New York University, Leonard N. Stern School of Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Dari hari pertama, sejarah NYU Stern (Universiti New York, Leonard N. Stern School of Business) telah mencerminkan bahawa bandar yang ia rapat terikat. Sekolah perniagaan NYU telah ditubuhkan hanya lebih 100 tahun yang lalu untuk menyediakan latihan perniagaan kepada anak-anak-anak pendatang. Hari ini, Leonard N. Stern Sekolah Perniagaan adalah di barisan hadapan dalam pendidikan perniagaan di Amerika dan dunia. Nilai NYU Stern Di NYU Stern, kita telah membentuk persekitaran yang memupuk pemimpin yang berpandangan jauh. Kami telah mencipta persekitaran yang kaya dengan belajar perniagaan di negara ini dengan komitmen kami untuk 4 nilai.

  • Kecemerlangan Akademik Kami percaya kecemerlangan yang tidak datang daripada mengetahui jawapan yang betul tetapi dalam bertanya soalan yang betul. Dengan salah satu daripada fakulti terbesar dan terbaik di dunia, pelajar-pelajar kita membangunkan bukan sahaja satu set lebih dalam kemahiran tetapi perspektif yang lebih luas mengenai peranan perniagaan di dunia.
  • IQ + EQ Kita menghargai kedua-dua IQ dan EQ dan membentuk masyarakat dengan orang-orang yang mempunyai kedua-dua kekuatan intelektual dan interpersonal.
  • Kerjasama Komuniti Kami percaya dalam nilai masyarakat unik kerjasama kami dan memberikan limpahan peluang kepimpinan, peranan pasukan, kelab-kelab dan sekutu untuk memupuk budaya pembelajaran bersama dan lakukan.
  • Tenaga Of A Hab Global Kami percaya dalam mengintegrasikan tenaga New York ke dalam budaya akademik kami. Kami memanfaatkan jarak ke perniagaan dan kekayaan budaya NYC dengan cara yang kreatif dan inovatif.

Lokasi

New York

Alamat
NYU Stern
Henry Kaufman Management Center
44 West Fourth Street

10012 New York, New York, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: