Loyola University Maryland

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai Loyola

Loyola University Maryland adalah Jesuit, Universiti Katolik yang komited kepada tradisi pendidikan dan rohani Masyarakat Yesus dan perkembangan seluruh orang. Oleh itu, Universiti memberi inspirasi kepada pelajar untuk belajar, memimpin, dan berkhidmat di dunia yang pelbagai dan berubah.

Di Loyola, cita-cita yang telah membimbing universiti Jesuit selama hampir 500 tahun-kecemerlangan akademik, cura personalis , perkhidmatan, keadilan, kepelbagaian, dan integriti-antara lain, terus membentuk pengalaman akademik, sosial dan rohani yang kami tawarkan kepada para pelajar kami. program yang kita jalani, dan hubungan yang kita bina dengan komuniti yang mengelilingi kita.128674_naassom-azevedo-Q_Sei-TqSlc-unsplash.jpg

Misi Loyola

Loyola berusaha untuk menyediakan pelajar di peringkat sarjana dan siswazah untuk kehidupan perkhidmatan profesional dan kepimpinan yang bermakna. Di Loyola, ini bermakna kurikulum yang tinggi dan harapan fakulti adalah tinggi. Pelajar dicabar untuk memahami dimensi etika kehidupan peribadi dan profesional dan mengkaji nilai, sikap dan kepercayaan mereka sendiri.

Sebagai tambahan kepada kursus akademik, misi Jesuit disokong melalui pelbagai program dan acara yang ditaja oleh pelbagai jurusan Universiti.

Penyataan Visi

Pendidikan laki-laki dan perempuan yang penuh belas kasihan dan kecekapan yang diilhamkan dengan keinginan untuk mencari dalam segala hal kemuliaan Allah yang lebih besar, mewakili aspirasi Loyola University Maryland . Idealnya, yang pertama kali dijelaskan oleh St. Ignatius dari Loyola, pengasas Persatuan Yesus dan nama universiti kita, terus membimbing Loyola kerana ia berusaha untuk memimpin para pelajar, fakulti, staf, alumni, dan kawan-kawan untuk menjanjikan janji yang diperiksa kehidupan intelektual, sosial, dan kerohanian.

Dalam mengejar matlamat ini, Loyola menegaskan visi yang berani, yang akan dicapai oleh Universiti dengan menyediakan pelajar-pelajar sarjana dengan pendidikan liberal yang mengubahnya, yang memastikan mereka meletakkan nilai tertinggi pada kehidupan intelektual, dan menanamkan kepada mereka pemahaman bahawa kepimpinan dan perkhidmatan kepada dunia adalah sangat berhubung. Begitu juga, Loyola akan menjadi pemimpin yang diiktiraf dalam pendidikan siswazah, menawarkan program yang responsif terhadap keperluan profesional dan komuniti akademik yang dikendalikannya, memberi inspirasi kepada pelajar-pelajar siswazahnya untuk kepimpinan, dan menanamkan pengetahuan mereka bahawa perkhidmatan kepada dunia yang lebih besar adalah menentukan ukuran tanggungjawab profesional mereka sepenuhnya difahami.

Di dalam semua ini, Loyola akan tetap menyedari bahawa Jesuit mendakwa bahawa tujuan semua pendidikan akhirnya adalah semangat semangat manusia.128675_rsz_brooke-cagle-g1kr4ozfoac-unsplash.jpg

Lokasi

Baltimore

Alamat
4501 N. Charles Street
Baltimore, MD 21210

Baltimore, Maryland, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami