Baca keterangan rasmi

Mengenai New York School of Interior Design

NYSID Sekilas Pandang

 • Tahun Ditubuhkan: 1916
 • Jumlah pelajar: 538
 • Siswazah: 157
 • Sarjana: 381
 • Purata umur pelajar: 30
 • Kadar Penempatan Pekerjaan untuk 2014-2015 Akademik Terbaik:
 • 92% daripada pelajar ijazah pertama kami telah bekerja dalam tempoh enam bulan selepas tamat pengajian
 • 95% daripada pelajar-pelajar siswazah kami telah bekerja dalam tempoh enam bulan selepas tamat pengajian
 • Syarikat diwakili: 22
 • Negara yang diwakili: 35
 • % Pelajar antarabangsa: 23%
 • Bilangan Program yang ditawarkan: 9 (3 dengan pilihan pembelajaran dalam talian)
 • Pelajar - Nisbah Fakulti: 10: 1
 • Ahli Fakulti Jumlah: 117
 • Kelas Purata Saiz: 13

Sejarah York School baru Interior Design

A Rekod Kejayaan untuk Century

reka bentuk dalaman telah berkembang sejak abad yang lalu, dan New York School of Interior Design-yang diasaskan oleh arkitek Sherrill Whiton 100 tahun dahulu telah berubah bersama-sama dengannya. Pada tahun 1915, semasa kelembapan dalam industri pembinaan, Whiton memikirkan idea Kursus Kajian Home dalam Seni Hiasan. Oleh kerana lebih ramai pelajar belajar di rumah mula melawat pejabat profesional beliau menjangkakan untuk mencari sekolah, beliau mengambil keputusan untuk membuka satu pada tahun 1916. Beliau menubuhkan New York School of Interior Decoration. Pada masa itu, reka bentuk dalaman telah mulai terbentuk sebagai profesion satu berbeza dan diiktiraf yang memerlukan latihan dalam segala-galanya dari sejarah seni untuk permainan cahaya di dinding dan permukaan lain.

Pada tahun 1924, NYSID telah disewa oleh Lembaga Negeri New York Bupati. Sejak itu, ia telah berkembang daripada segelintir pelajar dan satu kursus pengajian pada tahun pertama kepada lebih 600 pelajar dan sembilan program hari ini. Whiton literal menulis buku mengenai pendidikan reka bentuk dalaman. Elements beliau Interior Decoration telah diterbitkan pada tahun 1937 dan kini dalam edisi ke-6 yang kini bertajuk Interior Design dan hiasan. Ia masih sebuah sekolah reka bentuk standard hari ini.

Pada tahun 1951, nama Kolej telah ditukar kepada New York School of Interior Design, menyedari bahawa pendidikan yang kami sediakan tidak hanya kebimbangan dirinya dengan butiran dan kemasan ruang tetapi seni bina dalaman, segala-galanya yang tidak ketat struktur . Dan pada masa Jacqueline Kennedy adalah wanita-dan pertama pertama kali dibawa ke peringkat kebangsaan peranan pereka dalaman dengan pengubahsuaian beliau daripada White House-we'd pun di tempat kejadian selama empat dekad. Dalam banyak cara, ia adalah asas yang kukuh kami dalam evolusi sejarah reka bentuk dalaman yang yang membolehkan kita untuk menjadi pelopor.

Pada hari-hari awal NYSID terletak di pelbagai bangunan di Madison Avenue dan di Midtown-lepas, laman web yang memberangsangkan di East 56th Street, telah direka oleh arkitek dan fakulti ahli William Breger. NYSID akhirnya menetap di lokasi semasa di Timur 70th Street pada tahun 1994, antara seni di bandar ini bahagian halus dan peniaga antik dan muzium terkenal. A pengembangan utama dan pengubahsuaian ke bangunan seiring NYSID di East 69th Street-sejajar dengan akhir 1990-an. Dan, pada tahun 2010, Kolej dibuka LEED-Platinum Pusat Siswazah di Park Avenue Selatan dan 28th Street, yang menempatkan fakulti, kakitangan dan lebih daripada 150 pelajar siswazah.

Hari ini, kita masih lagi berpegang kuat dalam kepentingan kelestarian, dalam memupuk dialog antara bidang reka bentuk dalaman dan seni bina, dan pada masa akan datang piawaian akreditasi dalam bidang pendidikan dan pelesenan pengamal dalam bidang reka bentuk dalaman. Terima kasih kepada usaha-usaha yang terhormat kami reka bentuk dalaman fakulti dan sama-sama dihormati graduan-baik adalah paradigma untuk kebaikan sihat hidup,, mampan di planet ini. Dan kemahiran profesional mereka berada, lebih daripada biasa, dalam permintaan.

NYSID Misi & Visi

KENYATAAN MISI: New York School of Interior Design menyediakan bakal pereka dalaman dan kerja profesional untuk menjadi pemimpin di lapangan dengan menyediakan lukisan dalaman pendidikan reka bentuk fokus dan mendalam kepada fakulti pakar, pendekatan inovatif, dan hubungan industri yang rapat.

VISI: New York School of Interior Design adalah sebuah pemimpin global dalam pendidikan reka bentuk dalaman, memberi kesan profesion menerusi kurikulum dan strategik kerjasama inovatif, dengan graduan diletakkan dalam kedudukan pengaruh di seluruh dunia.

Nilai

New York School of Interior nilai Design:

 • Kualiti hidup manusia dalam alam bina
 • The "bunga api" boleh didapati dalam setiap pelajar
 • Sejarah kaya institusi dan profesion reka bentuk
 • Peluang-peluang yang khas diberikan oleh lokasi NYC NYSID ini
 • Tetapan yang menggalakkan pemikiran kreatif, kerjasama dan keserakanan dalam kalangan pelajar, fakulti & sedia
 • Kecil dan memberi tumpuan persekitaran pembelajaran, kedua-dua digital dan pengalaman
 • Kepakaran dan komitmen fakulti dan kakitangan
 • Kedua-dua konsep dan reka bentuk digunakan
 • Menghormati alam sekitar dan amalan lestari
 • A asas yang kukuh dalam seni liberal sebagai satu bahagian penting dalam pendidikan pereka
 • Asas yang menghormati diri sendiri, orang lain, dan dunia yang lebih besar
 • Penglibatan dengan masyarakat tempatan dan global
NYSID
Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

New York School of Interior Design

Program ini menyediakan pelajar untuk menjadi pereka pakar penjagaan kesihatan, kemudahan perancang di institusi penjagaan kesihatan, penyelidik menyokong pasukan seni bi ... [+]

Industri penjagaan kesihatan berkembang pesat untuk menampung keperluan yang semakin berkembang generasi boom bayi penuaan dan letupan penduduk global. Sebagai tindak balas, NYSID telah mewujudkan inovatif, program antara disiplin yang menyediakan mengamalkan pereka dan profesional penjagaan kesihatan peluang untuk bekerja bersama-sama dan untuk memperoleh pengetahuan yang luas tentang isu semasa, penyelidikan, dan teori dalam reka bentuk dalaman penjagaan kesihatan dan memohon dalam pengalaman studio fokus .

Kursus merangkumi pengetahuan dalam kaedah penyelidikan, sejarah dan teori penjagaan kesihatan, kajian alam sekitar dan tingkah laku, dan reka bentuk yang digunakan. Reka bentuk dan lampu hijau yang penyelidikan yang berkaitan dengan kesihatan, produktiviti, dan ketepatan adalah bahagian penting daripada kursus pengajian. Program ini dirancang untuk pelajar yang mempunyai latar belakang yang berbeza-beza yang memahami bahawa dalam bidang penjagaan kesihatan, perniagaan dan reka bentuk adalah berkait saling berkaitan.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
New York School of Interior Design

MPS di Lestari Interior Environments (MPS-S) adalah program pasca profesional distrukturkan untuk menyediakan profesional reka bentuk untuk mengambil peranan kepimpinan d ... [+]

Khas untuk mereka yang bekerja di reka bentuk atau seni bina kerjaya, program ini menyediakan pelajar dengan asas yang menyeluruh dalam amalan terbaik dalam reka bentuk dimaklumkan alam untuk kawasan pedalaman. Setelah tamat program MPS-S, pelajar berada dalam kedudukan untuk menduduki Akreditasi LEED AP - kelayakan yang sangat dicari-cari.

Pelajar didedahkan dengan pelbagai topik, kaedah penyelidikan, metodologi pembangunan reka bentuk bersepadu, dan amalan pengurusan projek yang mampan. Ia juga meliputi kualiti udara dalaman serta tekstil hijau, perabot dan elemen hiasan. Program ini termasuk dua kursus studio direka untuk mengintegrasikan pengetahuan yang diperolehi dan penyelidikan sambil meneroka kedua-dua persekitaran kediaman dan bukan kediaman.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
New York School of Interior Design

MPS dalam Interior Lighting Design (MPS-L) adalah satu tahun, ijazah pasca profesional yang menyediakan pendidikan profesional yang ketat dalam bidang pencahayaan semula ... [+]

NYSID kedudukan program siswazah # 2 di Amerika Syarikat oleh Perisikan Design

MPS dalam Interior Lighting Design (MPS-L) adalah satu tahun, ijazah pasca profesional yang menyediakan pendidikan profesional yang ketat dalam bidang pencahayaan semula jadi dan buatan untuk persekitaran dalaman. Seperti mana-mana pereka dalaman atau arkitek boleh memberitahu anda, imaginatif dan kos efektif pencahayaan dalaman adalah penting untuk kejayaan mana-mana ruang dalaman. teknologi berubah, undang-undang baru yang mewajibkan kecekapan tenaga dan permintaan untuk diilhamkan, penyelesaian inovatif mewujudkan keperluan yang kukuh untuk pakar dalam reka bentuk pencahayaan dalaman.

NYSID telah memberi respons kepada keperluan ini dengan program yang mendedahkan pelajar kepada pelbagai pengetahuan dan kemahiran yang menyediakan graduan dengan baki teknik konseptual dan praktikal untuk pelaksanaan reka bentuk yang berjaya. Penilaian kerja kursus menangani sejarah dan teori reka bentuk lampu, prinsip kemampanan kerana ia berkaitan dengan disiplin, lampu dan kawalan sistem semula jadi dan buatan, sistem reka bentuk bersepadu, serta analisis kewangan, pematuhan kod, dan penyelenggaraan projek. Program ini termasuk reka bentuk lampu kursus studio yang mengintegrasikan memperoleh pengetahuan dan penyelidikan, sambil meneroka persekitaran kediaman, komersil, dan institusi. Graduan bersedia untuk menduduki peperiksaan sijil yang diberikan oleh NCQLP (Majlis Kebangsaan Kelayakan untuk Lampu Profesional).... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu