NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai NYU Steinhardt

Penyatuan pendidikan, kesihatan, kesenian dan media NYU Steinhardt meletakkan kami di tengah-tengah pergerakan: pendidikan untuk perubahan sosial.

Pelajar Steinhardt bersemangat untuk membantu orang lain.

Misi kami adalah untuk meningkatkan pengetahuan, kreativiti dan inovasi di persimpangan budaya, pendidikan, dan pembangunan manusia. Kami memberi contoh komitmen NYU untuk menjadi perkhidmatan awam.

Program akademik kami disenaraikan di antara negara terbaik.

Program sarjana NYU Steinhardt dalam bidang psikologi, pendidikan, kesihatan, media, muzik dan seni persembahan yang diterapkan, dan profesion seni dan kesenian menarik minat siswazah baru-baru ini, profesional yang ditubuhkan untuk mendapatkan lesen atau pensijilan, dan penukar kerjaya. Kurikulum kami memberi peluang kepada pelajar kami belajar di luar negara dan pengalaman pembelajaran secara langsung.

Program sijil lanjutan membolehkan anda meneruskan pengajian di bidang khusus psikologi, pendidikan, muzik dan seni persembahan, dan terapi fizikal.

Kami juga menawarkan program PhD yang menyediakan graduan untuk karier dalam penyelidikan dan pengajaran akademik, serta program doktoral profesional untuk amalan lanjutan dalam bidang pendidikan, seni, terapi pekerjaan, dan terapi fizikal.

Kami mendefinisikan semula pendidikan holistik.

Murid-murid kita adalah ahli komuniti yang kuat dan menyokong - persekitaran yang hangat dan memupuk yang menggalakkan penerokaan idea-idea baru. Memimpin fakulti kita dalam bidang profesional mereka dan berkolaborasi merentasi disiplin akademik: guru yang bekerja dengan ahli psikologi dan profesional kesihatan, ahli muzik dengan ahli patologi pertuturan, pendidik dengan artis visual. Mereka bekerja dengan pelajar untuk topik penyelidikan seperti kesan imigresen terhadap pembelajaran, pemakanan kanak-kanak, dan obesiti, dan bagaimana media digital mengubah hubungan sosial. Institut penyelidikan kami memberi kesan kepada biasiswa dan dasar di seluruh dunia.

Di Steinhardt, pembelajaran berlaku di dalam dan di luar bilik darjah.

Selama lebih dari satu abad, kami telah membina perkongsian dalam komuniti kami: dengan sekolah-sekolah tempatan, keluarga, agensi komuniti, organisasi kesenian, institusi kebudayaan, dan kemudahan penjagaan kesihatan. Pendidikan Steinhardt terdiri daripada kajian bilik darjah yang ketat serta pengantar di syarikat media terkemuka di New York City, penempatan klinikal di hospital terkenal, atau pengajaran pelajar di salah satu sistem sekolah yang paling pelbagai di dunia. Ini bermakna peluang yang tiada tandingan untuk latihan profesional dan kemajuan kerjaya.

Kami menyediakan anda untuk memimpin dalam masyarakat global.

Seperti bandar, kami memanggil rumah, fakulti, pelajar, dan kakitangan kami mewakili pelbagai latar belakang, sudut pandang, dan perspektif. Dan walaupun akar kami masuk mendalam di New York, kerja kami di rumah mempengaruhi - dan dipengaruhi oleh - hubungan kami di luar negeri. Setiap hari, graduan Steinhardt terus mengubah dunia.

Kedudukan Antarabangsa NYU

  • # 7 - Berita AS
  • # 27 - Peringkat Universiti Peringkat Dunia Tinggi
  • # 29 - Kedudukan Akademik Universiti Dunia
  • # 52 - Peringkat Universiti QS World

Timeline Sekolah

Ditubuhkan pada tahun 1890 sebagai Sekolah Pedagogi, NYU Steinhardt adalah sekolah profesional pertama yang ditumpukan kepada pendidikan guru yang akan ditubuhkan di sebuah universiti Amerika. Misi awal Sekolah adalah untuk mendidik pentadbir sekolah dan menyediakan lelaki dan wanita untuk bekerja di kolej pendidikan guru. Menjelang tahun 1921, Sekolah ini mendidik guru-guru di semua peringkat dan di semua bidang, termasuk seni dan kesihatan, menawarkan sarjana melalui peringkat kedoktoran. Apabila bidang pendidikan berkembang, Sekolah meluaskan fokusnya untuk menggabungkan pengetahuan baru dan perkembangan saintifik, dan program baru muncul.

Hari ini, NYU Steinhardt menawarkan lebih daripada 100 program sarjana dan siswazah melalui 11 jabatan akademiknya. Pelajar menyediakan kerjaya dalam pendidikan, media, muzik dan seni persembahan, pemakanan, terapi fizikal dan pekerjaan, psikologi, patologi ucapan, dan seni visual. Sepanjang sejarahnya, Steinhardt telah menjadi institusi yang bersemangat merespon perubahan sosial.

Lokasi

New York

Alamat
82 Washington Square East
10003 New York, New York, Amerika Syarikat