Michigan State University College of Education

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di bawah bimbingan pentadbir terkenal dan ahli fakulti di empat jabatan, pelajar mempunyai peluang untuk melanjutkan atau memajukan kerjaya dalam pengajaran, pentadbiran pendidikan, pendidikan tinggi, penyelidikan, pembuatan dasar, hal ehwal pelajar, kaunseling pemulihan, psikologi sekolah, kinesiologi dan latihan atletik.

Kolej Pendidikan telah membina reputasi untuk kecemerlangan dan pemikiran berwawasan dalam usahanya untuk meningkatkan pengajaran dan pembelajaran di seluruh negara dan dunia kita, terutama dalam konteks pendidikan bandar dan global. Fakulti ini tetap komited untuk menangani keperluan pendidikan dan fizikal semua pelajar sepanjang hayat, dan untuk bekerjasama dengan pendidik, pemimpin dan pembuat dasar di lapangan.

Program pendidikan guru yang inovatif, fakulti yang cemerlang, hubungan dengan pendidik yang berlatih dan peluang penyelidikan yang kuat menjadikan Michigan State University sebagai tempat yang dinamik untuk belajar mengajar dan menyumbang kepada bidang pendidikan dan kinesiologi. Kolej ini dengan bangga menuntut lebih daripada 57,000 alumni, masing-masing menyentuh kehidupan dengan cara mereka sendiri di seluruh dunia.

Lokasi

East Lansing

Alamat
Farm Lane,620
48824 East Lansing, Michigan, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami