Marconi International University - Miami

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Marconi International University adalah sebuah Universiti inovatif yang dilesenkan oleh Jabatan Pendidikan Pendidikan Suruhanjaya Pendidikan Florida - CIE . Misi MIU adalah untuk memenuhi keperluan pelajar antarabangsa dan domestik, menawarkan mereka pelbagai peluang belajar di peringkat sarjana dan pascasiswazah, penjadualan fleksibel, pendaftaran berterusan, kelas dalam talian, makmal maya, dan simulasi.

132919_TematicaMBAImagen1200x628.png

Universiti ini terlibat dalam penyelidikan dan inovasi yang ketara sejajar dengan perubahan dan kemajuan masyarakat, menggalakkan penggunaan metodologi pembelajaran yang inovatif dengan menggabungkan penyelesaian teknologi canggih dengan aktiviti tradisional seperti ceramah, bengkel, dan seminar. Komitmen terhadap kecemerlangan dan kualiti memberi inspirasi kepada program kami yang menyediakan pelajar untuk menghadapi perubahan global dan untuk berjaya menerapkan pengetahuan akademik mereka ke dalam situasi kehidupan sebenar. Misi Marconi adalah untuk memberi program ijazah yang berkualiti tinggi dan inovatif dan berpatutan kepada pelajar-pelajar domestik dan antarabangsa sama, menggunakan teknologi terkini dan menanggapi keperluan pelajar dalam mengejar integriti akademik, peribadi dan profesional.

Kenapa pilih Marconi International

- Fakulti antarabangsa yang berkelayakan tinggi - program yang ditawarkan dalam Bahasa Inggeris dan Sepanyol - Akses ke perkhidmatan sokongan dan bimbingan yang berorientasikan kerjaya - rata-rata 12 pelajar setiap kelas dengan penjagaan dan perhatian secara individu - sokongan didaktik dalam Bahasa Inggeris dan Sepanyol dari fakulti dan kakitangan yang berdedikasi - pembelajaran pelbagai budaya persekitaran - akses ke rangkaian antarabangsa universiti Eropah dan antarabangsa.

Lokasi

Miami

Marconi International University

Alamat
141 NE 3st Avenue, 7th Floor
FL 33132 Miami, Florida, Amerika Syarikat
Telefon
+1 786-706-5695

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami