Loyola University New Orleans Online

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Loyola University New Orleans adalah sebuah universiti Jesuit swasta, co-pendidikan, yang terletak di New Orleans, Louisiana. Loyola College membuka pintunya pada tahun 1904 dan dijadikan sebagai universiti pada tahun 1912. Berasaskan seni liberal dan sains, Loyola menawarkan program ijazah yang inovatif yang menyediakan pelajar untuk menjalani kehidupan yang bermakna dengan dan untuk orang lain; untuk mengejar kebenaran, kebijaksanaan, dan kebajikan; dan bekerja untuk dunia yang lebih adil.

Di Loyola, anda menentukan siapa yang anda mahukan: pemikir bebas, usahawan, pengambil risiko, saintis, kreatif, dan di atas semua perkara yang tidak dapat dilakukan oleh orang lain - diri anda sendiri. Pendidikan ini membolehkan anda melakukan lebih banyak daripada mengubah diri anda; ia membolehkan anda berubah menjadi diri sendiri.

Sebagai tambahan kepada pelbagai pilihan program dalam kampus yang inovatif, Loyola kini menawarkan program dalam talian 100% untuk melengkapkan profesional yang sibuk dan bekerja dengan kemahiran untuk menyesuaikan diri dengan pasaran yang berubah dengan cepat.

Lulus dengan ijazah dari Loyola akan mempersiapkan anda untuk kejayaan profesional dan menyediakan asas pendidikan yang diperlukan untuk memperbaiki dunia dan membina kerjaya yang bermanfaat.

Diakui sebagai salah satu daripada 10 Universiti Serantau Terbaik di Selatan oleh Laporan Berita & Dunia AS, Loyola University New Orleans menawarkan beberapa program akademik yang ketat dalam format dalam talian. Penawaran dalam talian ini direka untuk memberi anda fleksibiliti untuk menyelesaikan ijazah anda tanpa mengganggu tanggungjawab profesional atau keluarga anda. Format kursus yang dipercepat, kelas tidak segerak, dan tidak ada masa masuk yang wajib memastikan bahawa anda dapat memperoleh ijazah yang dihormati sama dengan pelajar yang berpusat di kampus kami pada kadar apa pun yang anda rasa selesa.

100% Dalam Talian & Dalam Permintaan

Anda boleh mencapai matlamat akademik dan profesional anda dengan salah satu program dalam talian permintaan tinggi kami, yang semuanya tersedia sepenuhnya dalam talian.

Lokasi

New Orleans

Alamat
Saint Charles Avenue,6363
70118 New Orleans, Louisiana, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: