New York Institute of Technology (NYIT)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Institut Teknologi New York - Kolej Sains Kejuruteraan dan Pengkomputeran

Terokai Institut Teknologi New York-sebuah universiti yang bukan dinasihat yang dinamik, tinggi, dan terakreditasi yang komited untuk mendidik para pemimpin generasi akan datang, dan untuk memberi inspirasi inovasi dan memajukan keusahawanan.

111909_Picture1.png

Mengenai Institut Teknologi New York:

Institut Teknologi New York menawarkan program sarjana, siswazah, dan profesional dalam lebih daripada 50 bidang pengajian, termasuk sains komputer, data, dan keselamatan siber; biologi dan kajian bioperubatan; seni bina dan reka bentuk; kejuruteraan; profesion kesihatan dan perubatan; IT dan teknologi digital; pengurusan; komunikasi dan pemasaran; pendidikan dan kaunseling; dan tenaga dan kemampanan. Institusi pendidikan tinggi yang bukan profesional, bebas, swasta, dan nonsectarian, universiti mengalu-alukan lebih daripada 9,000 pelajar di seluruh dunia. Universiti ini mempunyai kampus di New York City dan Long Island (New York), Jonesboro (Arkansas), dan Vancouver (British Columbia), dan program di seluruh dunia. Lebih daripada 100,000 alumni terdiri daripada rangkaian pencipta, pembuat, dan inovator yang terlibat untuk mengubah dunia, menyelesaikan cabaran abad ke-21, dan mencipta semula masa depan.

Sejak tahun 1955, NYIT telah mengejar misi untuk:

 • Menyediakan pendidikan profesional berorientasikan kerjaya
 • Berikan semua pelajar yang layak mengakses peluang
 • Menyokong penyelidikan dan biasiswa yang memberi manfaat kepada dunia yang lebih besar

Siapa kita:

Di Institut Teknologi New York, kepelbagaian diwakili oleh mozek pelajar yang terlibat, masing-masing menyumbang hadiah intelektual, budaya, dan kreatif yang unik kepada komuniti kampus yang kaya dan bertenaga. Fakulti dan pelajar universiti mewakili dan memeluk kepelbagaian perspektif, nilai, idea, latar belakang, gaya, pendekatan, pengalaman, dan kepercayaan-menyediakan pendidikan abad ke-21 yang merangsang, memupuk dan benar-benar kosmopolitan. Lihat NYIT sekilas di sini.

111914_Picture1.png

Dimanakah kita:

 • Long Island, NY (Old Westbury)
 • New York, NY
 • Jonesboro, Ark.
 • Vancouver, Kanada

Mengenai Kolej Kejuruteraan dan Sains Pengkomputeran:

111915_Picture1.png

Institut Teknologi New York berada di peringkat ketiga dalam bidang kejuruteraan terakreditasi yang disenaraikan oleh US News

Idea-idea yang kelihatan mustahil diwujudkan setiap hari di New York Institute of Technology, di mana pelajar belajar untuk menyelesaikan masalah, menyumbang penyelesaian, dan bekerja pada cabaran abad ke-21 yang secara langsung memberi kesan kepada dunia. Para pelajar NYIT mengalami pulangan yang ketara terhadap pelaburan dalam pendidikan mereka: berpengalaman profesional, dilengkapi dengan kemahiran dan pengalaman yang dicari oleh majikan, program siswazah, dan institusi penyelidikan di seluruh dunia. Laporan PayScale College Gaji menempatkan Kolej Kejuruteraan dan Pengkomputeran Sains di kalangan 28% sekolah kejuruteraan teratas berdasarkan potensi gaji.

Program Akademik:

 • Kejuruteraan Elektrik dan Komputer, MS
 • Bioengineering, MS
 • Kejuruteraan Mekanikal, MS
 • Sains Komputer, MS
 • Maklumat, Rangkaian, dan Keselamatan Komputer, MS
 • Sains Data, MS

Pusat Inovasi Keusahawanan dan Teknologi (ETIC)

Pusat Inovasi Keusahawanan dan Teknologi (ETIC) adalah hab Institut Teknologi New York untuk memupuk penemuan, memupuk perniagaan dan produk baru, dan mengagumkan idea segar dalam teknologi, kejuruteraan, dan sains gunaan. Dengan memperluas perkongsian di kalangan industri, komuniti akademik, dan organisasi profesional, ETIC berusaha untuk membuat perbezaan dalam bidang kritikal IT dan keselamatan siber, peralatan bioengineering dan perubatan, dan teknologi tenaga dan hijau.

Bekerja di makmal dan kemudahan bertaraf 8,000 kaki persegi ETIC, pelajar bekerja dengan syarikat rakan kongsi dan rangkaian pelabur, membantu mereka menjadi pemimpin transformatif di lapangan.

Penyelidikan dan Biasiswa Gunaan:

Upaya penyelidikan Institut Teknologi New York menerima pendanaan yang belum pernah terjadi sebelumnya dari agensi nasional dan melalui usaha pendanaan internal. Kepakaran universiti dalam bidang seperti cybersecurity, robotik, teknologi implantable / dpt dipakai, perubatan, penjagaan kesihatan, kemampanan, dan banyak lagi memperkuat reputasi NYIT yang semakin berkembang untuk menyediakan penyelesaian teknologi inovatif untuk masalah dunia sebenar.

Akreditasi: Institut Teknologi New York diiktiraf oleh Suruhanjaya Negeri di atas Pengajian Tinggi dan disewa oleh Lembaga Bupati Universiti Negeri New York; program dan sekolah individu kami, serta kampus global kami, juga mempunyai akreditasi yang berprestij. Lihat senarai lengkap agensi pengiktirafan.

Lokasi

New York

New York City (Manhattan)

Alamat
1855 Broadway
10023 New York, New York, Amerika Syarikat

Old Westbury

Long Island (Old Westbury)

Alamat
Northern Boulevard
P.O. Box 8000

11568-8000 Old Westbury, New York, Amerika Syarikat

Vancouver

Vancouver

Alamat
701 West Georgia Street, 17th floor
Vancouver, BC
Canada

V7Y 1K8 Vancouver, British Columbia, Kanada

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami