Marshall University - College of Information Technology and Engineering

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Dari penubuhannya, Kolej Teknologi Maklumat dan Egnieering (memetik) telah didedikasikan kepada penyampaian program sarjana muda dan ijazah dalam bidang teknologi tinggi yang mengoptimumkan peluang kepada pelajar-pelajar kita dan yang menyokong pertumbuhan dan reputasi universiti kita, negeri, dan wilayah. Seperti yang kita membangunkan program-program baru dan sedia ada dalam bidang kejuruteraan, sains komputer, dan bidang-bidang teknologi yang berkaitan, kami menerima dan menghormati tradisi lama Marshall dalam pendidikan sambil bergerak ke hadapan pada kadar yang menyediakan graduan kami untuk menghadapi cabaran dan peluang-peluang menarik yang berada di hadapan dalam sentiasa berubah persekitaran teknologi global. Kami percaya bahawa infrastruktur, industri, dan inovasi adalah asas ekonomi kita, dan kita semua bahawa kita dapat setiap hari untuk menyokong usaha ini.

Sama ada anda meneroka laman web kami atau berjalan di sekitar kampus, tanda-tanda CitePertumbuhan 's adalah jelas. Kolej kami telah berkembang kepada 500 orang pelajar dan fakulti dan kakitangan kami telah berkembang dengan sewajarnya. Pada tahun 2008, kami bernasib baik untuk membuka Kejuruteraan Makmal Arthur Weisberg Keluarga di Huntington kampus, Sebuah bangunan state-of-the-art yang menempatkan pejabat-pejabat baru, kemudahan bilik darjah, makmal dan penting untuk akreditasi program dan pertumbuhan masa depan. Pembinaan sedang dijalankan untuk Kompleks Arthur Weisberg Kejuruteraan Gunaan keluarga yang akan menempatkan keseluruhan kolej dan juga program-program lain.

Program Ijazah

BS Sains Komputer BS Kejuruteraan (BSE) BS Teknologi Keselamatan Program Pemindahan Kejuruteraan MS Kejuruteraan MS dalam Sains Alam Sekitar MS dalam Sains Komputer MS dalam Sistem Maklumat MS dalam Keselamatan Pengurusan MSin Teknologi Sains pra-komputer Pra-Kejuruteraan

Lokasi

Huntingdon

Alamat
Marshall University,
One John Marshall Drive

WV 25755 Huntingdon, England, Amerika Syarikat