Loyola University New Orleans College of Music and Fine Arts

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Loyola's College of Music and Media berfungsi sebagai pusat pengajian seni persembahan dan visual yang unggul di antara semua kolej dan universiti Jesuit di seluruh Amerika Syarikat dan menyedari peranan sejarah muzik dan seni di Gereja Katolik Rom.

Kolej kami menyediakan pelajar untuk profesi dalam bidang seni, atau bidang lain, dengan cara yang mencerminkan cita-cita kebenaran, layanan, dan keadilan Jesuit, dan menyediakan kampus, wilayah, dan negara dengan aktiviti yang menunjukkan komitmen Universiti terhadap seni.

The School of Music menawarkan pelbagai program, termasuk program sarjana muda dan program master dalam persembahan muzik (vokal, instrumental, dan papan kekunci), program dalam pendidikan muzik, dan program tertua ketiga dalam terapi muzik di Amerika Syarikat.

Program Loyola di jabatan Pengajian Industri Filem dan Muzik (yang menampilkan pilihan Sarjana Muda Sains dan Sarjana Muda Muzik) luar biasa, begitu juga program opera kami - boleh dikatakan yang terbaik di seluruh wilayah Pantai Teluk.

Di Jabatan Seni, Kolej menawarkan ijazah BA dan BFA dalam Studio Practice.

Jabatan Seni Teater dan Tarian menawarkan BA dalam Seni Teater, BA dalam Teater Seni dan Teater Muzikal, dan BA dalam Seni Teater dengan pelajar bawah umur dalam Pentadbiran Perniagaan.

Jabatan Reka Bentuk menawarkan Reka Bentuk Sarjana dan Sarjana Muda Reka Bentuk Interaktif.

Kolej ini mempunyai hubungan istimewa dengan beberapa organisasi budaya penting, terutamanya Louisiana Symphony Orchestra dan New Orleans Opera, yang kebanyakan senimannya juga mengajar untuk kita.

Lokasi

New Orleans

Alamat
Saint Charles Avenue,6363
70118 New Orleans, Louisiana, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program