Baca keterangan rasmi

Mengenai NYU Steinhardt

Penyatuan pendidikan, kesihatan, kesenian dan media NYU Steinhardt meletakkan kami di tengah-tengah pergerakan: pendidikan untuk perubahan sosial.

Pelajar Steinhardt bersemangat untuk membantu orang lain.

Misi kami adalah untuk meningkatkan pengetahuan, kreativiti dan inovasi di persimpangan budaya, pendidikan, dan pembangunan manusia. Kami memberi contoh komitmen NYU untuk menjadi perkhidmatan awam.

Program akademik kami disenaraikan di antara negara terbaik.

Program sarjana NYU Steinhardt dalam bidang psikologi, pendidikan, kesihatan, media, muzik dan seni persembahan yang diterapkan, dan profesion seni dan kesenian menarik minat siswazah baru-baru ini, profesional yang ditubuhkan untuk mendapatkan lesen atau pensijilan, dan penukar kerjaya. Kurikulum kami memberi peluang kepada pelajar kami belajar di luar negara dan pengalaman pembelajaran secara langsung.

Program sijil lanjutan membolehkan anda meneruskan pengajian di bidang khusus psikologi, pendidikan, muzik dan seni persembahan, dan terapi fizikal.

Kami juga menawarkan program PhD yang menyediakan graduan untuk karier dalam penyelidikan dan pengajaran akademik, serta program doktoral profesional untuk amalan lanjutan dalam bidang pendidikan, seni, terapi pekerjaan, dan terapi fizikal.

Kami mendefinisikan semula pendidikan holistik.

Murid-murid kita adalah ahli komuniti yang kuat dan menyokong - persekitaran yang hangat dan memupuk yang menggalakkan penerokaan idea-idea baru. Memimpin fakulti kita dalam bidang profesional mereka dan berkolaborasi merentasi disiplin akademik: guru yang bekerja dengan ahli psikologi dan profesional kesihatan, ahli muzik dengan ahli patologi pertuturan, pendidik dengan artis visual. Mereka bekerja dengan pelajar untuk topik penyelidikan seperti kesan imigresen terhadap pembelajaran, pemakanan kanak-kanak, dan obesiti, dan bagaimana media digital mengubah hubungan sosial. Institut penyelidikan kami memberi kesan kepada biasiswa dan dasar di seluruh dunia.

Di Steinhardt, pembelajaran berlaku di dalam dan di luar bilik darjah.

Selama lebih dari satu abad, kami telah membina perkongsian dalam komuniti kami: dengan sekolah-sekolah tempatan, keluarga, agensi komuniti, organisasi kesenian, institusi kebudayaan, dan kemudahan penjagaan kesihatan. Pendidikan Steinhardt terdiri daripada kajian bilik darjah yang ketat serta pengantar di syarikat media terkemuka di New York City, penempatan klinikal di hospital terkenal, atau pengajaran pelajar di salah satu sistem sekolah yang paling pelbagai di dunia. Ini bermakna peluang yang tiada tandingan untuk latihan profesional dan kemajuan kerjaya.

Kami menyediakan anda untuk memimpin dalam masyarakat global.

Seperti bandar, kami memanggil rumah, fakulti, pelajar, dan kakitangan kami mewakili pelbagai latar belakang, sudut pandang, dan perspektif. Dan walaupun akar kami masuk mendalam di New York, kerja kami di rumah mempengaruhi - dan dipengaruhi oleh - hubungan kami di luar negeri. Setiap hari, graduan Steinhardt terus mengubah dunia.

Kedudukan Antarabangsa NYU

  • # 7 - Berita AS
  • # 27 - Peringkat Universiti Peringkat Dunia Tinggi
  • # 29 - Kedudukan Akademik Universiti Dunia
  • # 52 - Peringkat Universiti QS World

Timeline Sekolah

Ditubuhkan pada tahun 1890 sebagai Sekolah Pedagogi, NYU Steinhardt adalah sekolah profesional pertama yang ditumpukan kepada pendidikan guru yang akan ditubuhkan di sebuah universiti Amerika. Misi awal Sekolah adalah untuk mendidik pentadbir sekolah dan menyediakan lelaki dan wanita untuk bekerja di kolej pendidikan guru. Menjelang tahun 1921, Sekolah ini mendidik guru-guru di semua peringkat dan di semua bidang, termasuk seni dan kesihatan, menawarkan sarjana melalui peringkat kedoktoran. Apabila bidang pendidikan berkembang, Sekolah meluaskan fokusnya untuk menggabungkan pengetahuan baru dan perkembangan saintifik, dan program baru muncul.

Hari ini, NYU Steinhardt menawarkan lebih daripada 100 program sarjana dan siswazah melalui 11 jabatan akademiknya. Pelajar menyediakan kerjaya dalam pendidikan, media, muzik dan seni persembahan, pemakanan, terapi fizikal dan pekerjaan, psikologi, patologi ucapan, dan seni visual. Sepanjang sejarahnya, Steinhardt telah menjadi institusi yang bersemangat merespon perubahan sosial.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Terletak di salah satu pusat dunia untuk muzik jazz, program muzik tuan ini menggabungkan latihan prestasi yang canggih dan kursus akademik yang berkaitan dengan peluang ... [+]

Menjadi Pemimpin dalam Adegan Jazz Global Hari Ini

Terletak di salah satu pusat dunia untuk muzik jazz, program muzik tuan ini menggabungkan latihan prestasi yang canggih dan kursus akademik yang berkaitan dengan peluang yang tiada tandingannya dalam industri muzik. Anda akan melakukan mingguan di tempat-tempat muzik yang terkenal, belajar satu sama lain dengan fakulti yang diiktiraf di peringkat antarabangsa, dibimbing dalam keusahawanan, dan membina kerjaya profesional dalam industri jazz moden.

Apa yang Anda Akan Belajar

Program kami berusaha untuk mewujudkan suasana persekitaran selepas pengalaman sebenar fakulti artis kami. Sebagai pelajar siswazah, anda akan:

Mencapai tahap kecemerlangan prestasi yang membolehkan anda memasuki bidang profesional prestasi jazz - anda akan membina kemahiran instrumental teknikal, belajar bagaimana untuk lancar bercakap bahasa jazz, dan membangunkan suara dan ungkapan muzik individu anda sendiri.Dapatkan asas dalam estetik muzik, teori dan kesusasteraan, dan penyelidikan.Kursus elektif lengkap berdasarkan objektif kerjaya anda, seperti teknologi muzik, pemarkahan filem, sejarah muzik, kajian muzik jazz, dan perniagaan muzik.... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Sediakan untuk bekerja dalam bidang yang pantas berkembang seperti kejuruteraan bunyi, pembangunan perisian, dan multimedia. Dalam program muzik tuan ini, anda akan belaj ... [+]

Integrasi Tangan Kemahiran Muzik dan Teknikal

Sediakan pengajian kerjaya atau doktoral yang berjaya dalam bidang seperti kejuruteraan audio, pengeluaran dan pasca produksi, penyuntingan bunyi untuk filem dan multimedia, penguasaan audio, pemprosesan isyarat, akustik, informatika muzik, dan audio permainan. Anda akan belajar dengan pemimpin industri, mempunyai peluang untuk bekerja di studio rakaman utama dan syarikat media di ibu kota industri muzik, dan mengembangkan kepakaran dalam suasana akademik yang menggalakkan pembelajaran dengan percubaan kreatif.

Apa yang Anda Akan BelajarMengintegrasikan kemahiran muzik dan teknikal.Dapatkan asas kukuh dalam semua bidang teknologi muzik dan kepakaran khusus dalam bidang tumpuan teknologi muzik.Eksperimen dengan hubungan baru antara pendekatan eksperimen dan tradisional kepada muzik dengan bekerjasama dengan program Pencapaian dan Komposisi NYU.Membangunkan kepakaran dengan belajar melalui percubaan kreatif.Menunjukkan kecekapan dalam persembahan lisan awam karya seni dan ilmiah mereka.Kursus Teras dan Elektif... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 6 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Membangunkan kemahiran anda sebagai komposer muzik dalam persekitaran seperti konservatori di tuan program muzik ini, bekerja rapat dengan fakulti kami yang komposer diik ... [+]

Komposisi Muzik dan Peluang Peluang dalam Persekitaran Konservatori-Seperti

Membangunkan kemahiran anda sebagai komposer muzik dalam persekitaran seperti konservatori di tuan program muzik ini, bekerja rapat dengan fakulti kami yang komposer diiktiraf di peringkat antarabangsa. Mengkhusus dalam komposisi tradisional, komposisi elektronik, atau pengarang untuk filem atau teater muzik. Anda akan terlibat secara aktif dalam prestasi kerja anda, bekerjasama dengan komposer, pemuzik, dan artis lain, di NYU dan di seluruh New York City.

Concentrations in Scoring for Film dan Multimedia dan Songwriting juga tersedia.

Apa yang Anda Akan BelajarCara menyusun kepingan reka bentuk anda sendiri.Cara memilih amalan terbaik yang diperlukan untuk kerjaya anda dalam komposisi muzik.Bagaimana mengintegrasikan koreografer, seniman visual, penulis, pembuat filem, dan ulama lain dalam bidang lain ke dalam karya anda sendiri.Kemahiran muzik, teknikal, dan interpersonal melalui rendaman ke dalam profesion - anda akan didedahkan kepada profesional, persatuan, dan tetapan industri terkemuka.Penyelidikan muzik.Sejarah muzik dan kesusasteraan.Teori muzik.... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 6 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MA

NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Mengubah masa depan pendidikan dengan kerjaya dalam kepimpinan, politik, dan advokasi. Dalam program tuan seni ini, anda akan meneroka politik dan dasar pendidikan dan pe ... [+]

Bekerja untuk Mencapai Ekuiti Sosial dan Pendidikan

Mengubah masa depan pendidikan dengan kerjaya dalam kepimpinan, politik, dan advokasi. Dalam program tuan seni ini, anda akan meneroka politik dan dasar pendidikan dan peranan organisasi pendidikan yang berkembang dengan sekolah dan komuniti, baik secara nasional dan antarabangsa; belajar untuk memimpin sektor rentas; mewujudkan rangkaian kerjasama; dan terlibat dalam analisis penyelidikan dan dasar. Sekiranya anda seorang pendidik atau mempunyai pengalaman bekerja dengan anak-anak dan pertubuhan belia atau organisasi masyarakat, ijazah ini akan mempersiapkan anda untuk mengetuai pendidikan bukan keuntungan, pertubuhan bukan kerajaan (NGO), dan organisasi advokasi.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Dalam program tuan seni ini, anda akan meneliti media dan budaya global dan digital, dan bersedia untuk berkarir di bidang seperti media, teknologi, akademik, undang-unda ... [+]

Gambaran keseluruhan

Program tuan dalam Media, Budaya, dan Komunikasi (MCC) adalah global dalam pandangan dan interdisipliner ke inti. Penyelidikan dan kurikulum kami menekankan kajian media dan budaya global, media digital dan teknologi baru, sejarah media, teori media, budaya visual, kajian bunyi, infrastruktur media, bangsa dan gender, aktivisme media, dan komunikasi politik.

Berdasarkan seni liberal dan sains sosial, program MA MCC melatih penyelidik yang tangkas, dapat berfikir secara kritis dari perspektif yang berbeza mengenai perubahan industri, teknologi, dan budaya. Pelajar bekerja rapat dengan fakulti pengajian media besar dan terkenal MCC.

Walaupun kursus Jabatan terutamanya teori, program pengajian MCC adalah fleksibel, membolehkan beberapa pilihan dari seluruh Universiti untuk menampung litar akademik dan profesional pelajar. Perniagaan media di NYU Stern, undang-undang media di Sekolah Undang-undang NYU, reka bentuk digital dan teknologi interaktif di NYU Tandon School of Engineering, kaedah penyelidikan kuantitatif di NYU Steinhardt, dan etnografi media di NYU Anthropology hanyalah beberapa pilihan elektif yang disediakan kepada pelajar MCC. Kami juga menawarkan kursus pengajian di luar negara di Eropah, Asia, dan Amerika Latin yang mengkaji media dalam konteks perbandingan.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 8 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Sediakan kerjaya sebagai pendidik yang bekerja di peringkat antarabangsa. Dalam program tarian interdisipliner ini, anda akan belajar bagaimana untuk merancang, melaksana ... [+]

Siapa kita:

Program MA Pendidikan Antarabangsa direka untuk menyediakan profesional yang memahami implikasi antarabangsa terhadap tanggungjawab mereka dan mempunyai keupayaan untuk menggunakan pengetahuan di seluruh sempadan antarabangsa. Program ini membangunkan pakar pendidikan yang boleh merekabentuk, melaksanakan, mengurus, dan menilai program pendidikan antarabangsa di sekolah, kolej, yayasan, syarikat multinasional, dan agensi pendidikan dan kebudayaan awam dan swasta. Pelajar terdedah kepada fakulti pelbagai disiplin, terdiri daripada ahli antropologi, pakar ekonomi, ahli sejarah, ahli falsafah, saintis politik, dan ahli sosiologi, yang menggunakan kemajuan teoretikal, konseptual dan metodologi dalam kemanusiaan dan sains sosial untuk menganalisis dasar dan institusi pendidikan antarabangsa.... [-]

Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 6 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Sifat interdisipliner dan terletak di barisan hadapan biasiswa makanan, tuan sarjana seni ini menekankan sistem makanan antarabangsa, kebangsaan, dan tempatan. Anda akan ... [+]

Kajian Sistem, Budaya dan Dasar Makanan di New York City

Program ijazah sarjana pertama di AS yang menumpukan kepada biasiswa makanan, Pengajian Makanan di NYU Steinhardt mempekerjakan pendekatan dari kemanusiaan dan sains sosial dan mempersiapkan Anda untuk menganalisis sistem makanan Amerika sekarang, sambungan globalnya, dan alternatif lokal. Anda akan mengkaji pendekatan budaya, politik, ekonomi, alam sekitar, dan geografi untuk makanan dalam konteks tempatan, bandar dan global.

Program sarjana 40 seni kredit ini memerlukan 19 kredit dalam kursus mandatori yang merangkumi sistem, budaya dan dasar makanan, serta komponen penyelidikan. Di luar keperluan ini, anda boleh mengambil 21 kredit dalam mod pengkhususan (dasar / advokasi, perniagaan / keusahawanan sosial, analisis media / budaya), yang membolehkan anda menggali lebih mendalam tentang minat anda.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 6 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Bina latar belakang seni persembahan anda dan bersiaplah untuk memainkan peranan kepimpinan dalam organisasi seni persembahan kebangsaan dan antarabangsa. Sarjana program ... [+]

Penyediaan Disiplin dalam Perniagaan, Pengurusan, dan Seni

Bina latar belakang seni persembahan anda dan bersiaplah untuk memainkan peranan kepimpinan dalam organisasi seni persembahan kebangsaan dan antarabangsa. Sarjana program seni menggabungkan kajian intensif dalam pengurusan seni persembahan dan disiplin yang berkaitan dengan latihan di organisasi terkemuka di New York City. Anda akan belajar bagaimana untuk membayangkan penyelesaian kreatif untuk masalah yang timbul, berfikir kritis, berkomunikasi dengan berkesan, dan menguruskan sumber manusia dan bahan. Anda juga akan mengasah kemahiran perniagaan anda melalui kelas-kelas di NYU Stern School of Business atau NYU Wagner Graduate School of Public Service.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 6 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Sediakan kedudukan kepimpinan dengan institusi seni - kedua-dua bukan keuntungan dan untung. Mempelajari pendekatan baru untuk menggalakkan akses dan penyertaan seni, mem ... [+]

Program

Ditubuhkan pada tahun 1971, program MA dalam Pentadbiran Seni Visual adalah yang pertama di negara ini untuk memberi tumpuan khusus kepada kerjaya pengurusan dalam seni visual, dalam konteks tradisional dan alternatif. Dengan mengambil kira kesan budaya dan ekonomi seni visual, di peringkat kebangsaan dan antarabangsa, serta cabaran yang dihadapi oleh kesenian hari ini, program ini menyediakan para pelajar untuk menjadi pemimpin dalam pelbagai organisasi seni. Program MA Pentadbiran Seni Visual menangani keseluruhan ekologi seni, termasuk persekitaran budaya di mana organisasi kesenian dan kesenian beroperasi; peranan artis dalam masyarakat; bagaimana karya seni didokumenkan, dibentangkan dan ditafsirkan; struktur dan pengurusan organisasi yang memaparkan karya seni - kedua-dua bukan keuntungan dan keuntungan; dan peranan ahli teori, pengkritik, kurator, dan pengumpul. Kurikulum program juga mempertimbangkan bagaimana pendidikan dalam organisasi seni mengembang pengetahuan dan membina khalayak, peningkatan seni dalam pembangunan bandar dan ruang awam, dan pendekatan baru dan alat untuk menggalakkan akses dan penyertaan. Penekanan yang kuat diberikan kepada memperoleh alat teori dan praktikal untuk mengutip dana, pengurusan kewangan, pemasaran, dan pengetahuan media dan teknologi baru dalam seni visual. Walaupun program ini berorientasikan ke arah segmen bukan keuntungan di lapangan, ia juga menawarkan tumpuan untuk keuntungan yang tinggi. Penekanan diletakkan pada kolaborasi merentasi bidang pentadbiran seni visual. Program ini memanfaatkan kedudukannya di New York City untuk menggunakan pelbagai organisasi kesenian dan profesional yang ada melalui kajian kes, kumpulan fokus, lawatan tapak, dan contoh teori yang digunakan untuk latihan. Dengan menggunakan komponen latihan dan program alumni yang luas ini membolehkan pelajar mengakses pelbagai individu dan organisasi... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 6 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Tuan program seni ini menggabungkan sumber seni yang tiada tandingan di New York City, modal perniagaan muzik dunia, dengan kursus pengajaran rentas, termasuk kursus di N ... [+]

Menjadi Pemimpin di Pasar Muzik Global Hari Ini

Tuan program seni ini menggabungkan sumber seni yang tiada tandingan di New York City, modal perniagaan muzik dunia, dengan kursus pengajaran rentas, termasuk kursus di NYU Stern School of Business. Belajar dengan pemimpin industri dan pelajari kemahiran yang diperlukan untuk menjadi pemimpin dalam pasaran muzik global hari ini. Satu tumpuan dalam Teknologi Muzik juga tersedia, serta pilihan global yang dipercepat di mana anda boleh melengkapkan ijazah dalam tiga semester semasa menyelesaikan kursus dan latihan di London dan Rio de Janeiro.

Apa yang Anda Akan BelajarBagaimana menerapkan teori perniagaan dan pentadbiran kepada masalah yang mempunyai dimensi estetika dan artistik yang kuatBagaimana cara menentukan, mengkkritik, dan menilai struktur dan operasi perniagaan muzikBagaimana untuk merangka objektif organisasi dan membuat keputusan strategik untuk mencapai matlamatMelalui projek Colloquy yang terakhir, anda akan mencadangkan perubahan dan inovasi untuk mengambil industri ke hadapan... [-]
Amerika Syarikat New York
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Persekitaran pembelajaran multimedia berasaskan teknologi berasaskan teknologi - dari perisian dan laman web ke aplikasi video dan telefon bimbit - dan menilai penggunaan ... [+]

Reka bentuk media dan teknologi masa depan

Bekerja dengan media digital yang mantap dan muncul, anda akan merekabentuk persekitaran pembelajaran multimedia berasaskan teknologi yang kaya, memahami dan menilai penggunaannya dalam tetapan pendidikan yang pelbagai, dan menjalankan penyelidikan mengenai bagaimana orang belajar dengan teknologi. Kurikulum berasaskan studio Digital untuk Pembelajaran (DMDL) dilengkapi dengan program latihan yang sangat baik dengan tapak tuan rumah di semua bidang teknologi pendidikan dan media.

Tidak seperti program yang memberi tumpuan kepada penggunaan teknologi sedia ada untuk persekolahan formal (seperti bagaimana menggunakan PowerPoint untuk menambah syarahan), anda akan merekabentuk media dan teknologi masa depan untuk semua jenis persekitaran pembelajaran dan menjalankan penyelidikan tentang bagaimana orang belajar dengan teknologi.... [-]

Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Sertai komuniti artis / pereka, pendidik, aktivis kreatif, dan penganjur komuniti yang bekerjasama untuk mewujudkan campur tangan kritikal yang menginspirasi dialog dan m ... [+]

Seni, Pendidikan, dan Amalan Masyarakat

Sertai komuniti artis / pereka, pendidik, aktivis kreatif, dan penganjur komuniti yang bekerjasama untuk mewujudkan campur tangan kritikal yang menginspirasi dialog dan memangkin perubahan sosial melalui seni. Kerja ini menghubungkan keadilan dan keadilan sosial, berdasarkan pedagogi harapan dan kemungkinan. Program intim dan disiplin kami mengimbangi teori dan amalan melalui projek bilik darjah yang digubal di ruang awam dan dengan perkongsian dengan organisasi tempatan. Melalui kursus, kita meneroka sejarah dan konteks politik seni dan pendidikan popular, serta strategi kreatif untuk aktivisme dan penganjuran. Projek batu permata menyediakan peluang untuk merekabentuk, melaksanakan, dan mendokumenkan intervensi artistik di ruang awam atau bekerja dengan organisasi masyarakat dalam usaha untuk membuat transformasi sosial.... [-]

Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Mengintegrasikan seni visual dengan psikoterapi, Persatuan Seni Terapi Seni Amerika yang mengiktiraf program ijazah seni menanam daya kreatif seni untuk penilaian dan raw ... [+]

Kenyataan Misi

Program Terapi Seni NYU mengintegrasikan psikoterapi dan amalan seni visual, melibatkan daya kreatif seni untuk penilaian klinikal dan rawatan. Khususnya, kami mempromosikan (1) keupayaan penyelidikan ilmiah dan praxis klinikal berasaskan bukti, (2) kecekapan silang budaya dengan penghargaan terhadap isu-isu keadilan sosial, dan (3) kefasihan dengan teknologi yang berkembang dari seni media baru.

Falsafah Program

Orientasi klinikal berpusatkan diri kita dipandu oleh pendekatan humanistik dan kontemporari kepada teori psikoanalitik yang merangkumi psikologi ego, hubungan objek, psikologi diri, dan psikologi intersubjectivity, dan yang berasaskan kajian empirikal semasa, terutamanya teori lampiran dan trauma.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 6 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Tuan program seni ini mempersiapkan anda untuk melaksanakan kaedah pengajaran bahasa Inggeris yang inovatif untuk pelajar yang merupakan penceramah bahasa lain. Anda akan ... [+]

MA dalam Guru Bahasa Inggeris kepada Pembicara Bahasa Lain, Bukan Pensijilan

Sarjana program seni memberi anda pengetahuan dan kemahiran untuk mengajar Bahasa Inggeris kepada penceramah bahasa lain (TESOL) kepada pelajar dewasa di Amerika Syarikat dan di luar negara. Anda akan belajar strategi pedagogi dan membina asas yang kuat dalam bahasa, celik huruf, dan linguistik, menyediakan pelbagai pilihan karir yang bermanfaat. Ini adalah program kredit yang berubah-ubah yang memerlukan 30-34 kredit, bergantung pada kursus terdahulu anda dalam subjek.

Program ini tidak membawa kepada pensijilan pengajaran Negeri New York. Satu pilihan untuk pensijilan pengajaran awal juga tersedia.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Dalam program sains fizikal yang fleksibel, anda akan mempelajari teknik penyelidikan kuantitatif maju dan menerapkannya kepada isu-isu dasar kritikal merentas sains sosi ... [+]

Ijazah Master Sarjana Secara Sosial

Menurut Pusat Statistik Pendidikan Kebangsaan, bilangan pekerjaan dalam statistik dan sains data hampir tiga kali ganda dalam tempoh lima tahun yang lalu - dan Persatuan Statistik Amerika mengatakan masih belum cukup statistik para siswazah untuk memenuhi permintaan ini. Sebagai pelajar dalam program ini, anda akan memperoleh kemahiran analitik maju yang boleh dipasarkan untuk pelbagai kerjaya data yang mencabar dan bermanfaat dalam sains sosial, tingkah laku, dan kesihatan. Khususnya, pelajar dalam program ini akan:

Mewujudkan landasan kukuh dalam teknik penyelidikan statistik dan gunakannya untuk menangani isu-isu kritikal dalam penyelidikan sosial, tingkah laku, sains kesihatan dan dasar kontemporari.Sediakan kerjaya sebagai ahli sains statistik dan data dalam sektor swasta atau awam, bekerja dalam bidang seperti psikologi, pendidikan, sains politik, dasar awam, penyelidikan media, atau penjagaan kesihatan.Sediakan kajian akademik lebih lanjut dalam pelbagai disiplin yang memerlukan atau fokus pada analisis kuantitatif.Ciri-ciri Program Utama... [-]
Amerika Syarikat New York
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 6 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Take a Virtual Tour of NYU Steinhardt!

NYU Steinhardt: Moving Forward into the Future

Why study education in NYC?

The graduates changing communities around the world

Alamat
82 Washington Square East
10003 New York, New York, Amerika Syarikat