Marshall University - College of Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Yang Fakulti Sekolah Pengajian Siswazah Pengurusan terdiri daripada individu yang mempunyai latar belakang pendidikan dan pengalaman dalam bidang fungsi pentadbiran perniagaan, perakaunan, kewangan, pengurusan, pemasaran, ekonomi, sumber manusia, penjagaan kesihatan, komunikasi organisasi, dan undang-undang. Fakulti ini, bersama-sama dengan fakulti lain dari Kolej Siswazah, menawarkan pelbagai peluang pendidikan siswazah untuk lelaki dan wanita persediaan untuk kerjaya dalam pentadbiran perniagaan, industri, tenaga kerja, kerajaan, hospital, dan organisasi bukan keuntungan.

Akreditasi

Kolej Perniagaan yang diiktiraf oleh AACSB: Persatuan Antarabangsa untuk Pengurusan Pendidikan (Perhimpunan Amerika Collegiate Sekolah Perniagaan) dan Suruhanjaya di Institusi Pengajian Tinggi Persatuan Tengah Utara Kolej dan Sekolah.

Program Sijil

Program sijil kini ditawarkan termasuk Sijil Siswazah dalam Asas Pengurusan Perniagaan.

Program Ijazah

Program ijazah kini ditawarkan adalah seperti berikut: Ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA), Eksekutif MBA (Sarjana Pentadbiran Perniagaan), Sarjana Sains Kesihatan Pentadbiran (MS), dan Sarjana Sains dalam Pengurusan Sumber Manusia (MS). Penambahan yang paling baru-baru ini adalah Doktor Pengurusan Amalan Jururawat Anestesia yang akan ditawarkan kepada kohort pilih dalam masa terdekat.

Kelayakan Masuk

Orang yang berhasrat untuk meneruskan darjah MS dalam bidang Pengurusan Sumber Manusia atau MS dalam Penjagaan Kesihatan Pentadbiran hendaklah mengikut prosedur dan memenuhi syarat-syarat Marshall University Siswazah Kolej sebagaimana yang dinyatakan dalam seksyen yang berikut katalog ini. Orang yang berhasrat untuk melanjutkan ijazah MBA atau Eksekutif MBA mesti mengikut prosedur khusus yang dinyatakan dalam seksyen yang berikut.

Pengecualian Daripada Peperiksaan Kemasukan

Seseorang pemohon untuk program MBA atau sama ada program MS dengan ijazah yang diperolehi doktor falsafah daripada institusi yang diiktiraf tidak diperlukan untuk mengambil GRE atau GMAT. Pemohon dengan ijazah sarjana diperlukan untuk mengambil GRE atau GMAT.

Rancangan Pengajian

Pelajar dan penasihat / beliau hendaklah menyediakan suatu Rancangan Pengajian yang mesti diluluskan pada semester di mana pelajar mendaftarkan diri pada mulanya. Pelan A hendaklah bersesuaian untuk memenuhi keperluan pelajar dalam bidang / beliau dipilih. Ia hendaklah termasuk kursus-kursus tertentu pelajar dijangka siap; dan hendaklah juga senarai semua kehendak lain dalam program atau sekolah. Kursus yang tersenarai di Rancangan Pengajian ialah Mahkamah yang dianggap wajar oleh fakulti. Permintaan seterusnya untuk perubahan dalam rancangan itu mesti secara rasmi diluluskan oleh Pengarah MBA atau Penasihat Akademik. Mana-mana penyelewengan dari Rancangan akhir Pengajian dan / atau percanggahan antara ia dan transkrip rasmi pelajar akan melambatkan tamat pengajian. Mana-mana Rancangan Pengajian yang diluluskan boleh menjadi tidak sah jika seseorang pelajar tidak aktif selama satu tahun (kecuali pada cuti rasmi tidak hadir).

Gred Purata Keperluan

Pelajar hendaklah mempunyai 3.0 GPA keseluruhan dalam semua program kerja kursus, dengan tidak lebih daripada dua C dalam program beliau, Di samping itu pelajar perlu mengekalkan PNG 3.0 di Kolej Siswazah. Piawaian ini mesti dipenuhi bagi pelajar untuk bergraduat. Jika pelajar jatuh di bawah piawaian ini, maka pelajar itu hendaklah diletakkan dalam percubaan akademik atau akan tertakluk kepada pemecatan daripada program ini.

Penilaian Komprehensif

Calon Ijazah dikehendaki melengkapkan penilaian yang komprehensif sebelum menerima ijazah sarjana. Masa dan bentuk penilaian yang komprehensif pelajar hendaklah diluluskan terlebih dahulu oleh Pengarah Pusat Pengajian Siswazah Pengurusan. Penilaian menyeluruh biasanya kertas panjang bertulis yang dikehendaki dalam, kursus Capstone bersepadu akhir, MGT 699, "Dasar dan Strategi Perniagaan," atau MGT 696, "Dasar Pentadbiran dan Strategi."

Dasar Pendaftaran Kursus

Dalam usaha untuk mengambil mana-mana kursus peringkat 600 di Sekolah Pengajian Siswazah Pengurusan (GSM), pelajar perlu dimasukkan ke program GSM. Secara pengecualian, seorang pelajar tidak mendaftar di GSM boleh mengambil hanya satu 600- tahap kursus GSM dengan kelulusan bertulis daripada GSM Penasihat Akademik atau Pengarah GSM MBA. Program kerjasama dengan jabatan-jabatan lain mesti OLEH diluluskan oleh Pengarah GSM. Adalah menjadi tanggungjawab pelajar untuk mendapatkan kelulusan ini sebelum cuba untuk mendaftar. Selain itu, pelajar mesti memenuhi prasyarat kursus tertentu. Pelajar yang melanggar dasar ini akan ditarik balik secara pentadbiran.

Lokasi

Huntington

Alamat
John Marshall Drive,1
25755 Huntington, Virginia Barat, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi

AACSB Accredited

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: