McCombs School of Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di mana Kepimpinan diperolehi ™

Salah satu sekolah perniagaan terbesar dan paling terkenal di negara ini, McCombs School of Business di The University of Texas di Austin didedikasikan untuk mendidik para pemimpin perniagaan esok sambil mewujudkan pengetahuan untuk industri dan masyarakat. Kedudukan hanya menceritakan sebahagian daripada cerita tentang apa yang menjadikan McCombs begitu hebat, tetapi ia adalah permulaan yang baik. Kami adalah salah satu dari beberapa buah sekolah di negara ini yang menerima markah tertinggi di hampir semua bidang perniagaan yang disenaraikan setiap tahun oleh US News

McCombs mendidik lebih daripada 6,000 sarjana muda, MBA, MPA, dan Ph.D. pelajar setiap tahun, mewujudkan salah satu kesan kumulatif terbesar mana-mana sekolah perniagaan di dunia. Kira-kira 2,000 profesional juga mengambil bahagian setiap tahun dalam program adat yang direka untuk eksekutif kerja dan firma mereka. Program-program ini diadakan di AT kelas pertama kami

The McCombs School of Business adalah sejajar dengan inisiatif universiti untuk mengejar visi baru untuk pendidikan tinggi sambil mendidik para pemimpin yang akan mewujudkan nilai untuk masyarakat. Visi kami adalah untuk menjadi salah satu sekolah perniagaan yang paling terkenal di dunia; pada tahun-tahun akan datang, rancangan strategik kami akan memberi tumpuan kepada tujuh inisiatif untuk mencapai matlamat kami.

Mengajar Kecemerlangan

Tanya pelajar McCombs mengenai aspek kegemaran mereka di sekolah, dan selalu mengutamakan kualiti dan kemudahan fakulti. Kumpulan pemimpin pengetahuan dinamik ini dikenali untuk menjana penyelidikan perniagaan yang relevan (kami adalah antara sekolah penyelidikan yang paling produktif di negara ini) dengan mengajar bahawa cabaran dan peningkatan. Ahli fakulti McCombs tidak hanya meliputi kes-kes perniagaan standard, mereka mencipta pengetahuan perniagaan.

Pusat Pengajaran Kecemerlangan

Satu inisiatif untuk sekolah termasuk peningkatan sokongan untuk mengajar kecemerlangan dengan penciptaan unit institusi untuk menyokong usaha fakulti dalam meningkatkan keberkesanan pengajaran. Pusat Kecemerlangan Pengajaran akan memudahkan kerjasama fakulti menerusi program mentor formal, komunikasi rakan sebaya, peluang untuk mengajar pelajar peluang dan inisiatif lain.

Fakulti Pengajaran McCombs

Pembezaan Fakulti McCombs Fellows akan diwujudkan untuk menghormati guru terbaik di kalangan fakulti. Pada masa ini, lapan ahli fakulti adalah sebahagian daripada Akademi Guru Cemerlang Universiti. McCombs juga menjadi pemimpin dalam menyediakan peluang pendidikan pengalaman termasuk Kursus Praktikum 366P dan Program Kepimpinan di peringkat sarjana, Dana Pelaburan dan Program Pemasaran dan Usaha Fellows di peringkat MBA dan praktikum cukai MPA.

Cabaran Masyarakat

Sekolah perniagaan paling terkenal di dunia menghadapi cabaran dan kepakaran manusia yang penting ditarik bersama untuk menghasilkan penyelidikan dan pengaturcaraan relevan sosial kontemporari. The McCombs School of Business secara unik diposisikan untuk menyumbang kepada dialog sekitar dua masalah yang paling menyusahkan di dunia, kecukupan tenaga dan kelestarian dan inovasi dan kreativiti.

Bandar-bandar yang mempromosikan program akademik McCombs mempunyai kekuatan yang signifikan dalam pengeluaran dan generasi tenaga tradisional dan alternatif. Texas adalah pemimpin negara dalam pengeluaran minyak mentah dan gas asli serta penjanaan tenaga angin dan Austin adalah hab teknologi baru yang muncul dalam bentuk inovatif penyediaan tenaga dan pemuliharaan.

Komuniti

Matlamat McCombs School of Business hanya dapat dicapai dalam komuniti yang penuh perhatian dan berkepentingan. Bagi McCombs, komuniti ini termasuk fakulti, kakitangan, pelajar, dermawan, dan alumni.

Kampus ini dan orang-orang yang mengajar dan belajar di sini akan memukau anda. Pelajar kami berkongsi bilik darjah dengan individu yang berbakat dan pelbagai dari setiap bahagian dunia dalam persekitaran pembelajaran bersama yang dikenal pasti oleh seorang pelajar sebagai "persaingan koperatif." Pembelajaran bermula di dalam bilik darjah tetapi terus menerus di pusat pengajian pelajar yang berpusatkan pelajar, di seluruh kampus yang indah di The University of Texas di Austin, di sekitar bandaraya, dan melalui projek tangan untuk firma di Texas dan dunia. Mungkin pada masa lain dalam hidup anda, anda akan mengalami rendaman lengkap dalam lingkungan kecemerlangan, pembelajaran dan kemajuan hidup.

Kota kita

Austin menjadi kejutan yang menyenangkan bagi para pelajar perniagaan dan pelawat dari luar negeri, tetapi cuaca yang hebat di bandar, suasana mesra, dan ekonomi yang berkembang tidak lagi rahsia. Pada bulan Mei 2010, Kiplinger bernama Austin

Demografi memanggil Austin sebagai "City of Ideas," salah satu daripada segelintir wilayah Amerika di mana kelas kreatif baru usahawan, pemimpin perniagaan, artis, dan penglihatan yang membentuk semula model untuk kemakmuran Amerika.

Tenaga kerja yang berpendidikan tinggi, universiti penyelidikan bertaraf dunia, iklim perniagaan yang menggalakkan, struktur cukai yang berpatutan, dan kualiti kehidupan yang luar biasa adalah lima sebab utama mengapa syarikat memilih Austin. Lebih 800 syarikat semi konduktor, tenaga, komputer dan perisian memanggil rumah Austin. Industri lain, seperti biosains, multi-media, filem, muzik dan logistik dan pengedaran diwakili dengan baik dan berkembang.

Lawati laman web kami di sini .

Lokasi

Austin

Alamat
2110 Speedway, b6000
TX 78705 Austin, Texas, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami