Baca keterangan rasmi

Mercy College adalah dinamik, pelbagai New York City kawasan kolej yang pelajar berada di misi peribadi: untuk mendapatkan yang terbaik daripada kehidupan dengan mendapatkan yang terbaik daripada pendidikan mereka.

Ditubuhkan pada tahun 1950, Mercy menawarkan lebih daripada 90 program sarjana muda dan ijazah sarjana dan sijil dalam tempoh lima sekolah: Perniagaan, Pendidikan, Kesihatan dan Sains Semula Jadi, Kesenian Liberal dan Sosial dan Sains Tingkahlaku. Mercy College mencabar fakulti dan kakitangan untuk membuat kerja-kerja pendidikan yang lebih tinggi untuk sesiapa sahaja yang cukup lapar untuk mendapatkan tempat yang lebih baik dalam kehidupan. Dengan kampus di Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan dan Yorktown Heights, kerancakan budaya College, jika berterusan oleh badan pelajar yang pelbagai dari seluruh rantau ini.

Mercy102

Pengalaman Pendidikan Transformatif


Mercy mencabar setiap pelajar prasiswazah dan siswazah untuk melebihi jangkaan peribadi dan intelek mereka. graduan Mercy menunjukkan kejayaan dan keyakinan seluruh spektrum profesional dan vokasional, dan kesan mereka dalam komuniti mereka atau di seluruh dunia adalah bukti kepada pengalaman pendidikan memperkasakan.

komuniti akademik meriah Mercy meletakkan nilai yang tinggi kepada pembelajaran di luar bilik darjah dengan pengalaman dunia sebenar. Pendekatan ini kepada biasiswa menggalakkan pelajar untuk memohon apa yang mereka belajar di dalam kelas dengan kehidupan selepas tamat pengajian. kerja fakulti yang terkenal di dunia Mercy rapat dengan pelajar mengenai projek-projek ini.

Mercy_York

Mercy komited untuk menghubungkan pelajar dengan dunia. Kolej ini mempunyai tradisi yang kaya dengan khidmat masyarakat melalui "Mercy Gives Back" Inisiatif, yang menggalakkan pelajar untuk menyertai, dan peluang pekerjaan plumbum, perkhidmatan-pembelajaran. Ini adalah satu gambaran sejarah Mercy dan nilai-nilai yang terkandung di dalam Mercy College meterai (Inserviendo Consumere, digunakan dalam perkhidmatan).

aktiviti pada kampus dan pengalaman perjalanan antarabangsa membantu pelajar mencari dan menghargai budaya jauh dari rumah. graduan kami adalah rakyat terlibat.

Mercy101

The PACT Kelebihan


Komited untuk menyokong pelajar sepanjang pengajian mereka, Mercy College menawarkan pengalaman pembelajaran peribadi yang merangkumi program Kolej Personalized Pencapaian Kontrak (PACT). PACT adalah program mentoring yang diiktiraf yang berfungsi sebagai model untuk kejayaan pelajar. www.mercy.edu/ 877-MERCY-GO.

mentor PACT anda adalah tempat orang anda yang membantu anda menavigasi kehidupan kolej. mentor anda akan dapat membantu anda memahami dan memohon bantuan kewangan, memilih yang utama betul, memilih dan mendaftar untuk kelas, menjejaki kemajuan akademik, membangunkan kemahiran kepimpinan, mendarat magang, dan bersedia untuk temuduga kerja.

Mercy_ny

A Alam Sekitar Kampus Diperlukan


alam semula jadi yang menakjubkan di Sungai Hudson membezakan kampus indah Mercy di kampung yang indah di Dobbs Ferry. jalan utama Dobbs Ferry, tidak jauh dari kampus, menawarkan restoran yang menarik, butik, membeli-belah, kedai-kedai kopi dan kehidupan masyarakat yang bertenaga. Sebuah stesen kereta api Metro-North yang terletak di kampus, menjadikan Bandar New York boleh akses. Anda tiba di tengah-tengah Manhattan, di Grand Central Station, dalam masa kurang daripada 30 minit. Mengkaji seni di Moma, mengalami Broadway, skate ais di Bryant Park, menemui opera di Met, menangkap permainan di Stadium Yankee atau Citi Field, meneroka Central Park, Metropolitan Museum of Art dan Taman Botani dan menimba pengalaman dengan banyak latihan dan peluang pekerjaan.

kampus lain Mercy, yang terletak di Manhattan, Bronx dan Yorktown Heights, menawarkan fleksibiliti dan kemudahan.Kemampuan
Mercy menawarkan salah satu kadar paling rendah swasta tuisyen kolej di negara ini, dan yang paling rendah di New York. Kolej ini juga menyediakan pakej biasiswa murah hati kepada pelajar cemerlang. Sama ada pelajar kediaman atau perjalanan, mereka akan menemui banyak peluang dan pengalaman kolej memperkaya di sebahagian kecil daripada kos purata nasional.

Kenyataan Misi

Mercy_DF1

Mercy College komited untuk menyediakan pelajar bermotivasi peluang untuk mengubah kehidupan mereka melalui pendidikan tinggi dengan menawarkan seni liberal dan program profesional dalam persekitaran pembelajaran yang berkualiti peribadi dan tinggi, dengan itu menyediakan pelajar untuk memulakan kerjaya yang memuaskan, untuk terus belajar sepanjang hayat mereka dan bertindak beretika dan bertanggungjawab dalam dunia yang berubah-ubah.

MercyMission
Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Mercy College

Belajar untuk mengurus dan memimpin dengan Master ijazah kami 1 tahun sarjana apa yang diperlukan untuk menjadi seorang pemimpin yang canggih dalam dunia perniagaan yang ... [+]

Belajar untuk mengurus dan memimpin dengan ijazah kami 1 tahun sarjana

Menguasai apa yang diperlukan untuk menjadi seorang pemimpin yang canggih dalam dunia perniagaan yang pesat berubah hari ini.

Dengan Sarjana Sains Kepimpinan Organisasi (MSOL), anda akan bersedia untuk dunia ini sentiasa berubah-ubah. Pengajar kami dihormati menggabungkan tahun pengalaman dengan kemahiran yang membawa industri dan pengetahuan untuk menyediakan pelajar dengan kebolehan yang mereka perlukan untuk berjaya dan membezakan diri mereka dalam profesion yang mereka pilih.

Program MSOL menyediakan pelajar dengan peluang untuk menunjukkan inisiatif dan segera memohon pembelajaran mereka kepada situasi yang dinamik, masa nyata dalam organisasi mereka. Bagi kohort korporat, kurikulum yang lebih disesuaikan untuk memastikan hubungan langsung antara inisiatif organisasi dan pembelajaran pelajar. ... [-]

Amerika Syarikat USA Online New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mercy College

Dengan industri yang berkembang lebih cepat daripada yang lain, program kami akan membantu anda melindungi dunia digital sangat kehidupan kita bergantung kepada. Kerana w ... [+]

Kerana wira boleh mempunyai pekerjaan meja

Dengan industri yang berkembang lebih cepat daripada yang lain, program kami akan membantu anda melindungi dunia digital sangat kehidupan kita bergantung kepada.

Dalam dunia hari ini tiada apa yang lebih penting daripada memperoleh pendidikan dan kemahiran yang canggih untuk melindungi data peribadi kita. Syarikat, kerajaan, penguatkuasaan undang-undang dan individu semua menghadapi kerumitan yang semakin meningkat dalam dunia yang semakin saling kami dan keperluan untuk kedua-dua data perlindungan dan bersedia untuk yang terburuk. Kerja anda dalam program MS Cybersecurity akan menyediakan anda untuk kerjaya dalam agensi kerajaan, penguatkuasaan undang-undang, syarikat-syarikat swasta, hospital, organisasi penjagaan kesihatan dan jabatan IT.... [-]

Amerika Syarikat USA Online New York Dobbs Ferry Yorktown Heights  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
18 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mercy College

Master Pengurusan Sumber Manusia Belajar bagaimana untuk membangunkan dan menguruskan pasukan perniagaan dalam organisasi untuk keuntungan dan bukan untuk keuntungan. ... [+]

MS Pengurusan Sumber Manusia

Belajar bagaimana untuk membangunkan dan menguruskan pasukan perniagaan dalam organisasi untuk keuntungan dan bukan untuk keuntungan.

Menjadi seorang profesional sumber manusia. Itulah yang Sarjana Muda Sains dalam Pengurusan Sumber Manusia direka untuk lakukan. Anda akan belajar bagaimana untuk mengurus dan membangunkan pasukan sumber manusia dalam perniagaan, industri dan sektor bukan untuk keuntungan.

maklumat program

TUJUAN

Sarjana Sains dalam Pengurusan Sumber Manusia direka untuk menyediakan pengurus untuk menyertai secara berkesan dalam pengurusan dan pembangunan sumber manusia dalam perniagaan dan industri. Program ini menyediakan arahan untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya sebagai profesional dalam bidang pengurusan sumber manusia; menawarkan latar belakang teori, konsep dan kemahiran dengan apa yang sudah di lapangan supaya mereka boleh meningkatkan kedudukan mereka dan memudahkan pembangunan mereka dalam profesion; dan membentangkan, dunia sebenar tumpuan permohonan berorientasikan untuk mereka yang ingin membina kemahiran pengurusan yang telah berkembang. Syarat Kemasukan Sila rujuk kepada keperluan umum untuk kemasukan dan matrikulasi dalam seksyen Kemasukan Siswazah katalog ini. Harapan Siswazah... [-]

Amerika Syarikat USA Online New York Dobbs Ferry
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

We are Mercy College

Mercy College
Alamat
Mercy College 555 Broadway
10522 Dobbs Ferry, New York, Amerika Syarikat
Website
Telefon
+1 877-637-2946
Alamat
66 West 35th Street (Herald Square)
10001 New York, New York, Amerika Syarikat
Telefon
undefined
Alamat
1200 Waters Place
10461 New York, New York, Amerika Syarikat
Telefon
undefined
Alamat
2651 Strang Boulevard Yorktown Heights
10598 Yorktown Heights, New York, Amerika Syarikat
Telefon
undefined
Alamat
USA Online, Amerika Syarikat
Telefon
undefined