Mercyhurst University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai

Terletak di Erie, Pennsylvania, di atas bukit yang menghadap ke Lake Erie, kampus 75-ekar kami dikenali sebagai salah satu yang paling indah di rantau ini. Unsur-unsur seni bina Gothic Inggeris dibawa ke seluruh bangunan utama, akademik, dan dewan kediaman pelajar.

Carpe Diem.

Berpegang pada cita-cita perkhidmatan, perhotelan dan keusahawanan yang mengilhami pengasas kami, pendidikan Mercyhurst menggalakkan perkembangan sains sepanjang hayat dan penglibatan dengan dunia yang lebih besar. Diilhamkan oleh moto kami, "Carpe Diem," fakulti dan pelajar kami merangkul inovasi dan kepimpinan dalam perkhidmatan, kerana mereka membuat perbezaan di dalam pintu kami dan di seluruh dunia.

Misi

Iman dan Perkhidmatan di Universiti Mercy

"Kegembiraan dan harapan, kesedihan dan penderitaan wanita dan lelaki zaman kita, khususnya mereka yang miskin atau menderita dalam apa jua cara, adalah kegembiraan dan harapan, kesedihan dan penderitaan para pengikut Kristus juga Tidak ada yang benar-benar manusia gagal mencari gema di dalam hati mereka ... Itulah sebabnya orang Kristian menghargai perasaan solidariti yang mendalam dengan umat manusia dan sejarahnya. " (Gaudium et Spes, Kata Pengantar 1)

Mimpi dan realiti sedemikian melibatkan setiap universiti Katolik. Mereka membuat tarikan khusus kepada universiti Mercy yang diasaskan oleh Sisters of Mercy, yang telah melakukan kehidupan dan bekerja untuk melayani mereka yang miskin, sakit dan tidak berpendidikan. Oleh itu, inspirasi yang dinyatakan dalam Gaudium et Spes, terletak di tengah-tengah identiti dan misi kami. Pendidikan Mercyhurst bertujuan untuk menarik pelajar untuk hidup dan mewujudkan pemimpin dalam keadilan dan perkhidmatan. Dalam masa perubahan dan cabaran sosial yang banyak, inspirasi ini menjelaskan visi kami terhadap watak khusus Universiti Mercy Katolik kami.

Inspirasi kami membawa kita ke topik pengajian dan melibatkan perspektif kita dalam pembelajaran, penyelidikan, dan usaha ilmiah. Tulisan semacam itu memberi asas kepada dimensi sosial-keadilan banyak program akademik dan perkhidmatan kami. Sesungguhnya inspirasi itu mengarahkan matlamat universiti kita. Kami ingin berkongsi inspirasi ini dengan mereka yang datang melalui pintu kami, mencari kecemerlangan akademik, kepakaran profesional, dan masa depan penuh harapan.

Visi kami

Mercyhurst University bertujuan untuk menjadi institusi pengajian tinggi terkemuka yang menggabungkan kecemerlangan dalam seni liberal, program profesional dan kerjaya, dan perkhidmatan kepada komuniti serantau dan dunia.

Kenyataan Misi kami

Selaras dengan identiti Katolik dan warisan Mercy, Mercyhurst University mendidik wanita dan lelaki dalam budaya di mana kepercayaan dan akal berkembang bersama, di mana keindahan dan kekuatan seni liberal menggabungkan dengan penghargaan atas martabat kerja dan komitmen untuk melayani orang lain. Yakin dengan kekuatan bon fakulti pelajar, komuniti universiti diilhamkan oleh imej pelajar yang pilihan, dalam kehidupan dan bekerja, akan membolehkan mereka untuk merealisasikan nilai-nilai manusia dan rohani yang tertanam dalam realiti setiap hari dan untuk menjalankan kepimpinan dalam perkhidmatan ke arah dunia yang adil.

Nilai Teras kami

Kami adalah:

 • Merosakkan secara sosial, - Mercy memulihkan martabat manusia, memperluaskan hubungan sosial kita, dan memperkasakan kita untuk mencapai kasih sayang kepada orang lain.
 • Bertanggungjawab secara global, - Globalisasi mencabar kami untuk belajar bagaimana untuk menjaga sumber Bumi secara bijak dan bertindak dalam perpaduan dengan rakyatnya yang pelbagai.
 • Bersahabat dengan mesra, - Kebahagiaan hospitality bermula dengan penerimaan diri, mengalu-alukan orang-orang agama yang berbeza, tradisi etnik, dan budaya, dan dengan itu membina masyarakat yang melampaui toleransi semata-mata.
 • Kreatif, kreatif, kreatif, kreatif, kreatif dan kreatif, yang menyokong aspirasi untuk kecemerlangan yang ditunjukkan dalam komuniti akademik, menggalakkan kami dalam pencarian seumur hidup untuk apa yang benar, baik, dan cantik.
 • Menyedari secara semulajadi, - Persekitaran Kristian kita menggalakkan refleksi diri dan perenungan perilaku manusia, mempromosikan keseimbangan minda, badan, dan semangat, dan pada akhirnya menawarkan peluang untuk mengembangkan kompas moral untuk kehidupan yang berintegriti.
 • Duta perkhidmatan.

Hubungi

Pejabat Integrasi Misi, yang ditubuhkan pada 2008, membantu Presiden Mercyhurst University dalam mempromosikan dan mengintegrasikan misi pendidikan universiti, dan kepercayaan dan nilai identiti Katolik dan warisan Sisters of Mercy, sebagaimana yang diwakili dalam pernyataan misi dan inti nilai institusi. Kerja-kerja pejabat itu banyak aspek tetapi pada dasarnya diarahkan untuk mendidik dan menggalakkan semua anggota universiti universiti dari para pelajar kepada pemegang amanah untuk memajukan misi Mercyhurst. Oleh itu, ia mempunyai penjagaan khusus untuk Katolik dan menaja tradisi dan perkhidmatan Sisters of Mercy.

115257_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Fakta pantas

 • Mercyhurst adalah universiti seni empat tahun, Katolik, liberal, yang diasaskan oleh Sisters of Mercy pada tahun 1926
 • Mercyhurst diberikan status universiti pada tahun 2012
 • Lebih daripada 59 jurusan sarjana (dengan 67 kepekatan), 10 ijazah sarjana dan 12 sijil lulusan boleh didapati di universiti
 • Mercyhurst University menawarkan 24 peringkat sukan peringkat tinggi, dengan pasukan penentuan Lakers dalam 12 sukan wanita dan 12 sukan lelaki. Dua program bersaing di peringkat Bahagian NCAA I (hoki ais lelaki dan wanita), manakala 21 pasukan mengambil bahagian dalam peringkat Bahagian II. Boling wanita akan menjadi sukan utama ke-25 Mercyhurst pada 2019-20
 • Kampus 75 hektar utama Mercyhurst terletak di Erie, Pennsylvania., Bandar pelabuhan hanya negeri itu; kampus itu kira-kira 100 batu dari Cleveland, Ohio, dan Buffalo, New York, dan 130 batu di utara Pittsburgh, Pennsylvania
 • Akreditasi: Jabatan Pendidikan Pennsylvania; Majlis Pendidikan Kerja Sosial; Suruhanjaya Akreditasi bagi Program dalam Pentadbiran Hospitaliti; Persatuan Kebangsaan Sekolah Tarian; Persatuan Pelatih Atletik Negara; Persatuan Terapi Fizikal Amerika; Persatuan Kebangsaan Sekolah Muzik; dan Penasihat Perniagaan Kollegiat Antarabangsa
 • Pelajar Siswazah sepenuh masa: 300
 • Saiz kelas purata: 20; Semua kursus diajar oleh fakulti, bukan lepasan atau pembantu pengajar

Profil Sarjana Muda

 • 41% lelaki, 59% perempuan
 • Sekitar 40% pelajar mengenal pasti sebagai Katolik; pelbagai tradisi kepercayaan lain yang diwakili
 • Purata IPK: 3.41
 • Tengah 50% SAT: 1170
 • Tengah 50% ACT: 24
 • Pengagihan geografi: Pennsylvania, New York, Ohio, 41 buah negeri dan 46 negara

Fakta-fakta yang menyeronokkan

 • Apabila Ibu Borgia Egan ingin membina kolejnya, dia dinasihatkan oleh Bapa Garson untuk membinanya "di atas bukit" dan "berhampiran dengan air." Apabila dibina, Mercyhurst duduk di atas bukit terbesar Erie, menghadap Lake Erie. Bahagian "Hurst" nama universiti memberi penghormatan kepada "kawasan berhutan di atas bukit" di mana Mercyhurst mendapati rumahnya.
 • Grotto dinamakan dan dimodelkan selepas Grotto di Universiti Notre Dame. Grotto dibina pada kemuncak Kemelesetan Besar, oleh pekerja buruh yang menganggur yang bekerja dengan Bapa Sullivan untuk membina Grotto kerana terima kasih untuk dapur sup harian, para kakak berlari untuk golongan miskin dan tidak bekerja.
 • Lobi gereja telah menerima banyak pelawat terkenal, termasuk Keluarga Von Trapp dan Eleanor Roosevelt.
 • Lelaki pertama yang menamatkan pengajian dari Mercyhurst College ialah Daniel Burke. Hari ini, beliau adalah ahli fakulti seni universiti.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Lokasi

Erie

Alamat
501 East 38th Street
16546 Erie, Pennsylvania, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami