Miami Ad School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Langkah di dalam Miami Ad School dan anda akan merasakan kegembiraan di udara. Ini bukan sekolah tipikal anda dan ia tidak kelihatan seperti sebuah sekolah. Ia lebih seperti keajaiban digital dengan TV panel rata gergasi yang meliputi hampir setiap inci setiap dinding. Pelajar bergaul dengan pendaki stadium yang berwarna-warni. Tidak seperti kebanyakan sekolah, kerja pelajar mereka tidak dihasilkan di atas kertas dan kemudian digantung di dinding. Sekolah itu sebenarnya, kurang kertas; semuanya dihasilkan secara digital dan dibentangkan secara digital, dan dipaparkan di skrin TV.


Satu kumpulan pelajar bercakap dengan kumpulan pelajar lain, tetapi mereka sebenarnya dua ribu batu. Mereka menggunakan sistem kehadiran video maya sekolah yang dipanggil "face2face" yang menghubungkan Miami ke semua sekolah lain dalam rangkaian. Di bahagian lain sekolah, sekumpulan penulis iklan di Miami bekerjasama dengan sekumpulan pengarah seni di San Francisco dan guru bercakap dengan mereka dari agensi iklan di New York. Inilah masa depan; ini adalah bagaimana semua agensi iklan dan syarikat reka bentuk akan bekerja suatu hari nanti dan yang paling inovatif sudah berjalan dengan cara ini. CP B menggunakan sistem ini di antara pejabat mereka di Miami dan di Boulder, tetapi mereka juga menggunakannya di antara tingkat pertama dan tingkat kedua mereka. (Manusia benar-benar malas, bukan?)

Lupakan Pengiklanan, fikir Budaya Pop.

Lupakan konsep lama sekolah anda. Bayangkan sebaliknya tempat orang kreatif terbang dari suatu tempat di dunia setiap hari Isnin atau Jumaat, memutar otak anda dengan tip, teknik dan teknik dan merobek idea anda atau memuji mereka ke syurga, hanya mempunyai kreatif lain yang betul-betul bertentangan idea yang sama sepanjang minggu.

Setiap hari adalah cabaran dan setiap tugasan adalah mimpi ngeri - atau tidak. Mungkin anda akan mempunyai wawasan cemerlang dari sesuatu yang dikatakan pasangan anda atau mungkin Homer Simpson berkata. Atau Obama. Atau lelaki yang menyerang semua orang di Grand Theft Auto. Anda fikir anda sedang mempelajari arah seni atau penulisan iklan atau reka bentuk grafik atau fotografi, tetapi anda benar-benar mempelajari Budaya Pop dan mencari cara untuk membina budaya pop dalam beberapa cara yang tidak ada orang lain yang memikirkan sebelumnya. Pada masa lalu lelaki kreatif, semua memakai hitam. Hari-hari ini, anda mungkin menganggap tanjung dengan lambang api puting beliung di bahagian belakang. Atau sekurang-kurangnya sepasang sayap di flip-flop anda.

Lokasi

Pantai Miami

Alamat
Miami Ad School
955 Alton Road

33139 Pantai Miami, Florida, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: