Minerva Schools at KGI

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Minerva memupuk kebijaksanaan kritikal demi dunia.

Kerana masa depan kita bergantung pada pemimpin yang lebih baik, inovator pintar, dan warga global yang lebih bermaklumat, kami menyediakan generasi seterusnya yang luar biasa, para pelajar sepanjang hayat untuk bekerjasama dalam menyelesaikan cabaran yang paling kompleks pada zaman kita.

Minerva sangat berprinsip dan berdedikasi untuk meningkatkan potensi anda dan membolehkan kejayaan anda.

Kami sangat menumpukan pada peningkatan masa depan kolektif kami dengan memajukan pembangunan individu anda. Organisasi kami ditakrifkan oleh tujuh Prinsip Panduan, yang memaklumkan setiap keputusan yang kami buat, daripada jangkauan dan penerimaan kepada ahli akademik, kehidupan kediaman, dan pembangunan profesional.

Minerva Schools at KGI dibina atas persekutuan yang kuat.

Minerva menawarkan program ijazah luar biasa dengan kerjasama salah satu institusi siswazah yang paling inovatif di dunia: KGI (Institut Siswazah Keck). KGI, pemimpin dalam sains gunaan, adalah ahli terbaru Konsorsium Claremont yang dihormati, yang sering disebut "Ivies of the West."

PENGENALAN MINERVA

Ben Nelson, Pengasas Minerva, dan Stephen M. Kosslyn, Ph.D., Pengasas Dekan Minerva Schools at KGI , memberikan pengenalan kepada visi, pedagogi, dan platform pembelajaran di tengah-tengah pengalaman universiti yang dicipta semula.

Lokasi

San Francisco

Alamat
1145 Market St, 9th Floor
94103 San Francisco, California, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami