Midland University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ditubuhkan pada tahun 1883, Midland University adalah sebuah kolej seni liberal yang menyediakan peluang yang relevan di lebih dari 30 bidang akademik, empat program siswazah, dan pelbagai program pengajian profesional kepada pelajar di kedua-dua lokasi mereka di Fremont dan Omaha. Baru-baru ini diakui oleh Chronicle of Higher Education sebagai institusi sarjana muda, bukan untung yang berkembang pesat ke-9 di negara ini, Midland mengambil pendekatan moden untuk pendidikan seni liberal. Pendekatan inovatif kami untuk bekerja dari pasaran kembali memberi pelajar kemahiran yang relevan untuk memimpin di dunia dengan tujuan.

Pelajar Midland University mendapat perhatian peribadi daripada penasihat mereka dan pengalaman langsung dalam jurusan mereka, belum lagi kelebihan dalam pekerjaan dan penempatan sekolah siswazah. Midland mempromosikan kecemerlangan melalui lebih dari 30 jurusan dan program pra-profesional dan mempunyai reputasi sebagai peneraju pendidikan, perniagaan, kejururawatan, dan sains perubatan, dan prestasi manusia.

Jaminan Graduasi 4 Tahun Midland memastikan pelajar yang memenuhi syarat asas akan lulus dalam masa empat tahun. Sekiranya anda tidak lulus dalam rancangan empat tahun kami, kami akan membayar 100% daripada pengajian anda sehingga anda berjaya. Bagaimana kita melakukannya? Di Pusat inovatif kami untuk Dijamin Kelulusan 4 Tahun, kami mempunyai sekumpulan penasihat profesional yang berdedikasi untuk membantu anda berjaya.

Lokasi

Fremont

Alamat
North Clarkson Street,900
68025 Fremont, Nebraska, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami