Mitchell College of Business, University of South Alabama (MCOB)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai Kolej

The Mitchell College of Business memasuki dekad perkhidmatannya yang keempat. Dan sementara bilangan pelajar telah berkembang dengan pesat selama ini, ahli fakulti dan kakitangannya adalah responsif kepada pelajar dan keperluan mereka hari ini seperti ketika sekolah ditubuhkan pada tahun 1967.

Sebagai komponen integral dari universiti bandar yang komprehensif, misi Kolej Perniagaan Mitchell adalah untuk menyumbang kepada perkembangan peribadi dan profesional para pelajar dan warga negara kita, pembangunan ekonomi rantau ini, dan kejayaan berterusan Kolej dan Universiti . Kami mencapai misi ini melalui penyampaian program pengajaran yang berkualiti tinggi, melalui sokongan fakulti aktiviti ilmiah, dan melalui penyediaan pelbagai perkhidmatan luaran.

Universiti Alabama Selatan

Mobile adalah bandar bersejarah yang indah di Pantai Teluk yang kaya dengan tradisi Selatan. Ia juga merupakan rumah Universiti Alabama Selatan. Pelajar mendapati rantau ini menarik dan menyeronokkan untuk meneroka dan lebih tertarik dengan peluang budaya, pendidikan dan rekreasi yang pelbagai yang menonjolkan komuniti akademik.

Lokasi

Mobile

Alamat
Mitchell College of Business
307 North University Boulevard
University of South Alabama

36688 Mobile, Alabama, Amerika Syarikat