Marconi International University - Miami

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Universiti Antarabangsa Marconi merupakan University inovatif dilesenkan oleh Florida Jabatan Suruhanjaya Pendidikan untuk bebas Education- CIE.

misi MIU adalah untuk memenuhi keperluan pelajar antarabangsa dan domestik, menawarkan mereka pelbagai peluang pengajian di ijazah pertama dan peringkat lepasan ijazah penjadualan yang fleksibel, enrolmen yang berterusan, kelas dalam talian, makmal maya dan simulasi.

5k

Universiti ini yang terlibat dalam penyelidikan penting dan inovasi selaras dengan perubahan masyarakat dan kemajuan, menggalakkan penggunaan kaedah pembelajaran yang inovatif dengan menggabungkan penyelesaian teknologi maju dengan aktiviti tradisional seperti ceramah, bengkel dan seminar. Komitmen kepada kecemerlangan dan kualiti inspirasi program-program kami yang menyediakan pelajar untuk menghadapi perubahan global dan untuk berjaya menggunakan pengetahuan akademik mereka untuk situasi kehidupan sebenar.

misi Marconi adalah untuk menyediakan program ijazah yang berkualiti tinggi yang inovatif dan mampu dan peluang pembelajaran untuk kedua-dua penuntut tempatan dan antarabangsa sama, menggunakan teknologi terkini dan bertindak balas terhadap keperluan pelajar dalam usaha mereka integriti akademik, peribadi, dan profesional.

Mengapa perlu pilih Marconi Antarabangsa

  • Sangat berkelayakan antarabangsa fakulti - program yang ditawarkan dalam bahasa Inggeris dan Sepanyol - Akses untuk menyokong perkhidmatan dan berorientasikan kerjaya bimbingan - purata 12 pelajar setiap kelas dengan penjagaan individu dan perhatian - Sokongan didaktik dalam bahasa Inggeris dan Sepanyol dari fakulti yang berdedikasi dan kakitangan - persekitaran pembelajaran pelbagai budaya - akses ke rangkaian antarabangsa Eropah dan universiti antarabangsa

Program Internship MIU

Kedua-dua pelajar antarabangsa dan Amerika Syarikat boleh memohon untuk menjadi sebahagian daripada PROGRAM MARCONI INTERNSHIP di Amerika Syarikat, Asia dan Eropah.

Peluang seperti pengetahuan profesional berharga dalam persekitaran antarabangsa, perjalanan dan budaya di bandar-bandar seperti Hong Kong, Shanghai, Singapura, Rom dan bandar-bandar utama Amerika Syarikat.

The latihan yang ditawarkan oleh syarikat-syarikat utama yang berkaitan dengan bidang pengajian. Pelajar yang berminat perlu berkomunikasi pada masa pendaftaran jika mereka sanggup untuk memohon dan calon-calon yang akan dipilih oleh syarikat mengikut kriteria seperti kebolehan bahasa, pengalaman kerja profesional dan keputusan akademik.

Lokasi

Miami

Marconi International University

Alamat
141 NE 3st Avenue, 7th Floor
FL 33132 Miami, Florida, Amerika Syarikat
Telefon
+1 305-266-7678