Baca keterangan rasmi

Mengenai Kolej

The Mitchell College of Business memasuki dekad perkhidmatannya yang keempat. Dan sementara bilangan pelajar telah berkembang dengan pesat selama ini, ahli fakulti dan kakitangannya adalah responsif kepada pelajar dan keperluan mereka hari ini seperti ketika sekolah ditubuhkan pada tahun 1967.

Sebagai komponen integral dari universiti bandar yang komprehensif, misi Kolej Perniagaan Mitchell adalah untuk menyumbang kepada perkembangan peribadi dan profesional para pelajar dan warga negara kita, pembangunan ekonomi rantau ini, dan kejayaan berterusan Kolej dan Universiti . Kami mencapai misi ini melalui penyampaian program pengajaran yang berkualiti tinggi, melalui sokongan fakulti aktiviti ilmiah, dan melalui penyediaan pelbagai perkhidmatan luaran.

Universiti Alabama Selatan

Mobile adalah bandar bersejarah yang indah di Pantai Teluk yang kaya dengan tradisi Selatan. Ia juga merupakan rumah Universiti Alabama Selatan. Pelajar mendapati rantau ini menarik dan menyeronokkan untuk meneroka dan lebih tertarik dengan peluang budaya, pendidikan dan rekreasi yang pelbagai yang menonjolkan komuniti akademik.

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Mitchell College of Business, University of South Alabama (MCOB)

Program Mitchell MBA yang diiktiraf sepenuhnya oleh AACSB International - tahap tertinggi akreditasi perniagaan di seluruh dunia. ... [+]

Program Mitchell MBA yang diiktiraf sepenuhnya oleh AACSB International - tahap tertinggi akreditasi perniagaan di seluruh dunia. Kami telah menyusun program untuk memenuhi keperluan profesional kerjaya sepenuh masa dan pengurus, dan juga para graduan yang berminat untuk melanjutkan pengetahuan mereka dalam bidang perniagaan. Semua kerja asas bangunan dibina ke dalam kurikulum kursus 14, yang membolehkan pelajar dari mana-mana latar belakang ijazah pertama untuk segera memulakan pengajian siswazah.

Ciri-ciri program ini

Setiap MBA kelas baru dilancarkan pada musim gugur untuk menyediakan kohort dengan identiti yang jelas dan satu peluang untuk rangkaian dengan profesional pengurusan lain dalam kelas yang Pelajar-pelajar mempunyai latar belakang yang sama kerana mereka kemajuan melalui program ini kerana semua kerja asas bangunan dibina ke dalam Mitchell MBA. Sekutu dalam kelas MBA mendaftar untuk yang sama dua kelas setiap penggal dengan kelas mesyuarat dua malam seminggu - mesyuarat pertama 6:00-7:15 diikuti oleh kursus kedua di 7:30-8:45. Setiap kelas MBA mengambil bahagian dalam seminar berasaskan berundur-semasa musim luruh dan musim bunga semester dua tahun pertama program ini untuk memberi tumpuan kepada topik pengurusan khusus dan memberi peluang pembinaan pasukan tambahan. Kurikulum ini menyediakan pengetahuan teras dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya menguruskan organisasi, di samping meningkatkan keupayaan membuat keputusan individu setiap pelajar 's. Pasukan kajian yang kukuh dan berkesan boleh dengan mudah dibentuk dan dikawal sepanjang program ini kerana setiap kelas MBA akan mengambil semua kelas bersama-sama. ... [-]
Amerika Syarikat Mobile
Mitchell College of Business, University of South Alabama (MCOB)

Ijazah Sarjana Perakaunan adalah program khusus yang direka untuk menyediakan pelajar dengan kursus lanjutan dalam bidang perakaunan. ... [+]

Ijazah Sarjana Perakaunan adalah program khusus yang direka untuk menyediakan pelajar dengan kursus lanjutan dalam bidang perakaunan. Ia adalah kepentingan utama untuk individu yang berminat dalam kerjaya sebagai Akauntan Awam yang Diperakui, akauntan pengurusan, dan akauntan kerajaan.

Syarat Kemasukan

Seorang pelajar yang mempunyai ijazah sarjana muda dengan kurang daripada 3.0 tetapi lebih tinggi daripada 2.5 (A = 4.0) atau purata gred minimum mata sebanyak 2.75 pada 64 jam terakhir semester kerja kolej boleh mencapai Kemasukan Sementara dengan syarat pelajar itu mempunyai GMAT yang memuaskan skor berdasarkan salah satu formula berikut:

200 x GPA + GMAT = 1050 atau 200 x UDGPA (64 jam terakhir) + GMAT = 1100 ... [-]

Amerika Syarikat Mobile
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu