NYU Tandon Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ciptaan, inovasi, dan keusahawanan

Ia adalah New York University Tandon Sekolah cara asas Engineering mendekati ahli akademik dan penyelidikan dengan membekalkan senjata kepada fakulti dan pelajar dengan alat-alat dan sumber untuk menghidupkan inspirasi mereka ke dalam aplikasi, produk, dan perkhidmatan yang mengambil penerbangan ke arah pasaran.

Online - Belajar Anytime, Anywhere

NYU Tandon Pengajian Kejuruteraan adalah salah satu sekolah yang paling dihormati di negara kejuruteraan, sains gunaan, pengurusan dan teknologi. Sekarang, NYU Tandon Online (dahulunya NYU-ePoly) menawarkan peluang untuk memperoleh ijazah lanjutan atau sijil sepenuhnya dalam talian.

Mengakses Internet tidak pernah menjadi lebih mudah, lebih cepat, atau lebih menjimatkan, sehingga memungkinkan untuk mengambil kelas ijazah dengan NYU Tandon Pengajian Kejuruteraan di mana sahaja dan bila-bila masa anda suka - di tempat kerja, di rumah, dari 35,000 kaki seperti yang anda terbang untuk bertemu pelanggan atau kembali dari bercuti hasil titik peluh.

Jika anda berfikir jadual anda terlalu sibuk untuk kelas, berfikir lagi. Jika kerja anda atau kadar hidup harian anda menghalang anda daripada menghadiri kelas di kampus, anda kini boleh yakin beralih kepada NYU Tandon Online untuk mendapatkan sijil siswazah atau ijazah sarjana dalam program lebih daripada sedozen dalam talian.

Lokasi

New York

Alamat
New York, New York, Amerika Syarikat