Longy School of Music of Bard College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Menjadi Pemuzik Dunia Keperluan Anda.

Dunia memerlukan muzik sekarang lebih dari sebelumnya. Longy menyediakan anda menjadi seorang pemuzik luar biasa yang boleh melibatkan khalayak baru, mengajar sesiapa pun, di mana sahaja, dan menggunakan kesenian untuk mengubah kehidupan di masyarakat di seluruh dunia.

Longy School of Music of Bard College adalah konservatori pemberian ijazah di Cambridge, Massachusetts dengan kampus tambahan di Los Angeles, California. Kami menawarkan spektrum penuh prestasi, komposisi, dan program pengajaran. Pada Longy, anda akan menemui banyak laluan untuk membuat kehidupan yang bermakna dalam muzik.

Longy School of Music of Bard College menyediakan pemuzik untuk membuat perbezaan di dunia. Fakultasnya menggalakkan pertumbuhan imaginasi dan memupuk sikap penyelidikan tentang peranan muzik dan pemuzik di dunia yang lebih besar.

Perbezaan Panjang

Imperatif Sosial

Longy adalah konservatori yang misinya adalah untuk menyediakan pemuzik untuk membuat perbezaan di dunia. Kepentingan sosial ini adalah teras kurikulum sekolah, menggalakkan pelajar menjadi pemuzik dunia yang memerlukan mereka.

Sekolah ini komited untuk mempersiapkan para pelajarnya untuk memenuhi perubahan landskap muzikal yang berubah-ubah, memberikan mereka kemahiran untuk melaksanakan, cita-cita untuk mengajar, dan keinginan untuk mengembangkan akses dan peluang dalam muzik klasik. Setiap pelajar digalakkan menjalani misi berani Longy dan aktif melayani masyarakat sekitar mereka. Dengan menganjurkan kesenian dan perkhidmatan bersama sebagai sebahagian daripada kurikulum, Longy membentuk masa depan yang baru untuk muzik klasik.

Kurikulum Pemangkin

Kami melatih pemuzik untuk menjadi pemangkin-artis yang tahu bagaimana untuk membuat perubahan dan membuat perkara berlaku. Itulah sebabnya kami telah menjadikan pendidikan siswazah kami di kepala dengan pelbagai jenis kurikulum, khusus untuk anda. Ia berpasangan dengan kecemerlangan muzik dengan tumpuan kepada kemahiran yang anda perlukan untuk menjadi ahli muzik: keupayaan untuk merancang pengalaman, menghasilkan projek, dan melibatkan penonton dengan pertemuan muzik luar biasa. Dengan fakulti sebagai fasilitator anda, anda akan memimpin dalam pendidikan anda sendiri: meneroka, bereksperimen, dan mengikuti semangat anda. Anda akan belajar bagaimana untuk mewujudkan peluang anda sendiri untuk bekerja dan, pada akhirnya, anda akan mengetahui siapa yang anda mahu menjadi ahli muzik.

Budaya Kerjasama

Longy adalah tempat di mana "kolaboratif" dan "ensemble" menggambarkan persembahan dan cara hidup kita dan belajar bersama. Anda akan menjadi sebahagian daripada komuniti pemuzik yang akar untuk satu sama lain. Anda akan bergabung dengan rakan-rakan untuk melaksanakan komposisi anda, semasa anda melakukan kerja-kerja mereka. Dan apabila anda melibatkan penonton dan berkembang sebagai pemuzik, mentor dan rakan sekelas anda akan berkongsi setiap kejayaan anda.

Pengalaman Dunia Sebenar

Dari hari-hari pertama anda di Longy, anda menjadi ahli muzik Boston, berkhidmat secara profesional dengan fakulti pada peringkat konsert di sekitar bandar. Anda akan mempunyai peluang rangkaian dengan komuniti muzik dan organisasi muzik yang luas.

Membangunkan kemahiran yang anda perlukan untuk menjadi seorang pemuzik yang berjaya dalam landskap yang sentiasa berkembang. Terokai banyak laluan kehidupan muzik yang boleh diambil. Dapatkan pengalaman yang nyata di dunia yang mempersiapkan anda untuk kerjayanya sendiri yang seniman harus menavigasi.

Lokasi Bandar Bersemangat

Terletak di Dataran Harvard yang bersemangat dan kurang dari tiga batu dari pusat bandar Boston, kampus Longy menyediakan pelajar dengan akses kepada kekayaan muzik dan budaya di seluruh New England. Dari Orkestra Simfoni Boston ke Muzium Seni Halus ke Kendall Square yang terkenal, pusat inovasi yang mengejutkan di dunia Cambridge, Boston / Cambridge bukan sekadar latar belakang-itu adalah kampus anda dan merupakan sebahagian daripada pengalaman Longy.

Forbes menamakan Boston sebagai bandar AS yang paling kreatif kedua.128699_Longy-4-students.jpg

Visi untuk Longy

Bagaimanakah anda menyediakan pemain muzik untuk membuat perbezaan di dunia?

Mintalah mereka menjadi hebat. Beri mereka dengan pendidikan yang paling ketat. Pegang para pelajar dari semua peringkat usia ke tahap yang paling tinggi untuk kecemerlangan tanpa kompromi. Terinspirasi mereka menjadi artis yang dapat memindahkan hati, mencerahkan pikiran, batas sempadan, dan jambatan membelah. Tunjukkan kepada mereka bagaimana pemuzik yang luar biasa juga mesti menjadi manusia luar biasa.

Kemudian minta mereka menjadi pemimpin. Memotivasi mereka untuk berjalan tidak hanya jalan yang baik tetapi untuk menyalakan yang baru, memupuk peluang untuk diri mereka dan orang lain ketika mereka pergi. Buat mereka, kerana mereka sedang belajar dan menyempurnakan kemahiran muzik, untuk mempertimbangkan di mana kemahiran itu boleh membawa mereka.

Memupuk kolaborasi, kerana pemimpin hebat juga mesti menjadi pendengar yang hebat. Fokus kepada muzik ruang di mana, jika tidak ada konduktor, pelajar mesti bertanggungjawab untuk mencari suara mereka sendiri.

Menanamkan semangat keusahawanan dan membina kemahiran berfikir kritis di kalangan pelajar untuk menyesuaikan kebolehan muzik mereka. Ajari mereka bagaimana untuk memulakan pergerakan perlahan satu hari, untuk memulakan siri konsert seterusnya dan untuk melaksanakan di dewan konsert, kelab, dan di mana sahaja mereka dapat menemui penonton yang lapar.

Terinspirasi pelajar di setiap peringkat untuk bermimpi bagaimana muzik mereka dapat mengubah kehidupan mereka dan kehidupan orang lain. Bantu mereka untuk mengungkapkan impian mereka dan kemudian praktikkannya. Buat perkongsian dengan perniagaan, sekolah, dan jiran di mana pelajar boleh menguji idea mereka di dunia sebenar.

Mewujudkan persekitaran untuk inkubasi-tempat di mana para pemuzik yang hebat dan idea-idea hebat boleh ditanam. Jadikan ia tempat yang pelbagai di mana perbezaan boleh meluaskan minda dan membesarkan perspektif. Pastikan ia intim, jadi perhatian individu dijamin. Kerjasama dan kreativiti hadiah sebagai kehebatan muzik. Galakkan setiap pelajar untuk bertanya kepada rakan-rakan mereka - "Bagaimana saya dapat membantu anda mencapai impian anda?"

Ini adalah bagaimana Longy School of Music of Bard College akan menyediakan pemuzik untuk membuat perbezaan di dunia: dengan menyediakan pendidikan yang mengajar pelajar menjadi musisi dan manusia luar biasa sambil mencabar mereka untuk mencari cara baru untuk mengubah dunia melalui muzik.

Inilah mimpi kita. Inilah visi kita.

Lokasi

Cambridge

Alamat
Garden Street,27
02138 Cambridge, Massachusetts, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami