Baca keterangan rasmi

Program Master of Hospitality and Tourism Management (HTM) Universiti San Diego State adalah program pembangunan kepemimpinan yang dirancang untuk para profesional yang sibuk dari seluruh dunia dan disampaikan dalam talian dalam suasana kelas kecil, dengan pertemuan selama seminggu di kampus indah SDSU mulakan dan tamat program 18-bulan. Ijazah ini boleh digunakan untuk lebih daripada 100 hospitaliti dan industri berkaitan pelancongan dan hampir mana-mana laluan kerjaya.

Kursus HTM Master direkodkan setiap minggu oleh profesor terkenal dan diperibadikan untuk aspirasi dan aktiviti khusus anda. Kurikulum adalah gabungan ketajaman perniagaan asas dan pemikiran inovatif yang mengubah cara organisasi berfungsi, berkembang, dan berkembang. Dan jika anda menikmati TED Talks, anda akan menyukai ceramah video tamu kami dari pemimpin global yang dicapai.

Kerja kursus adalah 10-12 jam setiap minggu untuk membaca, tugasan, dan perbincangan forum yang boleh diselesaikan mengikut jadual anda sendiri. Semua bahan program menggabungkan aplikasi dunia nyata yang boleh digunakan pada hari berikutnya di pejabat anda.

Pelajar yang lulus dengan Master dalam perhotelan

Sekolah Payne

Sejak tahun 2001, Sekolah Perubatan L. Robert Payne

Permulaan Sekolah Payne, perkongsian awam / swasta, bermula pada tahun 1999 ketika SDSU mulai bekerja dengan 40 profesional industri perhotelan yang menonjol untuk mewujudkan program gelar sarjana muda yang berasaskan industri. Selepas dua tahun merancang, bengkel, dan kumpulan fokus dengan pemimpin industri, kurikulum yang unik dan ketat muncul sebagai Program Sarjana Muda HTM.

Pada tahun 2010, penasihat industri kami menyeru program siswazah untuk mengasah kepimpinan dan kemahiran perniagaan bakat berpengalaman mereka dan pemimpin yang akan datang. Program Master HTM dicipta dengan satu matlamat: untuk menghasilkan pemimpin yang inovatif dan sangat berkesan untuk industri perhotelan dan pelancongan. Program ini menentang prinsip-prinsip akademik tradisional dengan mencipta pengalaman pendidikan peribadi sambil menyediakan setiap pelajar dengan sokongan, rangkaian, dan galakan yang mereka perlukan untuk berkembang maju dan berjaya dalam kursus, dalam karier mereka, dan dalam kehidupan.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Alamat
5500 Campanile Dr
CA 92182 San Diego, California, Amerika Syarikat