Manderson Graduate School of Business The University of Alabama

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kenapa pilih Manderson? Sederhana: kami menawarkan pelajar kami daya saing dalam pasaran yang kompetitif. Lebih jauh lagi, para profesional melihat ijazah sarjana yang komprehensif tetapi praktikal sebagai prasyarat untuk kerjaya yang lebih baik dan kelebihan daya saing. Oleh kerana program tuan kami terus cemerlang di peringkat kebangsaan, kami menarik pelajar terbaik dan cemerlang.

Program tuan kami memberikan kurikulum dan pengetahuan akademik universiti terbaik di negara ini. Pelajar yang menamatkan pengajian dari program sarjana lebih bersedia dan lebih mampu menonjol dalam tenaga kerja yang semakin ramai. Program Manderson merangkumi setiap bentuk kewangan dari perakaunan dan perakaunan cukai kepada pelbagai bentuk pengurusan operasi, mempromosikan pendekatan pelbagai disiplin yang mewujudkan kepelbagaian dalam pembelajaran pelajar sebagai antara pelajar pelajar Manderson .

Manderson sentiasa memikirkan kembali sekolah perniagaan yang boleh menawarkan pelajarnya. Perusahaan hari ini bergerak pantas. Untuk mengikuti, program tuan dinamik yang menjangkakan masa depan perniagaan adalah yang terbaik untuk hari ini.

Lokasi

Tuscaloosa

Alamat
Manderson Graduate School of Business
The University of Alabama
Box 870223

Tuscaloosa, Alabama, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami