Lehigh University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai Lehigh

Komuniti Kampus Dinamik yang Cergas

Terletak di Lembah Lehigh yang indah di Pennsylvania, Lehigh adalah salah sebuah universiti penyelidikan swasta yang paling terkenal di negara ini. Melalui kekukuhan akademik, minda keusahawanan dan peluang kerjasama kami mencabar pelajar kami untuk menjadi pemimpin masa depan.

Tidak dapat dinafikan Lehigh

Selama lebih 150 tahun, Lehigh telah memandang masa depan, mendefinisikan semula apa yang dimaksudkan untuk memimpin setiap langkah perjalanan.

Selamat datang ke Kolej Kesenian dan Sains

Sebagai kolej Lehigh yang terbesar dan paling pelbagai, kami adalah rumah bagi sains sosial, seni, kemanusiaan, dan sains semula jadi. Dengan 1,894 pelajar sarjana, 342 pelajar siswazah, 270 fakulti sepenuh masa dan 90 kakitangan profesional, kami mempunyai ukuran yang setanding dan menawarkan keintiman sebuah kolej seni liberal, namun mendapat manfaat daripada sumber universiti penyelidikan. Fakulti kami adalah cendekiawan, seniman, dan penulis yang berpengalaman, yang diiktiraf di peringkat nasional dan antarabangsa sebagai pemimpin dalam bidang mereka, yang mempunyai komitmen untuk mengintegrasikan pengajaran dan biasiswa ke dalam kurikulum yang inovatif dan dinamik dalam persekitaran yang merangsang intelektual.

Program sarjana dan siswazah kami menyediakan pelajar untuk kerumitan dunia yang akan mereka temui setelah tamat pengajian, di mana mereka akan mendapat visi dan nilai yang bersaing yang mesti mereka fahami dan yang mesti mereka balas dengan berkesan. Kolej ini adalah ruang untuk dialog yang kuat. Kami melatih pelajar untuk mengantisipasi dan memimpin perubahan, untuk melihat cabaran sebagai peluang, mengubah pengetahuan menjadi tindakan, dan membuat perbezaan di dunia. Kami berusaha untuk memaksimumkan pertumbuhan dan perkembangan pelajar sambil meletakkan individu dalam konteks budaya manusia dan dunia semula jadi yang lebih luas. Bilik darjah kami melangkaui empat tembok ke komuniti yang lebih luas dan ke negara-negara yang merangkumi dunia.

"Terlepas dari cita-cita anda, program di College of Arts and Sciences akan mencabar andaian anda, memperluas kemampuan anda, dan memperluas prospek anda."

Lehigh University College of Arts and Sciences

Jelajahi dunia kita. Cari diri anda.

Di Kolej Kesenian dan Sains, pelajar belajar, berkembang, berkongsi idea, dan mengembangkan rasa arah yang bertahan seumur hidup. Kolej ini menyediakan persekitaran pembelajaran yang melibatkan pelajar dengan fakulti yang mendorong perkembangan intelektual disiplin mereka. Terlepas dari cita-cita anda, program di College of Arts and Sciences akan mencabar andaian anda, memperluas kemampuan anda, dan mengembangkan prospek anda. Jadilah sebahagian daripada persekitaran pembelajaran sepanjang hayat yang menawarkan jalan akademik baru, arahan peribadi baru, dan kemungkinan yang semakin meningkat. Sama ada untuk memajukan matlamat kerjaya anda, mencari cakrawala baru, atau memupuk jiwa anda, menemui program yang melibatkan, memperkayakan, memberi maklumat, mencabar, dan memberi inspirasi.

Kepentingan Kepelbagaian

Kolej Kesenian dan Sains adalah komuniti cendekiawan dan pendidik yang berkongsi semangat untuk menuntut ilmu dan pengembangan pemahaman kita tentang dunia. Kami mencari komuniti fakulti, kakitangan, dan pelajar yang mencerminkan masyarakat pada umumnya. Kepelbagaian adalah komponen penting dalam kecemerlangan akademik dan sangat penting untuk memenuhi misi ganda dalam pendidikan dan penyelidikan. Kita belajar dengan baik apabila kita terdedah kepada perspektif, pengalaman, kepercayaan, dan pandangan yang berbeza dari pandangan kita sendiri. Ini paling mudah dicapai dalam persekitaran yang sangat pelbagai. Dunia hari ini saling berkaitan dan saling bergantung. Kita paling berjaya dalam hidup apabila kita merangkul dan meraikan bakat dan kemampuan semua anggota masyarakat kita. Dalam meneroka kedua-dua perbezaan dan persamaan kami dengan bersungguh-sungguh tetapi dengan hormat, kami memupuk persefahaman dan lebih banyak masyarakat awam.

Kami telah menyediakan di laman web ini banyak maklumat mengenai kehidupan di Kolej atau Seni dan Sains di Lehigh. Anda akan mendapat pautan ke jabatan kami dan banyak program interdisipliner dan pusat penyelidikan yang melibatkan fakulti dan pelajar. Saya harap anda akan meneroka dan menemui peluang yang ditawarkan oleh College of Arts and Sciences.

Robert A Bunga
Herbert dan Ann Siegel Dekan
Kolej Kesenian dan Sains

Lehigh University Linderman Library

Lokasi

Bethlehem

Alamat
Lehigh University,
College of Arts and Sciences,
9 West Packer Avenue

PA 18015 Bethlehem, Pennsylvania, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami