Baca keterangan rasmi

Ini adalah Medaille College

Medaille College adalah kolej empat tahun yang tidak berkesinambungan dengan kampus di Buffalo, Rochester dan dalam talian. Medaille memberi tumpuan kepada kejayaan anda sebagai seorang pelajar dan sebagai seorang profesional masa depan dengan menawarkan program ijazah sarjana muda dan siswazah secara langsung, persekitaran pembelajaran berasaskan pengamal di kampus dan di komuniti New York Barat.

Mengapa Medaille?

Kami menyediakan anda untuk komitmen seumur hidup untuk kemampanan sivik dan kejayaan profesional dengan memberikan anda akses awal kepada latihan kerjaya. Anda melakukan lebih daripada belajar dari buku teks. Anda belajar dengan melakukan. Daripada membaca cara menggunakan amalan psikoterapi, anda melihat profesional yang sebenar dalam sesi tersebut. Daripada mempelajari rancangan perniagaan lama, anda bekerja dengan satu pasukan untuk membangunkan rancangan baru yang menyelamatkan perniagaan nyata di Buffalo.

Komuniti anda adalah kelas anda di Medaille College . Pembelajaran melangkaui empat dinding sebuah dewan kuliah. Anda pergi ke lapangan dan menyelesaikan masalah sebenar mengenai komuniti setempat anda. Buat algoritma yang lebih sesuai dengan mentor dengan remaja di Big Brothers Big Sisters. Inilah cara Medaille melatih anda untuk menjadi individu yang beretika dan bertanggungjawab secara peribadi terhadap seluruh kehidupan anda.

Hubungan yang anda bina di Medaille juga seumur hidup. Anda mula membina rangkaian profesional pada hari anda tiba di kampus. Pengajar anda melayan anda kurang seperti seorang pelajar dan lebih seperti rakan sekerja masa depan. Alumni kami sentiasa kembali ke kampus untuk siri penceramah khas, perbincangan panel atau hanya untuk mengatakan, "Hai." Sebaik sahaja anda menjadi ahli keluarga Medaille, anda mempunyai sistem sokongan yang melampaui kampus Buffalo kami sebagai graduan Medaille membuat perbezaan di seluruh dunia.

Anda boleh membuat perbezaan dengan menyertai aktiviti pelajar, kelab dan organisasi, dan olahraga. Medaille mempunyai kelab untuk hampir setiap minat kerjaya dan program akademik. Menjadi pemain pasukan dalam komuniti atau di gim sebagai medan Medaille berjaya pasukan olahraga NCAA Division III untuk lelaki dan wanita. Tidak kira apa minat anda, kami semua bermain di pasukan yang sama di Medaille. Kita semua adalah Mavericks.

Tidak kira apa jenis pelajar anda, Medaille College mempersiapkan anda untuk apa sahaja yang akan datang. Medaille adalah di mana anda menjadi pusat perhatian. Di sinilah kita fokus pada kejayaan anda. Di sinilah kolej memenuhi kerjaya.

Misi

Misi Medaille College adalah untuk mendidik dan mengembangkan individu yang berkuasa untuk pencapaian akademik, kejayaan kerjaya, dan penglibatan sivik, sehingga menyumbang kepada demokrasi yang sihat, pelbagai.

Visi

Medaille College akan dikenali sebagai pemimpin dalam memberikan inspirasi dan peluang kepada pelajar, fakulti, kakitangan, alumni, dan masyarakat dengan menyokong pembangunan akademik, transformasi peribadi yang positif dan pemikiran sivik yang kuat.

Nilai

Rasa ingin tahu

Kami komited untuk memberi inspirasi kepada rasa ingin tahu intelektual dan keajaiban sebagai asas untuk pencapaian akademik, profesional dan sivik. Kami berdedikasi untuk memelihara dan menyokong persekitaran pendidikan kreativiti, semangat, dan inovasi.

Kecemerlangan

Kami berusaha untuk mengekalkan dan menyokong budaya pertumbuhan intelektual dan peribadi. Kami menggalakkan pencapaian tahap pencapaian akademik, sivik dan peribadi yang tertinggi.

Integriti

Kami berdedikasi untuk menyediakan suasana amanah, dan secara aktif akan melibatkan dunia dengan kejujuran, rasa hormat, tanggungjawab, maruah, dan belas kasihan. Kami berpegang pada piawaian etika dan tanggungjawab peribadi.

Komuniti

Kami menghargai komuniti sebagai datang bersama pelbagai individu yang berusaha mewujudkan masyarakat yang inklusif, mendukung dan kolaboratif.

Di mana Kolej Bertemu Kerjaya

Pelajar Medaille belajar dengan melakukan. Anda melakukan lebih daripada membaca tentang cara merawat penyakit, anda mengendalikan rawatan pada haiwan hidup dalam makmal yang paling canggih. Anda tidak hanya menulis skrip untuk siaran televisyen, anda menghasilkan satu live di studio. Medaille mempunyai makmal interaktif yang memberikan anda pengalaman hands-on yang tidak ternilai.

Apa cara yang lebih baik untuk bersedia untuk kerjaya masa depan anda daripada belajar di tempat kerja bersama profesional yang sebenar? Pembelajaran pembelajaran adalah di tengah-tengah Kelebihan Medaille kerana anda diletakkan di lapangan dengan latihan, pengajaran, dan tugasan pengajaran pelajar. Pengayaan selanjutnya datang dari siri penceramah, pasukan dan persekitaran pembelajaran kohort, dan pemerhatian. Projek batu permata adalah peluang anda untuk menyusun semuanya dan membuat penyelesaian yang bermakna untuk masalah sebenar dalam bidang anda. Anda akan menjadi lebih bersedia untuk mendarat pekerjaan impian anda daripada persaingan anda kerana anda telah mengalami apa yang ia suka di tempat kerja dan mengetahui cara menyelesaikan masalah dunia nyata.

Pembelajaran yang berasaskan pengamal, berpusatkan pelajar dan pengalaman menjadikan Medaille tempat tempat karier bertemu dengan karier.123846_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg Dylan Gillis / Unsplash

Kejayaan Pelajar - Pelajar

Pencapaian utama yang anda bekerja dalam pendidikan tinggi adalah ijazah. Medaille College mempunyai sistem terbukti untuk membantu memastikan kejayaan akademik anda dan tamat pengajian yang tepat pada masanya. Pusat Sokongan Akademik, Perkhidmatan Kecacatan, Pusat Khidmat Nasihat dan Perancangan Kerjaya adalah tonggak Pusat Sukses Pelajar Medaille. Fungsi one-stop-shop ke arah matlamat yang sama: Dapatkan tahap yang anda inginkan secepat mungkin.

Bagaimana ini dicapai? Melalui bimbingan dan bimbingan yang rapat. Fakulti dan penasihat membantu anda membangunkan rancangan kejayaan akademik, mendapat sokongan yang anda perlukan untuk berjaya dalam kelas, membantu anda dengan jadual kelas, membantu anda menetapkan matlamat yang boleh dicapai dan lulus anda tepat pada masanya. Medaille mempunyai sistem yang menempatkan anda dalam kedudukan yang terbaik untuk berjaya. Anda tidak pernah ditinggalkan tanpa seseorang untuk mendapatkan panduan. Mentor anda masih mengamalkan profesional. Mereka memberikan anda wawasan tentang apa yang diperlukan untuk merealisasikan potensi penuh anda di tempat kerja. Medaille meletakkan anda di jalan menuju kejayaan akademik dan profesional.

Pilihan Pendidikan dan Peluang

Medaille College anda tahap yang anda inginkan dengan cepat dan dengan cara yang kos efektif. Jangan biarkan apa-apa dapat dengan cara anda mencapai potensi penuh anda. Tidak kira di mana anda berada dalam kehidupan, Medaille mempunyai pelbagai pilihan pendidikan dan peluang. Anda dapat mengenal pasti jadual dan format yang berfungsi untuk anda. Pada penghujung hari, kami semua berusaha ke arah matlamat yang sama: Pengijazahan anda.

Anda mungkin berfikir ada sedikit masa untuk pendidikan anda. Kami faham bahawa kehidupan dapat dicapai. Inilah sebabnya mengapa Medaille menyediakan pelbagai mod penghantaran untuk membantu anda mendapatkan ijazah yang anda inginkan, sambil tetap menjaga tanggungjawab harian anda. Medaille memudahkan anda mendaftar untuk kelas dan bersedia untuk setiap kursus secara individu. Anda tahu apa yang diharapkan dalam setiap kelas anda. Tidak ada kejutan. Hibriditas pendidikan Medaille bermakna anda mendapat pembelajaran yang berasaskan pelajar, berpengalaman, berpengalaman berasaskan pelajar sama ada anda mengambil kelas di kampus atau dalam talian.

Komuniti Adakah Kelas Anda

Perkara-perkara yang anda alami dan dilakukan dalam komuniti membantu membentuk bukan sahaja masa depan anda tetapi masa depan orang lain. Para pelajar Medaille belajar di luar empat dinding bilik darjah. Komuniti anda adalah persekitaran pembelajaran anda. Melalui pembelajaran aktif dan EQUIP, Medaille College memberi tumpuan kepada kemampanan sivik. EQUIP mengajar pelajar untuk mengenal pasti, menilai dan menyelesaikan isu-isu sebenar dalam komuniti mereka sendiri. Setiap pelajar mampu perubahan yang besar, dan hubungan fakulti di kampus dengan penyelesaian masalah dunia sebenar. Apa yang anda pelajari hari ini diterapkan esok, dan memberi kesan kepada komuniti anda. Pendidikan Medaille anda secara langsung memberi kesan kepada persekitaran anda dengan cara yang positif.

Sebagai contoh, pelajar matematik telah membangunkan algoritma keserasian untuk membantu Big Brothers Big Sisters perlawanan sukarelawan yang lebih baik dan mewujudkan ikatan yang lebih kuat. Sarjana Pentadbiran Perniagaan pelajar membangunkan rancangan perniagaan untuk perniagaan baru atau berjuang di Buffalo. Sebagai contoh, Osteria 166 kini menjadi restoran pusat bandar penting kerana pelajar Medix yang inovatif yang membangunkan strategi perniagaan kreatif yang melancarkan kejayaannya.

Kejayaan benar adalah apabila anda menyedari betapa berpengaruhnya anda. Pelajar Medaille diajar tanggungjawab sivik dari hari pertama. Terokai komuniti anda, memahami utama anda, melibatkan diri anda dan melahirkan pengetahuan baru. Inilah cara anda membuat perbezaan dalam komuniti anda di Medaille, di mana kolej bertemu dengan kerjaya.

Mengenai Medaille Buffalo

Kampus Buffalo Medaille College terletak di tengah-tengah bandar dan berkongsi kepelbagaian budaya Buffalo dan semangat kebangkitan semula. Terletak di persimpangan Route 198 dan Parkside Avenue, kampus ini adalah jejak kaki jauh dari Delaware Park, pusat luas arkitek landskap terkenal Frederick Law Olmsted yang terkenal di dunia taman dan taman jalan raya sistem.

Medaille hanya beberapa minit dari sukan, seni dan budaya profesional di pusat bandar Buffalo. Sama ada anda baru ke kawasan ini atau tinggal di Western New York sepanjang hayat anda, mudah untuk mengambil kesempatan daripada apa yang ditawarkan oleh College and Buffalo.

Sebagai tambahan kepada Delaware Park, kampus Buffalo terletak bersebelahan dengan Kebun Binatang Buffalo dan terletak berhampiran dengan Galeri Seni Albright-Knox, Muzium Sains Buffalo dan tepi air berlandaskan koridor pusat bandar, yang dikenali sebagai Canalside. Di samping itu, Niagara Falls dan Toronto berada dalam jarak 30 hingga 90 minit pemanduan.

Sebaik sahaja anda meneroka kampus Medaille, anda akan menemui lebih banyak pilihan. Bersantai dengan merebut kopi di Commons Café, bersenam di Pusat Kecergasan 3,000 kaki persegi atau belajar di Fireside Lounge. Selain itu, bilik darjah kami direka bentuk untuk memberikan anda kemahiran dan pengalaman yang diperlukan untuk kejayaan dunia sebenar.

Menawarkan tempat letak kereta yang cukup, kampus mudah diakses dengan kereta, bas atau Metro Rail. Medaille College dihidangkan oleh stesen transit pesisir NFTA Hospital Humboldt, dan pengangkutan ulang-alik peredaran kerap berjalan antara tempat letak kereta tambahan di Kebun Binatang Buffalo dan kampus.

Mengenai Medaille Rochester

Terletak di dekat Rochester's Outer Loop (I-390/590) di Brighton, kampus Rochester Medaille direka untuk menyediakan pelajar dengan alat dan teknologi yang diperlukan untuk kejayaan akademik.

Kemudahan ini mempunyai sembilan bilik darjah, masing-masing dengan kapasiti 24 orang pelajar dan memaparkan pakej teknologi mereka sendiri. Bilik darjah dilengkapi dengan alat bantuan audio-visual dan berwayar untuk akses Internet. Setiap kumpulan pelajar mempunyai peti mel di sayap bilik darjah.

Pustaka kaki kaki persegi 700 termasuk stesen kerja komputer dan ruang serba guna yang menyediakan ruang untuk mesyuarat dan bengkel sehingga 60 orang. Tersedia untuk kegunaan pelajar sebelum dan selepas sesi kelas, perpustakaan menawarkan pelbagai sumber yang berguna, seperti majalah semasa, buku teks rujukan perniagaan dan pilihan popular dari pengurusan, sumber manusia, dan topik kepimpinan.

Pejabat pentadbiran kampus termasuk Perkhidmatan Pelajar, Perkhidmatan Akademik dan Kemasukan.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MA

Medaille College

Sarjana Seni (MA) dalam Kaunseling Kesihatan Mental Klinikal (CMHC) yang ditawarkan dalam format hujung minggu / bercampur adalah program yang diakreditasi CACREP. ... [+]

Sarjana Seni (MA) dalam Kaunseling Kesihatan Mental Klinikal (CMHC) yang ditawarkan dalam format hujung minggu / bercampur adalah program yang diakreditasi CACREP. Ini adalah kursus pengajian 60 kredit di mana pelajar dikehendaki mengambil urutan kursus yang tetap termasuk kuliah yang diselia satu tahun, 9 kredit dan lulus peperiksaan yang komprehensif (MHC 800) untuk dianugerahkan ijazah MA.

Program ini direka untuk memenuhi matlamat menyediakan pelajar dengan asas menyeluruh dalam kaunseling kesihatan mental peringkat lanjutan di peringkat siswazah, dan menanamkan pelajar dengan pemahaman tentang alat kaunseling yang sesuai untuk membina kerjaya dalam kesihatan mental awam dan awam agensi. Pelajar juga akan mendapat pengetahuan berasaskan penyelidikan yang lebih maju dalam bidang kaunseling kumpulan dan individu, teknik kaunseling, dan ujian dan diagnosis. Di samping itu, program ini akan memenuhi pemahaman mengenai isu-isu profesional dan etika yang berkaitan dengan kaunseling dan perundingan kesihatan mental, serta pengetahuan terperinci tentang isu-isu pelbagai budaya dan kerjaya dalam kaunseling.... [-]

Amerika Syarikat Buffalo Rochester
Januari 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Medaille College

Master of Arts dalam Kepimpinan Organisasi (MAOL) menyediakan pengalaman belajar yang kaya yang direka untuk profesional yang ingin mewujudkan perubahan positif di setiap ... [+]

Master of Arts dalam Kepimpinan Organisasi (MAOL) menyediakan pengalaman belajar yang kaya yang direka untuk profesional yang ingin mewujudkan perubahan positif di setiap peringkat organisasi dan memupuk kepimpinan yang berkesan.

Satu di kampus atau Sarjana dalam Kepimpinan Organisasi dari Medaille menunjukkan bahawa anda memahami proses membuat keputusan, perbezaan antara mengurus dan memimpin, cara berfikir secara sistematik, bagaimana untuk membangunkan pasukan berprestasi tinggi, dan bagaimana memimpin perubahan organisasi.

Degree Earned

Jumlah Bilangan Kredit

Format Penghantaran... [-]

Amerika Syarikat Buffalo Rochester
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Medaille College

MA dalam Psikologi Medaille College adalah kursus pengajian 36 kredit di mana pelajar mengambil kursus 3 kredit: Psikologi Sosial, Psikologi Sosial, Tingkah Laku Biologi, ... [+]

MA dalam Psikologi Medaille College adalah kursus pengajian 36 kredit di mana pelajar mengambil kursus 3 kredit: Psikologi Sosial, Psikologi Sosial, Tingkah Laku Biologi, Kaedah Penyelidikan, Penilaian, Kaunseling, Statistik, Psikologi Evolusi, Psikologi Pembangunan, dan Psikopatologi. Sebagai tambahan kepada kursus ini, pelajar juga mesti berjaya menyempurnakan Tesis yang boleh diterbitkan berkualiti (6 kredit) ATAU latihan (6 kredit) untuk mendapatkan ijazah MA. Pelajar boleh mendaftar sama ada di kampus atau program dalam talian.

MA dalam Psikologi direka untuk menyediakan pelajar dengan landasan menyeluruh dalam prinsip dan kaedah psikologi maju di peringkat siswazah yang sesuai untuk kerjaya bangunan dalam perniagaan, pendidikan, penyelidikan, dan kerajaan. Objektifnya termasuklah menyediakan peluang kepada pelajar untuk:... [-]

Amerika Syarikat Buffalo
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Medaille College

Program Sarjana Seni dalam Terapi Perkahwinan dan Keluarga (MFT) direka untuk menyediakan pelajar untuk bekerja dengan pasangan dan keluarga dalam pelbagai tetapan, denga ... [+]

Program Sarjana Seni dalam Terapi Perkahwinan dan Keluarga (MFT) direka untuk menyediakan pelajar untuk bekerja dengan pasangan dan keluarga dalam pelbagai tetapan, dengan menyediakan kemahiran teori dan praktikal dalam bidang yang sangat khusus ini. Penekanan adalah untuk melatih klinik yang kompeten yang mengonsepkan isu individu dan keluarga dari perspektif sistemik. Program ini merupakan kursus kredit 51 kredit yang memenuhi keperluan pendidikan Negeri New York untuk lesen sebagai MFT. Pelajar mengambil kursus yang menyediakan mereka untuk bekerja dengan keluarga, pasangan dan individu. Di samping itu, pelajar melengkapkan Praktikum Perkahwinan dan Keluarga 500 jam dan menyediakan Projek Capstone.... [-]

Amerika Syarikat Buffalo
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
7 semester
Kampus
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

Medaille College

MSEd. dalam pilihan Program Pendidikan menyediakan 36 pengajian kursus jam kredit yang terdiri daripada metodologi, falsafah pendidikan, literasi, penyelidikan, dan aplik ... [+]

MSEd. dalam pilihan Program Pendidikan menyediakan 36 pengajian kursus jam kredit yang terdiri daripada metodologi, falsafah pendidikan, literasi, penyelidikan, dan aplikasi. Pelajar tidak akan menerima pensijilan guru dari Negeri New York dengan pilihan ini. Program ini adalah program pendamping kepada MSEd. dalam Pendidikan Asas.

Degree Earned

Jumlah Bilangan Kredit

Program

Pensijilan

MSEd

36

MSEd dalam Pendidikan... [-]

Amerika Syarikat Buffalo
Januari 2020
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Medaille College

Program ini memberikan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan oleh para pelajar untuk memenuhi cabaran literasi abad ke-21. ... [+]

Program ini memberikan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan oleh para pelajar untuk memenuhi cabaran literasi abad ke-21. Guru perlu berpengetahuan tentang perkembangan celik huruf kerana penting bagi pencapaian akademik kanak-kanak dari peringkat awal hingga sekolah menengah. Penyelidikan semasa juga mengiktiraf kepentingan kepimpinan dalam literasi.

Program literasi menyediakan keperluan akademik untuk MSEd. dalam ijazah Literasi untuk profesional pendidikan awal yang disahkan. Graduan diberi kuasa untuk menjadi guru kelas yang kuat dan berkelayakan untuk memegang jawatan sebagai pakar literasi, jurulatih, dan perunding di bangunan atau daerah dari prasekolah hingga remaja.

... [-]
Amerika Syarikat Buffalo
Mei 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
16 - 20 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Medaille College

MSEd. dalam Pelajar Kurang Upaya secara konsisten akan menekankan teori untuk berlatih. Ijazah ini direka khusus untuk individu yang sedang memegang, atau sedang berusaha ... [+]

MSEd. dalam Pelajar Kurang Upaya secara konsisten akan menekankan teori untuk berlatih. Ijazah ini direka khusus untuk individu yang sedang memegang, atau sedang berusaha ke arah, pensijilan Negeri New York awal dalam Pelajar Kurang Upaya. Program Medaille juga mengaku berlesen, guru peringkat siswazah untuk menyertifikasi silang dalam Pelajar Kurang Upaya. Graduan MSEd. dalam Pelajar Kurang Upaya akan memahami dan bersedia untuk memberi tumpuan kepada keperluan akademik, kognitif, sosial, dan emosi unik pelajar yang menerima perkhidmatan pendidikan khas. Pada masa yang sama, graduan akan membantu pelajar yang berbeza untuk berjaya dalam tetapan pendidikan am. Kerjasama dengan rakan sekerja dan keluarga akan ditekankan dan digabungkan dengan meningkatkan pengetahuan keseluruhan dan kemahiran individu pelajar pendidik Kurang Upaya.... [-]

Amerika Syarikat Buffalo
Mei 2020
English
Sepenuh masa
16 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Medaille College

Program Pendidikan Remaja MSED (gred 7-12) menyediakan kursus pengajian 33 kredit yang terdiri daripada metodologi, falsafah pendidikan, literasi, dan penyelidikan. ... [+]

Program Pendidikan Remaja MSED (gred 7-12) menyediakan kursus pengajian 33 kredit yang terdiri daripada metodologi, falsafah pendidikan, literasi, dan penyelidikan. Direka untuk mereka yang memegang ijazah sarjana muda dalam bidang tumpuan (Biologi, Kimia, Matematik, Pengajian Sosial, Bahasa Inggeris, atau Perancis), program ini menekankan pemikiran kritis di dalam kelas dan menyediakan peserta untuk bekerja dengan pelajar dari pelbagai latar belakang. Graduan akan menunjukkan pengetahuan, kemahiran, sikap profesional, watak, dan komitmen terhadap profesion pengajaran yang bersesuaian dengan piawaian Negeri New York.

New York menghendaki semua pelajar MSED remaja mempunyai kepekatan 30 kredit dari ijazah sarjana muda di salah satu bidang pensijilan yang ditawarkan (Biologi, Kimia, Matematik, Pengajian Sosial, Bahasa Inggeris, atau Bahasa Perancis) serta kredit berikut dari akreditasi wilayah kolej:... [-]

Amerika Syarikat Buffalo
Januari 2020
English
Sepenuh masa
4 semester
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Medaille College

Program Pendidikan MSED Elementary (gred 1-6) menyediakan kursus pengajian 42 kredit yang terdiri daripada metodologi, falsafah pendidikan, literasi, dan penyelidikan. ... [+]

Program Pendidikan MSED Elementary (gred 1-6) menyediakan kursus pengajian 42 kredit yang terdiri daripada metodologi, falsafah pendidikan, literasi, dan penyelidikan. Direka untuk mereka yang memegang ijazah sarjana muda dalam bidang selain daripada pendidikan, program ini menekankan pemikiran kritis di dalam bilik darjah dan menyediakan peserta untuk bekerjasama dengan pelajar dari pelbagai latar belakang. Graduan akan menunjukkan pengetahuan, kemahiran, sikap profesional, watak, dan komitmen terhadap profesion pengajaran yang bersesuaian dengan piawaian Negeri New York.

New York menghendaki semua pelajar MSED Elementary mempunyai kepekatan 30 kredit dari ijazah sarjana muda serta kredit berikut dari kolej yang diiktiraf secara serantau:... [-]

Amerika Syarikat Buffalo
Januari 2020
English
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Medaille College

Sarjana Sains Perakaunan (MSA) menyediakan pelajar untuk kerjaya yang berjaya dalam perakaunan awam dan swasta. Program ini direka untuk melengkapkan ijazah sarjana muda ... [+]

Sarjana Sains Perakaunan (MSA) menyediakan pelajar untuk kerjaya yang berjaya dalam perakaunan awam dan swasta. Program ini direka untuk melengkapkan ijazah sarjana muda dalam bidang perakaunan dengan topik lanjutan dalam perakaunan dan perniagaan. Program ini menyediakan para pelajar dengan praktikal, serta pengetahuan teori dan pengalaman belajar yang diperlukan untuk berjaya dalam profesion perakaunan. Digabungkan dengan ijazah sarjana muda, MSA memenuhi keperluan Jabatan Pendidikan Negeri New York untuk pelajar duduk untuk peperiksaan CPA.

Dengan adanya Sarbanes-Oxley Act of 2002, telah ada dan terus menjadi peluang yang cukup untuk kerjaya dalam perakaunan awam, baik cukai dan pengauditan. Korporat terus mempunyai keperluan dalam cukai, perakaunan am, perakaunan kos, dan pengauditan dalaman. Kebanyakan syarikat-syarikat ini menawarkan latihan magang di mana pelajar mendapat pengalaman berharga dan sering menerima tawaran pekerjaan.... [-]

Amerika Syarikat Buffalo
Januari 2020
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Medaille College ~ Kevin I. Sullivan Campus Center Tour

Alamat
Agassiz Circle,18
14214 Buffalo, New York, Amerika Syarikat
Alamat
South Winton Road,1880
14618 Rochester, New York, Amerika Syarikat