Read the Official Description

Sekolah Kewarganegaraan dan Hal Ehwal Awam Maxwell adalah rumah Syracuse University untuk pengajaran dan penyelidikan interdisipliner yang inovatif dan penyelidikan dalam sains sosial, dasar awam, pentadbiran awam, dan hubungan antarabangsa. Ia termasuk sekolah lepasan sekolah menengah terkemuka di Amerika, yang menawarkan ijazah profesional yang sangat tinggi di samping darjah ilmiah yang tinggi dalam sains sosial; dan ia adalah rumah kepada program sarjana muda di seluruh spektrum sains sosial.

Kekuatan Maxwell berasal dari sebahagian besarnya dari kepelbagaiannya - pelbagai misi pendidikan yang tidak dapat ditandingi yang wujud bersama dan kadang-kadang bercampur di bawah atapnya. Di sisi siswazah, sebagai contoh, Maxwell adalah rumah kepada program ijazah sarjana yang kuat dalam pentadbiran awam dan hubungan antarabangsa, dalam format konvensional dan pertengahan. Dan, di bawah bumbung yang sama, Maxwell menawarkan program MA dan PhD dalam sains sosial, serta program PhD Sains Sosial inovatif untuk pelajar yang mempunyai kepentingan unik dan disiplin. Tiada sekolah lepasan utama hal ehwal awam yang menggabungkan unsur-unsur yang pelbagai ini seperti cara Maxwell lakukan. (Program Sarjana Pentadbiran Awam, secara kebetulan, secara konsisten menduduki salah satu program MPA tertinggi negara oleh USNews

Siswazah yang major atau minor dalam sains sosial mendapat manfaat daripada fakulti yang sama yang memperoleh Maxwell peringkat tinggi dalam penyelidikan dan pendidikan siswazah. Mereka mengajar program sarjana dalam bidang antropologi, ekonomi, geografi, sejarah, hubungan antarabangsa, sains politik, dan sosiologi, dan dalam program hal ehwal awam yang berorientasikan kemahiran dan kemahiran. Kepentingan Maxwell yang kaya dan mendefinisikan sifat dan mekanik kewarganegaraan demokratik disampaikan oleh MAX yang diajar oleh pasukan dan oleh tanda tangan baru Sekolah utama dalam kewarganegaraan dan pertunangan sivik. Bersama-sama, mereka memajukan warisan pendidikan kewarganegaraan antar disiplin di Sekolah Maxwell yang kini berumur 90 tahun.

Para sarjana dan pelajar Maxwell melakukan penyelidikan luas melalui sembilan pusat interdisipliner, masing-masing menumpukan pada kawasan topikal dalam urusan publik, seperti kebijakan sosial dan ekonomi, konflik dan kolaborasi, kesejahteraan awam, penuaan, tenaga dan lingkungan, keselamatan negara, dan kajian daerah , dalam kalangan yang lain.

Kebanyakan program ditempatkan di sepasang struktur yang disambungkan termasuk Melvin A. Eggers Hall, dibuka pada tahun 1993, dan Maxwell Hall, dibuka pada tahun 1937 dan diubah suai pada tahun 1994. Kompleks ini termasuk kafe, suite persidangan dan ruang kerja untuk profesional pelajar ijazah, dan "grad grad" gaya karak untuk semua doktor dan banyak pelajar tuan.

Maxwell adalah salah satu daripada 12 sekolah dan kolej Universiti Syracuse, sebuah universiti swasta yang besar, komprehensif, dan terkenal di New York. Syracuse, New York, adalah sebuah bandar bersaiz sederhana yang selesa dengan kemudahan sebuah pusat metropolitan, dan hanya beberapa minit dari berbagai tarikan luar bandar dan semula jadi.

Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:


Maxwell School of Citizenship and Public Affairs - Syracuse University

Program ijazah eksekutif Maxwell membantu para profesional kalangan profesional mengisi kekosongan dalam kemahiran atau pengetahuan mereka, bersedia menghadapi cabaran pe ... [+]

Menyediakan pemimpin global untuk komuniti global

Program ijazah eksekutif Maxwell membantu para profesional kalangan profesional mengisi kekosongan dalam kemahiran atau pengetahuan mereka, bersedia menghadapi cabaran pengurusan dan dasar masa depan, memperdalam pemahaman mereka tentang isu-isu global kritikal, atau memfokuskan semula kerjaya mereka.

Program kami adalah fleksibel dengan reka bentuk, yang membolehkan pelajar melengkapkan tahap seperti jadual mereka, secara sepenuh masa atau separuh masa. Kami menawarkan program di Syracuse, Washington, DC, dan dalam talian.

Eksekutif Sarjana Pentadbiran Awam (EMPA) Maxwell School of Citizenship and Public Affairs - Universiti Syracuse... [-]
Amerika Syarikat Syracuse
August 2019
Sepenuh masa
Sambilan
12 - 18 
Campus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Maxwell School of Citizenship and Public Affairs - Syracuse University

Pemimpin yang diiktiraf dalam bidang ini selama lebih dari 90 tahun, Master of Public Administration Maxwell School (MPA) adalah kursus sarjana sarjana profesional 12 bul ... [+]

Peringkat utama, program 1 tahun untuk niaga hadapan yang cerah dalam perkhidmatan awam

Pemimpin yang diiktiraf dalam bidang ini selama lebih dari 90 tahun, Master of Public Administration Maxwell School (MPA) adalah kursus sarjana sarjana profesional 12 bulan yang intensif yang memberikan pelajar kemahiran, pengetahuan, dan rangkaian yang mereka perlukan untuk berjaya profesional dan warganegara yang berkhidmat untuk kebaikan awam merentasi kebangsaan dan antarabangsa kerajaan, bukan keuntungan, dan sektor swasta.

Program MPA kami memenuhi keperluan yang semakin meningkat untuk memajukan dasar awam, meningkatkan pengurusan awam, dan menjembatani sektor swasta dan awam. Tumpuan kurikulumnya adalah berdasarkan pandangan menyeluruh mengenai pendidikan perkhidmatan awam yang melengkapkan pelajar kita dengan kemahiran yang diperlukan untuk melaksanakan dasar yang berkesan; mengurus organisasi dengan pelbagai pihak berkepentingan; dan menggunakan analisis berasaskan bukti yang ketat untuk memaklumkan keputusan. Pelajar kami beralih kepada kerjaya yang berjaya, memberi impak dengan berkhidmat kepada kebaikan orang ramai, mencari pekerjaan di negara kebangsaan, negeri, tempatan dan antarabangsa, pertubuhan bukan untung, dan syarikat untung di seluruh Amerika Syarikat dan di seluruh dunia.... [-]

Amerika Syarikat Syracuse
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Maxwell School of Citizenship and Public Affairs - Syracuse University

Master of Arts dalam Hubungan Antarabangsa Maxwell (MAIR) menawarkan kurikulum selama 16 bulan, 40-kredit yang fleksibel. Peringkat di antara program ijazah profesional t ... [+]

Menggabungkan biasiswa dan kemahiran untuk berkhidmat kerjaya global.

Master of Arts dalam Hubungan Antarabangsa Maxwell (MAIR) menawarkan kurikulum selama 16 bulan, 40-kredit yang fleksibel. Peringkat di antara program ijazah profesional teratas dalam hal ehwal antarabangsa di dunia, program MAIR kami menggabungkan kursus interdisipliner yang ketat dengan pengalaman dunia nyata.

Kami menyediakan pelajar dengan asas yang mantap dalam pengurusan antarabangsa, reka bentuk penyelidikan, dan analisis digabungkan dengan pemahaman yang mendalam dan interdisipliner tentang kerumitan urusan antarabangsa.

Pengetahuan dan kemahiran yang diperoleh melalui kursus dan pengalaman dunia nyata menyediakan pelajar-pelajar kita untuk berjaya bagi kerjaya yang bermakna membuat perbezaan yang menyampaikan kebaikan masyarakat di semua sektor-agensi kerajaan, pertubuhan bukan untung, NGO dan syarikat swasta.... [-]

Amerika Syarikat Syracuse
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
16 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Maxwell and Citizenship: The Thread That Runs Throughout