Baca keterangan rasmi

Minerva memupuk kebijaksanaan kritikal demi dunia.

Kerana masa depan kita bergantung pada pemimpin yang lebih baik, inovator pintar, dan warga global yang lebih bermaklumat, kami menyediakan generasi seterusnya yang luar biasa, para pelajar sepanjang hayat untuk bekerjasama dalam menyelesaikan cabaran yang paling kompleks pada zaman kita.

Minerva sangat berprinsip dan berdedikasi untuk meningkatkan potensi anda dan membolehkan kejayaan anda.

Kami sangat menumpukan pada peningkatan masa depan kolektif kami dengan memajukan pembangunan individu anda. Organisasi kami ditakrifkan oleh tujuh Prinsip Panduan, yang memaklumkan setiap keputusan yang kami buat, daripada jangkauan dan penerimaan kepada ahli akademik, kehidupan kediaman, dan pembangunan profesional.

Minerva Schools at KGI dibina atas persekutuan yang kuat.

Minerva menawarkan program ijazah luar biasa dengan kerjasama salah satu institusi siswazah yang paling inovatif di dunia: KGI (Institut Siswazah Keck). KGI, pemimpin dalam sains gunaan, adalah ahli terbaru Konsorsium Claremont yang dihormati, yang sering disebut "Ivies of the West."

PENGENALAN MINERVA

Ben Nelson, Pengasas Minerva, dan Stephen M. Kosslyn, Ph.D., Pengasas Dekan Minerva Schools at KGI , memberikan pengenalan kepada visi, pedagogi, dan platform pembelajaran di tengah-tengah pengalaman universiti yang dicipta semula.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Minerva Schools at KGI

Sarjana Sains dalam Penilaian Keputusan (MDA) selama 21 bulan direka untuk memberikan kemahiran profesional kritikal, dengan penekanan terhadap penyelidikan, analisis, da ... [+]

Dalam dunia yang semakin kompleks dan global, pengambilan keputusan yang berkesan memerlukan tahap pemikiran kritikal yang tinggi dan keupayaan untuk mengumpulkan, mentafsirkan, dan bertindak ke atas pelbagai data. Minerva telah membangunkan program pertama yang dirancang khusus untuk menyediakan pemimpin abad ke-21 untuk membuat keputusan berbangkit. Sarjana Sains dalam Penilaian Keputusan (MDA) selama 21 bulan direka untuk memberikan kemahiran profesional kritikal, dengan penekanan terhadap penyelidikan, analisis, dan membuat keputusan praktikal.

Sarjana Sains dalam Analisis Keputusan mengajar anda kemahiran penting yang diperlukan untuk membuat keputusan yang lebih baik dan membuat perubahan positif.... [-]

Amerika Syarikat San Francisco
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
21 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
1145 Market St, 9th Floor
94103 San Francisco, California, Amerika Syarikat