Marylhurst University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Marylhurst University adalah sebuah institusi seni persendirian, bersama-sama, pendidikan seni liberal. Ia menawarkan program akademik dan profesional yang diiktiraf yang direka untuk pelajar yang mesti mengimbangi sekolah dengan kerja dan tanggungjawab lain.

Mengenai Marylhurst

Universiti menekankan pembelajaran rakan sebaya, perhatian peribadi dan rasa masyarakat. Kelas-kelas kecil, kelas-kelas seminari, penilaian pembelajaran awal, pilihan pembelajaran jarak jauh dan penjadualan yang fleksibel menjadikan pendidikan Marylhurst dapat diakses oleh mereka yang mempunyai kehidupan aktif.

Terletak di selatan Portland, Oregon, kampus Marylhurst yang indah dan luas menawarkan tempat letak kereta percuma untuk pelajar komuternya.

Sebuah universiti Katolik, Marylhurst diasaskan pada tahun 1893 oleh Sisters of the Holy Names of Jesus and Mary. Hari ini, Marylhurst menyediakan pengalaman pendidikan yang berkualiti dan inovatif bagi individu yang mempunyai kepercayaan dan latar belakang agama.

Misi

Marylhurst University adalah institusi pengajian tinggi swasta terbuka kepada lelaki dan wanita dari mana-mana kaum atau agama. Ia didedikasikan untuk membuat pendidikan pasca menengah yang inovatif diakses oleh pelajar yang berorientasikan diri dari sebarang umur. Marylhurst menawarkan kursus yang membawa kepada ijazah sarjana muda dan sarjana, dan matlamat lain seperti peralihan kerjaya, perkembangan profesional, dan pengayaan peribadi.

Diwarnai oleh warisan seni Katolik dan liberalnya, Marylhurst menekankan keunikan dan martabat setiap orang, dan komited untuk pemeriksaan nilai-nilai, serta latihan akademik dan profesional yang berkualiti. Marylhurst University bertujuan untuk membantu pelajar dalam memajukan matlamat mereka untuk penyertaan yang bertanggungjawab dalam dunia yang pantas berubah dengan mengejar, dan menggalakkan para pelajarnya untuk meneruskan, cita-cita kecekapan, kepimpinan, dan perkhidmatan.

Lokasi

Marylhurst

Alamat
17600 Pacific Highway (Hwy 43)
97036-0261 Marylhurst, Oregon, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: