National University Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

National University adalah institusi pengajian tinggi kedua terbesar, swasta, bukan keuntungan di California. Ditubuhkan pada tahun 1971, Kebangsaan terdiri daripada lima sekolah dan satu kolej, termasuk Sekolah Perniagaan dan Pengurusan; Pendidikan; Kejuruteraan dan Teknologi; Kesihatan dan Perkhidmatan Manusia; dan Media dan Komunikasi; dan Kolej Surat dan Sains.

Universiti Kebangsaan berbangga dengan komitmennya terhadap kepelbagaian. Negara memberi lebih banyak ijazah sarjana dalam pendidikan kepada pelajar minoriti daripada mana-mana kolej atau universiti lain di negara ini, dan juga ijazah sarjana dalam semua disiplin yang digabungkan ke Hispanik dan Amerika Afrika California, menurut Pelbagai Masalah Pendidikan Tinggi . Setiap tahun, Negara juga berada di peringkat 10 di peringkat nasional dalam memberikan gelar tuan kepada wanita.

Dalam setiap enam tahun kebelakangan ini, Negara telah menyediakan lebih banyak guru yang bertauliah daripada mana-mana institusi pengajian tinggi lain di negeri ini, menurut Suruhanjaya Pengajaran Pengesahan.

Universiti Kebangsaan menawarkan 100 sarjana muda dan sarjana, serta 16 program kelayakan dan sijil guru. Seorang pemimpin dalam pendidikan dalam talian, Negara menawarkan lebih daripada 40 program ijazah sarjana dan sarjana dan lebih 300 kursus dalam talian.

Negara berkomited untuk kemudahan dan mempunyai 13 lokasi di seluruh County San Diego. Kampus serantau juga terletak di Camarillo, Costa Mesa, Sacramento, Redding, San Jose, Stockton, Fresno, Bakersfield, Ontario, San Bernardino, Los Angeles, Sherman Oaks, Orange dan Twentynine Palms, serta Henderson, Nevada.

National University adalah institusi utama Universiti Kebangsaan Sistem, yang ditubuhkan pada tahun 2001 untuk memenuhi permintaan yang muncul untuk pendidikan pada abad ke-21. Sebagai tambahan kepada Universiti Nasional, ahli gabungan National University System adalah Politeknik Nasional Kejuruteraan dan Kejuruteraan; Spectrum Pacific Learning Company LLC; Sekolah Menengah Kebangsaan Universiti Nasional; WestMed College; dan Universiti Kebangsaan Antarabangsa.

Ibu pejabat pentadbiran dan akademik Universiti Kebangsaan terletak di La Jolla, California.

Lokasi

Costa Mesa

Alamat
National University - Costa Mesa
3390 Harbor Boulevard
Costa Mesa, CA 92626-1502

9262 Costa Mesa, California, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: