Georgetown University - McCourt School of Public Policy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Dasar McCourt di Georgetown University adalah sekolah dasar awam yang berpangkalan di pusat dunia dasar di Washington, DC

Mengenai Sekolah McCourt

Misi kami adalah untuk mengajar pelajar kami untuk membantu mereka bentuk, menganalisis, dan melaksanakan dasar pintar dan meletakkan mereka dalam amalan di sektor awam, swasta dan bukan keuntungan di AS dan di seluruh dunia. Ijazah pertama McCourt School adalah Master dalam Dasar Awam. McCourt juga menawarkan Sarjana dalam Dasar Pembangunan Antarabangsa, Sarjana dalam Sains Data untuk Dasar Awam, Master dalam Pengurusan Polisi, Master Eksekutif dalam Kepimpinan Dasar, serta program sarjana dan eksekutif yang lain.


55929_Campus_Picture.JPG

Pusat Dasar Dunia

Lokasi kami di Washington, DC, meletakkan pelajar kami di tengah-tengah dunia dasar, memberikan mereka akses kepada kepimpinan dan pekerjaan dasar yang tinggi, dan membolehkan kami membawa pengamal dasar terkemuka sebagai guru dan penceramah.

shutterstock_125858090.jpg

Kurikulum Kuantitatif

Kurikulum yang berfokuskan kuantitatif Sekolah McCourt mengetengahkan graduan kami selain rakan sebaya mereka pada hari pertama. Mereka dicirikan oleh tahap pemikiran kritis mereka serta pengetahuan substansif mereka mengenai isu-isu utama dan pendekatan untuk analisis dasar. Misi Sekolah McCourt adalah untuk memberi murid-muridnya kemahiran kuantitatif dan analitik yang ketat yang diperlukan untuk mereka bentuk, melaksanakan dan menilai dasar pintar di AS dan di seluruh dunia. Kurikulum mencerminkan kepelbagaian matlamat mereka dan mempersiapkan mereka berdua untuk kedudukan sektor awam yang tinggi dan juga dalam sektor bukan keuntungan atau perniagaan.

Dr. Holzer in the Classroom

Pengamal Utama

Murid-murid Sekolah McCourt belajar daripada komuniti cendekiawan dan pengamal dasar yang bertenaga dan terlibat. Fakulti kami melakukan penyelidikan terkini untuk mengenal pasti masalah mendesak dan mengesyorkan penyelesaian yang berkesan dalam topik paling penting hari ini termasuk keselamatan ekonomi, tenaga dan alam sekitar, pendidikan, pembangunan antarabangsa, kesihatan, dan penjagaan kesihatan. Mereka sering diminta untuk memberi nasihat kepada kerajaan mengenai pelbagai topik dasar yang mendesak.

55930_Graduation_Picture_2.JPG

Latihan Pemimpin Masa Hadapan

Pelajar kami dilatih dan bersedia untuk membuat dasar amalan - di sektor awam, swasta dan bukan keuntungan, di Amerika Syarikat dan di seluruh dunia. Dengan membina persekitaran intelektual yang kaya dan menarik, McCourt menarik dan melatih para pelajar terbaik yang akan menjadi pemimpin dasar esok.

McCourt Ambassadors
McCourt Graduation111133_DlNd_rRW4AAaGYJ.jpg

Lokasi

Washington

Alamat
McCourt School of Public Policy
Old North, Suite 100
37th and O Streets, N.W.

20057 Washington, Daerah Columbia, Amerika Syarikat