Baca keterangan rasmi

Marymount University adalah komuniti pembelajaran dinamik di mana anda akan mendapat pengetahuan dan kemahiran berharga dalam atmosfera yang mencabar, namun menyokong. Kebanyakan kelas MU adalah kecil, memberikan suasana yang ideal untuk arahan kualiti dan perhatian peribadi yang membawa kepada kejayaan akademik. Di Marymount, persekitaran bilik darjah sangat kolaboratif; anda akan mengenali rakan sekelas dan profesor anda, dan mereka akan mengenali anda!

Marymount menawarkan program sarjana dan siswazah dalam pelbagai disiplin. Dan fakulti MU membawa biasiswa mereka, kepakaran profesional, dan sambungan ke bilik darjah, untuk memperdalam pembelajaran anda.

Kedekatan Marymount dengan Washington, DC , adalah kelebihan tambahan: Modal negara menawarkan sumber-sumber kebudayaan, akademik, dan profesional yang luar biasa yang akan memperkaya pengalaman kolej anda!

Biarkan Marymount University menjadi tingkap anda di dunia! Terletak di Arlington, Virginia - hanya beberapa minit dari Washington, DC - Marymount menawarkan anda peluang untuk tinggal dan belajar berhampiran salah satu bandar yang paling menarik dan berpengaruh di dunia. Jika anda mencari pendidikan yang hebat di lokasi modal, inilah tempat yang akan menjadi!

Ditubuhkan pada tahun 1950 oleh Agama Hati Kudus Maria, Marymount adalah universiti Katolik yang berdikari, bebas. MU menawarkan ijazah sarjana, sarjana, dan kedoktoran dalam pelbagai bidang.

Marymount adalah komuniti akademik yang pelbagai dan mengalu-alukan dengan kira-kira 3,600 pelajar mewakili lebih kurang 40 buah negara dan 70 negara.

Pelajar mencari peluang yang menarik untuk penglibatan, perkhidmatan, dan kepimpinan di Marymount. Di sini, sumbangan, idea, dan bakat setiap individu dinilai, dan semua orang membantu menjadikan Marymount tempat yang bagus untuk hidup dan belajar.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

MA

Marymount University

Program Kaunseling Pastoral Marymount ini melatih doktor yang kompeten dan kaunselor untuk menyediakan perkhidmatan kaunseling daripada dan / atau perspektif spiritual ke ... [+]

Kaunseling Pastoral

Program Kaunseling Pastoral Marymount ini melatih doktor yang kompeten dan kaunselor untuk menyediakan perkhidmatan kaunseling daripada dan / atau perspektif spiritual keagamaan.

 Program-program yang memberi peluang akademik dan klinikal untuk pelajar untuk mengintegrasikan kemahiran keagamaan dan kerohanian seperti yang digariskan oleh Persatuan Rohani, Etika, dan Agama Nilai dalam Kaunseling, 2009 (ASERVIC), satu bahagian Persatuan Kaunseling Amerika, untuk memberikan pendekatan holistik untuk merawat individu.

 Pelajar dijangka terus meneroka dan / atau sambungan berasaskan agama mereka rohani manakala yang mempunyai pemahaman yang pelbagai orang lain amalan agama dan kepercayaan dan kesan ke atas proses kaunseling.... [-]

Amerika Syarikat Arlington
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Marymount University

Program Kaunseling Sekolah Marymount Universiti menyediakan profesional yang berkesan yang kompeten dalam pelbagai peranan klinikal, perundingan, dan pentadbiran di sekol ... [+]

Kaunseling Sekolah

&nbsp

Kaunselor sekolah adalah ahli utama pasukan kepimpinan pendidikan sekolah. Mereka membantu untuk mewujudkan pembelajaran dan persekitaran sosial yang memupuk pelajar 'kejayaan akademik dan perkembangan peribadi.

Program Kaunseling Sekolah Marymount Universiti menyediakan profesional yang berkesan yang kompeten dalam pelbagai peranan klinikal, perundingan, dan pentadbiran di sekolah rendah, menengah, dan peringkat sekolah menengah.

Program ini adalah intensif dan hands-on, menggabungkan asas dalam teori kaunseling dan kaedah penyelidikan dengan pembelajaran berasaskan pengalaman melalui experieinces lapangan dan latihan di sekolah-sekolah kawasan. Pendekatan ini menghasilkan profesional yang mahir dalam kedua-dua teori dan amalan, dan yang muncul dari program ini dengan pengetahuan yang berharga dan kesediaan dalam merangsang, suasana bilik darjah keserakanan.... [-]

Amerika Syarikat Arlington
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Marymount University

Pengajian siswazah dalam kesusasteraan, bahasa, dan kemanusiaan meningkatkan kesedaran sejarah dan beretika, memupuk pemikiran yang jelas dan kritikal, dan Hones kemahira ... [+]

Kemanusiaan

&nbsp

Adakah anda berminat dalam sastera, budaya, sejarah, sejarah seni, falsafah, dan pengajian agama perbandingan? Adakah anda ingin untuk melibatkan diri dalam sumber-sumber sebuah bandar bertaraf dunia?

Pengajian siswazah dalam kesusasteraan, bahasa, dan kemanusiaan meningkatkan kesedaran sejarah dan beretika, memupuk pemikiran yang jelas dan kritikal, dan Hones kemahiran menulis.

Program baru Marymount 's akan menyediakan anda untuk kerja-kerja akademik lanjut atau meningkatkan pembangunan profesional anda dalam bidang seperti pengajaran, penyelidikan, penulisan, jangkauan awam, dan editorial atau kerja kuratorial.

Oleh kerana program ini membangun menawarkan peluang untuk mengambil kursus dari pelbagai bidang di samping kajian sastera - termasuk falsafah, sejarah seni, sejarah, bahasa, dan agama perbandingan - anda boleh meneroka kerumitan keadaan manusia dari pelbagai perspektif.... [-]

Amerika Syarikat Arlington
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Marymount University

Melalui program ini, anda mempunyai peluang untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Sastera dalam Klinikal Mental Kaunseling Kesihatan dan Sarjana Sastera dalam bidang Psikologi ... [+]

Klinikal Mental Kaunseling Kesihatan dengan Psikologi Forensik

&nbsp

Marymount menawarkan pilihan Psikologi Forensik untuk pelajar dalam program Mental Kaunseling Kesihatan Klinikal. Melalui program ini, anda mempunyai peluang untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Sastera dalam Klinikal Mental Kaunseling Kesihatan dan Sarjana Sastera dalam bidang Psikologi Forensik.

Program Psikologi Forensik Marymount ini mengimbangkan pengetahuan psikologi tradisional dan kemahiran dengan pemahaman yang khusus daripada keadilan jenayah dan sistem undang-undang, sementara memanfaatkan sumber-sumber yang kaya dengan modal negara. Kerja kursus adalah antara disiplin, menggabungkan kajian dalam bidang sosiologi, keadilan jenayah, dan dasar awam, sebagai tambahan kepada banyak sub-bidang dalam bidang psikologi. ... [-]

Amerika Syarikat Arlington
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Marymount University

MA dalam Pengurusan Sumber Manusia boleh didapati di Reston Pusat Marymount itu, disampaikan dalam format kohort. ... [+]

Pengurusan Sumber Manusia di Reston Pusat

&nbsp

MA dalam Pengurusan Sumber Manusia boleh didapati di Reston Pusat Marymount itu, disampaikan dalam format kohort.

&nbsp

Pendekatan kohort membolehkan pelajar untuk menjadi sebahagian daripada tenaga, komuniti pembelajaran kolaboratif - sekumpulan pelajar dengan matlamat yang sama yang mengambil kelas bersama-sama sepanjang tempoh program.

&nbsp

Program ini berlangsung selama enam semester dan termasuk semua kursus-kursus yang perlu untuk melengkapkan ijazah HRM itu. Program ini direka untuk bermula dan memajukan profesional HR, dengan kelas mesyuarat pada malam-malam dan hujung minggu. ... [-]

Amerika Syarikat Arlington
September 2019
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Marymount University

Master Marymount ini Sastera dalam Klinikal program Mental Kaunseling Kesihatan akan menyediakan anda untuk berfungsi sebagai kaunselor yang berkesan dalam pelbagai tetap ... [+]

Klinikal Kaunseling Kesihatan Mental

&nbsp

Prestasi yang berjaya sebagai kaunselor etika, profesional, dan penyayang memerlukan anda mengintegrasikan pengetahuan teori dan berasaskan penyelidikan dengan kemahiran terapi dan penjagaan diri, dan program Marymount ini direka untuk membantu membimbing anda dalam pembangunan ini. Master Marymount ini Sastera dalam Klinikal program Mental Kaunseling Kesihatan akan menyediakan anda untuk berfungsi sebagai kaunselor yang berkesan dalam pelbagai tetapan.

The Washington kawasan metropolitan menawarkan peluang kaya untuk pengalaman bidang klinikal dengan pelbagai agensi-agensi perkhidmatan manusia.

&nbsp

... [-]
Amerika Syarikat Arlington
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Marymount University

Master Marymount ini Sastera dalam Pengurusan Sumber Manusia menyediakan profesional untuk menjadi rakan kongsi perniagaan strategik dengan pemimpin-pemimpin, pengurus da ... [+]

Pengurusan Sumber Manusia

&nbsp

Sumber manusia adalah bidang perniagaan yang berurusan paling langsung dengan aset mana-mana organisasi yang paling besar: rakyatnya.

Master Marymount ini Sastera dalam Pengurusan Sumber Manusia menyediakan profesional untuk menjadi rakan kongsi perniagaan strategik dengan pemimpin-pemimpin, pengurus dan kakitangan - semua daripada mereka perlu bekerjasama untuk memastikan prestasi yang tinggi organisasi mereka.

Kurikulum Marymount memberi tumpuan kepada aplikasi kemahiran praktikal di tempat kerja hari ini. Ia melengkapkan pelajar dengan set penuh kecekapan sumber manusia - dari pampasan dan faedah kepada pembangunan organisasi dan perancangan strategik. ... [-]

Amerika Syarikat Arlington
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Marymount University

Master Marymount ini Sastera dalam Pentadbiran Undang-undang menyediakan pelajar untuk maju dalam bidang undang-undang dan paralegal berkembang pesat. ... [+]

Pentadbiran undang-undang

Master Marymount ini Sastera dalam Pentadbiran Undang-undang menyediakan pelajar untuk maju dalam bidang undang-undang dan paralegal berkembang pesat. kurikulum mengintegrasikan amalan dengan teori. ahli fakulti Marymount adalah pengamal pakar dengan pengalaman yang relevan dalam arena undang-undang.

Marymount juga menawarkan sijil lulusan Pengajian Paralegal, yang dapat diselesaikan dengan ijazah sarjana atau secara bebas untuk pelajar yang mempunyai ijazah sarjana muda yang diperolehi sebelum ini. sijil memerlukan kejayaan menyiapkan kerja kursus dan 24 jam pro bono perkhidmatan undang-undang kepada masyarakat.

program Marymount ini adalah berbeza di antara institusi kawasan Washington lain. Kedua-dua ijazah dan sijil diluluskan oleh American Bar Association. program Marymount ini sarjana adalah salah satu daripada program-program ijazah sarjana Beberapa di negara yang diluluskan oleh ABA, dan program sijil adalah satu-satunya sijil lulusan ABA diluluskan di kawasan Washington di mana pelajar mendapat kredit kolej. Siswazah dari program ABA yang diluluskan tidak boleh memberikan perkhidmatan undang-undang kepada orang ramai, kecuali sebagaimana yang dibenarkan oleh undang-undang; Walau bagaimanapun, mereka amat bersedia untuk kerjaya mereka sebagai paralegal.... [-]

Amerika Syarikat Arlington
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Marymount University

Program Kaunseling Pastoral Marymount ini melatih doktor yang kompeten dan kaunselor untuk menyediakan perkhidmatan kaunseling daripada dan / atau perspektif spiritual ke ... [+]

Penjagaan Pastoral dan Rohani (MA)

Program Kaunseling Pastoral Marymount ini melatih doktor yang kompeten dan kaunselor untuk menyediakan perkhidmatan kaunseling daripada dan / atau perspektif spiritual keagamaan.

 Program-program yang memberi peluang akademik dan klinikal untuk pelajar untuk mengintegrasikan kemahiran keagamaan dan kerohanian seperti yang digariskan oleh Persatuan Rohani, Etika, dan Agama Nilai dalam Kaunseling, 2009 (ASERVIC), satu bahagian Persatuan Kaunseling Amerika, untuk memberikan pendekatan holistik untuk merawat individu.

 Pelajar dijangka terus meneroka dan / atau sambungan berasaskan agama mereka rohani manakala yang mempunyai pemahaman yang pelbagai orang lain amalan agama dan kepercayaan dan kesan ke atas proses kaunseling.... [-]

Amerika Syarikat Arlington
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Marymount University

Master Marymount ini Sastera dalam program Interior Design berusaha untuk memupuk pertumbuhan anda intelek, pembelajaran kendiri, dan peningkatan kapasiti untuk melibatka ... [+]

Interior Design (MA)

&nbsp

Sama ada anda baru memulakan kerjaya sebagai pereka dalaman atau memajukan pengetahuan anda semasa profesional reka bentuk dalaman dan kemahiran, Marymount University boleh sesuai dengan keperluan anda - menawarkan dua trek dalam program Interior Design itu.

Master Marymount ini Sastera dalam program Interior Design berusaha untuk memupuk pertumbuhan anda intelek, pembelajaran kendiri, dan peningkatan kapasiti untuk melibatkan diri dalam amalan reka bentuk dalaman.

The kursus program M. Wilhelmina Boldt Interior Design menguatkan dan menyokong pengetahuan, kemahiran, dan teknik yang diperlukan dalam amalan reka bentuk dalaman yang berwibawa di samping menyediakan asas bagi penerokaan aspek tertentu profesion. Graduan dijangka untuk memahami, menggunakan, dan menjalankan penyelidikan ilmiah untuk mengembangkan badan profesion pengetahuan dan mengambil alih peranan kepimpinan di lapangan.... [-]

Amerika Syarikat Arlington
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Marymount University

Marymount pertama kali Washington, DC, kawasan universiti untuk menawarkan Ijazah Sarjana Sastera dalam bidang Psikologi Forensik. ... [+]

Psikologi Forensik

&nbsp

Marymount University telah menjadi peneraju dalam menyediakan individu untuk menjadi sebahagian daripada salah satu yang paling dicari-cari kerjaya medan hari ini - psikologi forensik.

Marymount pertama kali Washington, DC, kawasan universiti untuk menawarkan Ijazah Sarjana Sastera dalam bidang Psikologi Forensik. Dan anda boleh mengambil kesempatan ke atas pakatan Universiti dan berdekatan dengan agensi-agensi utama yang penting untuk belajar dalam bidang ini - organisasi seperti FBI, NCIS, Mahkamah Agung, Jabatan Kehakiman Amerika Syarikat, dan Jabatan Virginia Keadilan Juvana. MU mengintegrasikan sumber agensi-agensi tersebut melalui lawatan tapak, pemerhatian mahkamah, penyelidikan lapangan, latihan, dan penceramah. ... [-]

Amerika Syarikat Arlington
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Marymount University

Marymount University kini menawarkan Sarjana Sastera dalam Jenayah Pentadbiran dan Dasar Keadilan yang sesuai untuk keadilan jenayah seeking profesional kemajuan. ... [+]

Jenayah Pentadbiran dan Dasar Keadilan

&nbsp

Marymount University kini menawarkan Sarjana Sastera dalam Jenayah Pentadbiran dan Dasar Keadilan yang sesuai untuk keadilan jenayah seeking profesional kemajuan. MU terletak di Arlington, Virginia, dekat sumber-sumber yang luar biasa daripada modal 's negara kita.

Program ini direka untuk:

&nbsp

individu yang berminat untuk belajar tentang penggubalan dasar dan aspek-aspek pengurusan keadilan organisasi jenayah profesional yang ingin maju dalam kerjaya mereka mereka yang merancang untuk menyediakan untuk kajian kedoktoran untuk menjalankan penyelidikan atau mengajar dalam bidang berkenaan.

&nbsp... [-]

Amerika Syarikat Arlington
Marymount University

Program Marymount ini menyediakan pelajar untuk pengajian lanjutan lanjut atau untuk kerjaya dan pengayaan dalam bidang seperti sekolah menengah dan masyarakat pengajaran ... [+]

Kesusasteraan dan Bahasa

&nbsp

Marymount 's Sarjana Sastera dalam Kesusasteraan dan program Bahasa mendalami pelajar memahami keadaan manusia.

Kajian sastera meningkatkan kesedaran budaya dan penghargaan estetik, memupuk kepekaan dan kelembutan mental melalui pertimbangan pelbagai pandangan, dan menggalakkan pemikiran kritikal dengan mendekati teks dari pelbagai perspektif kritikal. Kajian bahasa dan retorik dapat meningkatkan kefahaman mengenai aspek teori, kreatif, dan praktikal bahasa dan menyempurnakan keupayaan pelajar untuk mengkritik dan memperbaiki penulisan mereka sendiri berdasarkan tujuan dan penonton.

Program Marymount ini menyediakan pelajar untuk pengajian lanjutan lanjut atau untuk kerjaya dan pengayaan dalam bidang seperti sekolah menengah dan masyarakat pengajaran kolej serta penulisan, penyelidikan, dan menyunting perniagaan, kerajaan dan organisasi bukan keuntungan.Individu yang berkelayakan yang mencari pengayaan intelektual melalui merangsang kajian dan dialog yang berterusan mengenai topik yang menarik manusia juga boleh mendaftar dalam program ini. ... [-]

Amerika Syarikat Arlington
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

MSc

Marymount University

Master Marymount Sains dalam Pengurusan direka untuk membantu mengamalkan pengurus membangunkan set kemahiran mereka untuk menjadi lebih berkesan. ... [+]

Pengurusan

&nbsp

Di tempat kerja hari ini, pengurus berpengalaman sering peserta aktif dalam merangka strategi dan pelaksanaan. Mereka berkhidmat sebagai pemain utama dalam penyusunan semula yang berterusan perlu bagi kejayaan berterusan organisasi.

Master Marymount Sains dalam Pengurusan direka untuk membantu mengamalkan pengurus membangunkan set kemahiran mereka untuk menjadi lebih berkesan. Kedua-dua bilik darjah dan tempat kerja menjadi makmal, sebagai staf akademik berusaha untuk bertemu teori dan aplikasi secara konsisten. Kurikulum program ini meningkatkan keupayaan pelajar dalam kepimpinan, inovasi, komunikasi, kerja berpasukan, dan pemikiran strategik - semua yang adalah penting untuk kejayaan sesebuah organisasi dan kemajuan pengurus. ... [-]

Amerika Syarikat Arlington
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Marymount University

Master Marymount Sains Teknologi Maklumat menyediakan individu untuk peranan kepimpinan dalam industri IT. ... [+]

Teknologi Maklumat (MS)

&nbsp

Teknologi memainkan peranan penting dalam kehidupan seharian kita dan mendorong banyak aktiviti-aktiviti perniagaan dan kerajaan kawasan metropolitan Washington. Selain itu, banyak pekerjaan memberi tumpuan kepada pengurusan yang cekap dan berkesan IT.

Master Marymount Sains Teknologi Maklumat menyediakan individu untuk peranan kepimpinan dalam industri IT. Program ini menyediakan pengetahuan dan kemahiran dalam rangkaian rakaman topik dalam industri - sistem kejuruteraan, membuat keputusan untuk IT, etika dan undang-undang, rangkaian komputer, teknologi pangkalan data, tadbir urus IT dan strategi, pembangunan web, dan jaminan maklumat. ... [-]

Amerika Syarikat Arlington
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sarjana

Marymount University

Marymount University menawarkan ijazah Sarjana Pendidikan dengan pelesenan pengajaran untuk gred rendah atau menengah melalui Pusat Reston, dan juga sebagai Master nonlic ... [+]

M.Ed. di Reston Pusat

&nbsp

Marymount University menawarkan ijazah Sarjana Pendidikan dengan pelesenan pengajaran untuk gred rendah atau menengah melalui Pusat Reston, dan juga sebagai Master nonlicensure iaitu Pendidikan Pengajian Profesional. Anda boleh mendapat ijazah anda dalam dua tahun pengajian separuh masa dalam kelas-kelas hujung minggu. Program-program ini kohort sesuai untuk switchers kerjaya yang mempunyai ijazah sarjana muda dalam disiplin selain daripada Pendidikan dan kini ingin mengajar. Ia direka khusus untuk pelajar-pelajar yang mempunyai komitmen sepenuh masa Isnin hingga Jumaat pada siang hari.

Program ini bermula pada akhir bulan Ogos dengan kelas mesyuarat pada malam hari Jumaat dan Sabtu pada musim gugur dan musim bunga semester. Pada semester musim panas, para pelajar bertemu di hujung minggu berturut-turut dari pertengahan Mei hingga pertengahan bulan Julai. Ini membolehkan untuk berehat besar dari pertengahan Julai hingga bahagian akhir bulan Ogos. ... [-]

Amerika Syarikat Arlington
September 2019
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Marymount University

Master Marymount Pendidikan dalam program Pengajian profesional direka untuk orang-pelajar yang tidak memohon lesen mengajar. Pelajar dalam program ini boleh mengamalkan ... [+]

Pendidikan - Pengajian Profesional

&nbsp

Master Marymount Pendidikan dalam program Pengajian profesional direka untuk orang-pelajar yang tidak memohon lesen mengajar. Pelajar dalam program ini boleh mengamalkan guru; profesional pendidikan yang tidak bekerja di dalam bilik darjah seperti agensi pendidikan, suasana muzium, atau kedudukan kerajaan; atau pelajar yang ingin mengajar di sekolah antarabangsa atau swasta.

Bersama-sama dengan melengkapkan teras kursus profesional bertujuan untuk membangunkan pengetahuan, kemahiran, dan pelupusan asas kepada bidang pendidikan, pelajar akan melengkapkan kawasan penekanan dan projek profesional direka untuk memenuhi individu keperluan, minat dan matlamat pelajar. ... [-]

Amerika Syarikat Arlington
September 2019
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Marymount University

Master Marymount Universiti Pendidikan Pentadbiran dan Penyeliaan adalah program dalam talian yang direka untuk menyediakan pelajar-pelajar di seluruh dunia untuk pentadb ... [+]

Pentadbiran dan Penyeliaan

&nbsp

Master Marymount Universiti Pendidikan Pentadbiran dan Penyeliaan adalah program dalam talian yang direka untuk menyediakan pelajar-pelajar di seluruh dunia untuk pentadbiran sekolah di sekolah-sekolah Katolik, dan juga sekolah-sekolah awam atau swasta. Peserta menyempurnakan kursus pengajian dalam kohort yang, menyokong satu sama lain dan berkongsi pengalaman dan pandangan. Kursus ini direka dan disusun untuk membantu para peserta berkembang dalam kebolehan kerohanian dan kepimpinan mereka. Hal ini terutama manfaat kepada guru-guru yang jadual boleh menghadiri di kampus kursus sukar.

Program ini bermula dengan dua minggu intensif, enam kredit, kediaman musim panas di Marymount University membolehkan mereka juga untuk mengambil kesempatan daripada sejarah dan budaya di Washington, DC, kawasan.Sepanjang tahun sekolah, peserta melengkapkan kredit tambahan melalui kerja kursus dalam talian, berhubung dengan rakan-rakan mereka melalui sembang dalam talian dan kerjasama dalam projek-projek. ... [-]

Amerika Syarikat Arlington
September 2019
Sambilan
Online & Campus Combined
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Marymount University

Marymount adalah salah satu program pendidikan guru utama dalam lebih besar Washington, DC, kawasan. Alumni Marymount mengajar di sekolah-sekolah awam, swasta, Katolik, b ... [+]

Pendidikan (Program Licensure)

&nbsp

Marymount adalah salah satu program pendidikan guru utama dalam lebih besar Washington, DC, kawasan. Alumni Marymount mengajar di sekolah-sekolah awam, swasta, Katolik, dan bebas. Marymount pelajar siswazah mengambil bahagian dalam pengalaman bidang dinamik dalam pelbagai tetapan sekolah dan bersedia untuk menghadapi cabaran di dalam kelas hari ini.

M.Ed. Program-program ini boleh diperolehi dalam:

Pendidikan rendah dengan pelesenan pengajaran untuk gred Prek-6 Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua dengan pelesenan pengajaran untuk gred K-12 Pendidikan Khas, Kurikulum Umum, dengan pelesenan pengajaran untuk gred K-12 Pendidikan menengah dengan pelesenan pengajaran untuk gred 6-12 ... [-]
Amerika Syarikat Arlington
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Marymount University

Program penyediaan guru Marymount yang diiktiraf oleh Bahagian Pendidikan Guru dan Perakuan Jabatan Virginia Pendidikan dan Majlis Negara bagi Akreditasi Pendidikan Guru ... [+]

Pendidikan Khas, Kurikulum Am (M.Ed.)

&nbsp

Marymount adalah salah satu program pendidikan guru utama dalam lebih besar Washington, DC, kawasan. Alumni Marymount mengajar di sekolah-sekolah awam, swasta, Katolik, dan bebas. Marymount pelajar siswazah mengambil bahagian dalam pengalaman bidang dinamik dalam pelbagai tetapan sekolah dan bersedia untuk menghadapi cabaran di dalam kelas hari ini.

M.Ed. Program-program ini boleh diperolehi dalam:

Pendidikan rendah dengan pelesenan pengajaran untuk gred Prek-6 Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua dengan pelesenan pengajaran untuk gred K-12 Pendidikan Khas, Kurikulum Umum, dengan pelesenan pengajaran untuk gred K-12 Pendidikan menengah dengan pelesenan pengajaran untuk gred 6-12 ... [-]
Amerika Syarikat Arlington
September 2019
Sepenuh masa
2 - 3 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Marymount University

Program penyediaan guru Marymount yang diiktiraf oleh Bahagian Pendidikan Guru dan Perakuan Jabatan Virginia Pendidikan dan Majlis Negara bagi Akreditasi Pendidikan Guru ... [+]

Pendidikan (Program Licensure)

&nbsp

Marymount adalah salah satu program pendidikan guru utama dalam lebih besar Washington, DC, kawasan. Alumni Marymount mengajar di sekolah-sekolah awam, swasta, Katolik, dan bebas. Marymount pelajar siswazah mengambil bahagian dalam pengalaman bidang dinamik dalam pelbagai tetapan sekolah dan bersedia untuk menghadapi cabaran di dalam kelas hari ini.

M.Ed. Program-program ini boleh diperolehi dalam:

Pendidikan rendah dengan pelesenan pengajaran untuk gred Prek-6 Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua dengan pelesenan pengajaran untuk gred K-12 Pendidikan Khas, Kurikulum Umum, dengan pelesenan pengajaran untuk gred K-12 Pendidikan menengah dengan pelesenan pengajaran untuk gred 6-12 ... [-]
Amerika Syarikat Arlington
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu