Metropolitan State University Of Denver

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

MSU Denver adalah ijazah sarjana muda, sarjana muda dan sarjana yang memberikan universiti bandar yang menawarkan seni dan sains, kursus dan program profesional dan perniagaan kepada pelbagai populasi pelajar dalam suasana saling menghormati. Kecemerlangan dalam pengajaran dan pembelajaran adalah objektif utama MSU Denver. Selama lebih dari 50 tahun, MSU Denver telah menjadi penentu langkah untuk mengubah kehidupan, masyarakat, dan pendidikan tinggi.

Kami memperkasakan pelajar Colorado untuk memajukan kehidupan dan kerjaya mereka melalui pendidikan dunia nyata yang berkualiti tinggi. Dan kami memperkasakan ekonomi negeri melalui 95,000 graduan kami yang sudah siap bekerja, lebih daripada 80% daripadanya tinggal di Colorado. Berada di tengah-tengah Bandar Tinggi Mile, MSU Denver memberikan akses yang tiada tandingan ke magang dan rangkaian profesional yang memulakan kerjaya.

MSU Denver menawarkan pendidikan berkualiti tinggi tanpa tanda harga mewah.

Kelas kami diajar oleh ahli akademik terkenal, pakar nasional dan ikon industri. Dan mereka membina pembelajaran langsung ke dalam setiap kursus, yang membantu pelajar menjadi pemikir kritikal yang bersedia untuk kerjaya dan ingin diambil oleh syarikat.

Lokasi

Denver

Alamat
Auraria Parkway,890
80204 Denver, Colorado, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami