Moravian College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Moravian College terletak di persimpangan bersejarah dan membuat sejarah. Sebagai universiti tertua ke-6 di Amerika, kami telah memperoleh reputasi kami sebagai pembukaan mata dan tempat yang berubah-ubah dunia untuk belajar dan meneroka. Selain itu, kami berada di kalangan "kolej terbaik di Amerika Syarikat" dan "kampus terbaik di PA."

Kecemerlangan akademik Moravian, fakulti terulung, dan komitmen terhadap kepelbagaian dan inklusi adalah apa yang menarik pelajar dari seluruh negeri Pennsylvania, dan seterusnya, untuk belajar di institusi inovatif kami.

Sebagai pelajar di Moravian, anda akan mendapat pengalaman universiti klasik Amerika. Dan kita tahu-kita telah melakukannya selama lebih daripada 275 tahun. Terdapat peluang penyelidikan yang tidak berkesudahan, kehidupan jerman, teknologi terkini, sukan, kelab pelajar, dan juga belajar di luar negara. Kami tidak merancang untuk meletakkan sebarang sempadan pendidikan anda. Malah, kami akan membersihkan jalan bagi anda untuk mengikuti hawa nafsu anda.

Mari buat sejarah bersama.

Akademi Sarjana Muda

Moravian College menawarkan program pengajian yang membawa kepada empat gelar sarjana muda - Sarjana Muda Sastera, Sarjana Muda Sains, Sarjana Muda Muzik, dan Sarjana Muda Sains dalam Kejururawatan.

Dengan lebih daripada 55 jurusan dan program pengajian untuk dipilih, anda boleh belajar apa-apa dari Accounting to Studio Art. Double atau tiga utama jika anda mahu. Atau buat utama anda sendiri agar sesuai dengan matlamat dan karir anda. Apa sahaja yang anda memutuskan, anda mempunyai sokongan kami.

Lihat semua program sarjana muda .

Di samping itu, anda boleh menyertai Program Kehormat kami, penyelidikan SOAR, latihan tempatan, kelab pelajar, belajar di luar negara, dan banyak lagi.

Saiz kelas purata kami ialah 17 pelajar, dengan pelajar 11: 1 untuk nisbah fakulti. Ini bermakna profesor anda tahu anda dengan nama pertama dan peduli tentang kejayaan anda! Anda akan diberi Macbook Pro dan iPad untuk digunakan selama empat tahun sekolah, dan anda juga boleh menyimpannya sebaik sahaja anda lulus.

Akademik Siswazah

Lulusan Moravian menawarkan lebih daripada 25 program siswazah dan sijil, dalam bidang perniagaan, pendidikan, kejururawatan, sains pemulihan, dan seni.

Program lepasan dan sijil Moravian dirancang untuk menyediakan graduan terkemuka untuk memenuhi keperluan industri yang semakin berkembang-dan mereka juga direka untuk memenuhi kehidupan anda, tidak membubarkannya. Itulah sebabnya kursus siswazah ditawarkan dalam format tradisional, dipercepatkan, dicampur, dan dalam talian. Anda juga akan mempunyai sumber terbaik dari Moravian College di hujung jari anda, dan fakulti, kakitangan kami, dan Pengalaman Mentor Pelajar komited untuk kejayaan anda.

Lihat semua program siswazah .

Lokasi

Terletak di sepanjang pantai timur Amerika Syarikat, Moravian memanggil rumah Bethlehem, Pennsylvania. Di bandar kecil yang sibuk ini, anda akan mendapati diri anda hanya memandu singkat dari bandar-bandar utama, seperti Philadelphia, New York City, dan Washington, DC. Bayangkan semua perjalanan hujung minggu dan pengembaraan baru! Tetapi jangan risau, ada banyak yang perlu dilakukan di Lembah Lehigh juga. Sama ada anda sedang menghadiri salah satu festival muzik terbaik di Amerika Utara (Muzikfest) atau menikmati permainan besbol di Stadium Coca Cola, tidak ada masa yang membosankan di Bethlehem, PA.

Komuniti Bethlehem sentiasa mengalu-alukan pelajar Moravian dan sering berkawan dengan Kolej untuk menawarkan latihan, peluang pembelajaran secara langsung, dan acara percuma.

Cuaca

Lembah Lehigh Pennsylvania mengalami kesemua empat musim sepenuhnya. Kejatuhan membawa musim sejuk-sweater segar dan daun berwarna-warni. Kotoran musim sejuk kampus kami dengan salji. Musim bunga menawarkan hujan hujan dan bunga mekar. Dan musim panas cerah dan hangat. Setiap musim membawa sesuatu yang sedikit berbeza kepada Bethlehem dan kami menyukainya!

Keselamatan

Ya! Keselamatan pelajar kami adalah keutamaan di Moravian College . Polis kampus kami berfungsi untuk mengekalkan persekitaran yang selamat dan terjamin bagi semua orang dan sentiasa bersedia untuk membantu, sekiranya keperluan itu timbul. Kami juga menawarkan perkhidmatan pengiring 24-jam dan perkhidmatan ulang-alik harian, serta telefon kecemasan berwarna biru kecemasan di seluruh kampus.

Kehidupan seorang pelajar

Ada banyak yang perlu dilakukan di Moravian College , sama ada anda berminat dengan sukan, seni, atau penglibatan masyarakat. Sebagai sekolah NCAA Divisi III, Moravian mempunyai 20 pasukan sukan peringkat tinggi, serta 10 pasukan intramural jika anda hanya ingin bersenang-senang! Terdapat lebih daripada 80 kelab pelajar untuk mengambil bahagian, termasuk persembahan muzik, kerajaan pelajar, kesatuan pelajar, dan banyak lagi.

Kos dan Bantuan

Kami komited untuk membantu anda mencapai matlamat anda-dan itu termasuk menyediakan pendidikan swasta yang berpatutan.

Moravian College menawarkan Anugerah Merit Pelajar Antarabangsa berdasarkan pencapaian akademik: gred, kekuatan program akademik anda, skor TOEFL atau IELTS anda, dan skor SAT anda jika diserahkan.
Sila hubungi Pengarah Eksekutif Enrollment Antarabangsa melalui borang pertanyaan di halaman ini untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai Anugerah Merit Pelajar Antarabangsa.

Lokasi

Bethlehem

Alamat
1200 Main Street
Bethlehem, PA 18018

18018 Bethlehem, Pennsylvania, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami