton Rouge.

Nicholls terletak di tengah-tengah negara Cajun, kawasan kaya dengan tradisi dan budaya. Ia juga terletak di tengah-tengah delta Sungai Mississippi, yang membolehkan akses mudah ke sungai, pengedarnya, tanah lembap Louisiana, dan Teluk Mexico.

Universiti Negeri Nicholls menyelesaikan misinya melalui penggunaan sumber manusia, intelektual dan fiskal yang optimum; dengan memberi maklum balas kepada penduduk pelbagai pelajar dalam persekitaran pengurusan yang menggalakkan penglibatan fakulti dan kakitangan.

Kolej Pentadbiran Perniagaan diiktiraf oleh AACSB International di peringkat sarjana dan siswazah. Jabatan perakaunan secara akreditasi oleh AACSB.

Sekolah ini juga menawarkan:

Sarjana

Nicholls State University College of Business Administration

Direka khas untuk membantu profesional perniagaan, dengan dan tanpa ijazah perniagaan ijazah, dalam membuat sebahagian besar masa dan bakat mereka. ... [+]

Kolej Perniagaan yang diiktiraf di prasiswazah dan siswazah peringkat dengan Persatuan untuk Advance Collegiate Schools of Business. Hanya 10 peratus daripada sekolah-sekolah perniagaan global diiktiraf oleh AACSB International.Bagi kebanyakan profesional perniagaan, ia ISN? Ta kekurangan keinginan atau motivasi itu? S menghalang mereka daripada maju dalam kerjaya mereka. Cabaran yang lebih sukar daripada itu.Manakala mengimbangi tuntutan kerja dan keluarga, bagaimana seseorang itu boleh mencari masa untuk mendapat kelebihan daya saing berbanding rakan-rakan yang bukan sahaja mempunyai pengalaman profesional tetapi juga ijazah MBA?The Nicholls State University College of Pentadbiran Perniagaan memahami keperluan untuk satu program yang membolehkan profesional untuk belajar, kemahiran perniagaan praktikal maju dan memperoleh ijazah MBA tanpa membuat pengorbanan besar. The Nicholls Master Eksekutif program Pentadbiran Perniagaan direka khusus untuk membantu profesional perniagaan, dengan dan tanpa ijazah perniagaan ijazah, dalam membuat sebahagian besar masa dan bakat mereka.Membaca dengan teliti laman web kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kurikulum, kaedah pengajaran dan ahli fakulti. Sila hubungi kolej dengan mana-mana soalan yang anda ada mengenai program EMBA.... [-]

Amerika Syarikat Thibodaux
Nicholls State University College of Business Administration

Menyediakan profesional dengan atau tanpa ijazah perniagaan ijazah pertama untuk menghadapi keadaan ekonomi yang tidak menentu, perubahan teknologi, tempat kerja pelbagai ... [+]

Pendidikan doesn 't berakhir sebaik sahaja anda melangkah ke tempat kerja. Hidup di dunia yang pesat berubah bermakna bekerja dalam persekitaran di mana pembelajaran berlaku setiap hari.

Sarjana Pentadbiran Perniagaan dari Nicholls State University menyediakan profesional dengan atau tanpa ijazah perniagaan ijazah pertama untuk menghadapi keadaan ekonomi yang tidak menentu, perubahan teknologi, tempat kerja pelbagai budaya, isu-isu antarabangsa dan persekitaran politik / undang-undang.

Luas, kurikulum bersepadu Program 's memberi tumpuan kepada pengetahuan, kemahiran dan sikap yang diperlukan oleh pengurus dan pemimpin yang berkesan dalam persekitaran global yang dinamik. Kursus-kursus dalam program siswazah yang direka untuk menjaga di barisan hadapan dalam isu-isu perniagaan semasa. Kreatif penyelesaian masalah ditekankan sebagai pelajar dicabar untuk belajar di luar had pendahulu mereka.... [-]

Amerika Syarikat Thibodaux
August 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu