Missouri Baptist University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

MBU meletakkan pelajar di landasan kejayaan dengan menekankan pentingnya pembelajaran dan perkhidmatan. Setiap pelajar berjalan ke kampus dengan potensi. Kami membantu mereka mengambil apa yang ada di dalam dan mengubahnya menjadi masa depan yang cerah. MBU adalah lebih daripada sebuah universiti seni liberal yang berkembang pesat. Ia adalah tempat pelajar bersinar.

KOMISYEN KEPADA KEDUDUKAN MEMBAWA Missouri Baptist University

Missouri Baptist University adalah komited untuk mengekalkan komuniti yang mengiktiraf dan menghargai nilai dan martabat setiap orang. Missouri Baptist University menegaskan bahawa bahagian penting integrasi iman dan pembelajaran adalah pengiktirafan bahawa semua orang dicipta dalam imej Tuhan dan layak menghormati dan bermartabat. Kami berusaha memastikan semua pelajar mempunyai akses penuh kepada peluang pertumbuhan pendidikan, sosial dan rohani yang disediakan oleh Universiti untuk memastikan pelajar memahami dan menghargai salah satu nilai teras Universiti yang "perubahan sosial melalui perkhidmatan dan kepimpinan."

Melalui kurikulum dan pengalaman bilik darjahnya, universiti berusaha untuk membangun dan memupuk kepelbagaian kerana ia menguatkan organisasi, menggalakkan penyelesaian masalah kreatif, dan memperkaya kita semua.

Matlamatnya adalah untuk membentangkan bahan dan aktiviti yang menghormati pelbagai kumpulan termasuk, tetapi tidak terhad kepada, bangsa, jantina, warna, asal kebangsaan atau etnik, umur, kecacatan yang berkelayakan, perkhidmatan ketenteraan, perbezaan pembelajaran, atau status sosioekonomi.

Lokasi

St Louis

Alamat
Missouri Baptist University
One College Park Dr.

63141-8698 St Louis, Missouri, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami