Baca keterangan rasmi

60610_ScreenShot2017-11-14at11.19.40.png

New England College adalah kolej swasta, tanpa keuntungan, yang terletak di bandar New England Henniker, New Hampshire yang sangat unik untuk menyediakan pendidikan yang luar biasa untuk pelajar sarjana, siswazah, dan doktor dari seluruh dunia.

Kedudukan oleh Berita AS dan Laporan Dunia di peringkat atas kolej baccalaureate di utara, Kolej New England menyediakan pelajar dengan cara yang mantap, menyeluruh dan menarik. Kami menyebutnya "pembelajaran pengalaman," atau belajar demi melakukan. Sama ada kursus dalam perniagaan atau falsafah, para profesor NEC menggabungkan pengalaman tangan ke dalam kurikulum supaya pelajar lulus dengan lebih dari sekadar ijazah.

Terdapat banyak elemen ke Kolej New England yang mungkin menarik perhatian anda - falsafah pendidikan yang unik, persekitaran kampus yang indah, atau semua aktiviti yang boleh menyumbang kepada transformasi peribadi anda - dan anda mungkin mendapati ia adalah tempat yang sesuai untuk anda. Selamat Datang!

Peluang Pendidikan yang Sama

Ia adalah dasar Kolej New England untuk mentadbir semua program pendidikan dan perkhidmatan sokongan dan faedah yang berkaitan dengan cara yang tidak mendiskriminasi kerana bangsa atau calon pelajar bangsa, warna, agama, seks, orientasi seksual, umur, asal negara, fizikal atau mental kecacatan, atau ciri-ciri lain yang tidak boleh menjadi asas untuk penyediaan program atau perkhidmatan tersebut. Selanjutnya, setiap kawasan di dalam institusi ini akan menggalakkan penggunaan pelajar minoriti dan wanita untuk menghapuskan kesan-kesan dari sebarang diskriminasi masa lalu dalam peruntukan perkhidmatan pendidikan dan berkaitan dan untuk mewujudkan prosedur yang akan memberi jaminan yang sama dan akses yang sama kepada kemudahan dan faedah pendidikan kepada semua pelajar seperti yang dikehendaki oleh undang-undang.

60611_ScreenShot2017-11-14at11.20.09.png

NEC Sekilas

Kampus : Henniker, New Hampshire adalah 15 minit dari ibukota negara (Concord, NH), 30 minit dari bandar terbesar (Manchester, NH), dan 90 minit dari Boston.Classrooms, ruang pertemuan, dan dewan kediaman berkongsi sekeliling keindahan kampus 220 hektar dan Sungai Contoocook.

Program-program : 37 program ijazah Sarjana, 12 program ijazah Sarjana, dan satu program ijazah Kedoktoran disampaikan dalam tradisi seni liberal, dan dengan penekanan pada pembelajaran pengalaman, oleh fakulti yang berdedikasi dan dicapai.

Pelajar : Kira-kira 1,000 pelajar di kampus dan 900 pelajar siswazah dalam talian, dan 900 pelajar siswazah dari seluruh dunia menghadiri Kolej New England. Pengalaman NEC adalah kerjasama dan sokongan. Sangat pelbagai, lebih satu pertiga daripada pelajar NEC mengenal pasti diri sebagai pelajar warna.

Aktiviti-aktiviti : 18 sukan universiti, pelbagai sukan intramural, dan lebih daripada 40 kelab dan organisasi dari semua jenis, bersama-sama dengan jadual aktiviti tanpa henti dan acara yang tidak berkesudahan menjadikannya mudah seperti anda berada di NEC. Menjadi sebahagian daripada Pilgrim Nation!

Latihan Magang : Pelajar NEC telah mendapat manfaat daripada lebih 1,000 peluang latihan, akses berterusan ke pengalaman dunia nyata, dan latihan secara langsung melalui kerjasama aktif dengan rakan industri dan perkhidmatan kaunseling kerjaya.

Misi & Visi

Kenyataan Misi

Kolej New England adalah komuniti pembelajaran yang kreatif dan menyokong yang mencabar individu untuk mengubah diri mereka dan dunia mereka.

Pernyataan wawasan

Kolej New England akan menjadi kolej swasta yang paling dihormati dan dicari di New Hampshire, yang terkenal dengan program akademiknya yang inovatif dan sebagai pemimpin dalam pendidikan pengalaman.

60612_ScreenShot2017-11-14at11.21.31.png

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

New England College

Sarjana Sains dalam Sistem Maklumat Komputer direka untuk pelajar yang ingin menggabungkan pembangunan kecekapan teknikal dalam sistem maklumat dengan memperoleh pengetah ... [+]

Sarjana Sains dalam Sistem Maklumat Komputer direka untuk pelajar yang ingin menggabungkan pembangunan kecekapan teknikal dalam sistem maklumat dengan memperoleh pengetahuan dan kemahiran selanjutnya dalam bidang pengurusan dan organisasi. Graduan program ini akan dapat bekerja dalam pelbagai bidang untuk memaksimumkan keadaan alat dan teknik sistem maklumat seni untuk menggalakkan kejayaan organisasi.

Pengkhususan / Konsentrasi

Sarjana Sains dalam Sistem Maklumat Komputer (CIS) menghendaki pelajar melengkapkan satu teras pembelajaran utama yang memberikan gambaran keseluruhan topik yang berkaitan dengan teknologi maklumat dan sains komputer. Di luar jalur teras ini, program ini menawarkan kepekatan khusus yang membolehkan para pelajar peluang untuk meneroka aspek terperinci dan mendalam dari satu bidang umum teknologi komputer.... [-]

Amerika Syarikat Henniker USA Online
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
New England College

... [+]

[-]
Amerika Syarikat Henniker USA Online
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
New England College

Dapat menggunakan maklumat kewangan dan perakaunan dalam menyokong keputusan taktikal dan strategik. Memahami kemahiran pengurusan yang diperlukan untuk mengurus projek-p ... [+]

Dapat menggunakan maklumat kewangan dan perakaunan dalam menyokong keputusan taktikal dan strategik. Memahami kemahiran pengurusan yang diperlukan untuk mengurus projek-projek kompleks untuk kesimpulan yang berjaya. [-]
Amerika Syarikat Henniker USA Online
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
New England College

Program Sarjana Sains (MS) Kolej New England menawarkan program ijazah 36 kredit termasuk banyak kursus dalam MS 60 kredit dalam Kaunseling Kesihatan Mental, tanpa kompon ... [+]

Program Sarjana Sains (MS) Kolej New England menawarkan program ijazah 36 kredit termasuk banyak kursus dalam MS 60 kredit dalam Kaunseling Kesihatan Mental, tanpa komponen latihan intensif. Graduan program ini disediakan untuk jawatan kepimpinan dalam perkhidmatan sosial, pendidikan, pengurusan kesihatan tingkah laku, organisasi berkaitan kaunseling, dan penjagaan kesihatan. Jejak kerjaya yang khusus yang mungkin diikuti graduan termasuk pengurusan kes, pakar rawatan hari, pembantu psikologi dan penilai vokasional.

MS 36 dalam Kredit Perkhidmatan Manusia tidak direka untuk memenuhi keperluan perlesenan untuk profesion kaunseling. Program ini direka untuk pelajar dalam bidang kaunseling, psikologi, atau bidang perkhidmatan manusia yang berkaitan yang ingin meneruskan kerjaya dalam perkhidmatan atau pengaturan nasihat peribadi atau awam. Kursus teras memberikan pengetahuan dalam disiplin, manakala pilihan memberikan pemeriksaan terhadap isu kontemporari yang membolehkan pelajar menumpukan perhatian pada populasi perkhidmatan manusia dan / atau bidang minat dalam kaunseling dan kepemimpinan / pengurusan sokongan. Pelajar akan diminta untuk berjaya menyelesaikan projek batu kapur, untuk menunjukkan pencapaian kecekapan kemahiran profesional teras, sebagai keperluan untuk tamat pengajian.... [-]

Amerika Syarikat Henniker USA Online
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
98 Bridge Street
03242 Henniker, New Hampshire, Amerika Syarikat
Website
Telefon
603.428.2000
Alamat
USA Online, Amerika Syarikat