Krannert School of Management, Purdue University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengapa Purdue Master

Sekolah Pengurusan Krannert University Purdue adalah ekosistem yang paling canggih untuk pemimpin perniagaan untuk menguasai penyelesaian masalah analitik dan kemahiran komersil yang memindahkan industri ke hadapan dan mengubah dunia.

Krannert diposisikan dengan unik di samping sekolah STEM yang terkenal di dunia, di dalam perkongsian korporat dinamik R

Sekolah Pengurusan Krannert University Purdue menawarkan program Master terkemuka untuk pelajar yang bertujuan untuk membina latar belakang perniagaan, sains, teknologi, kejuruteraan, dan matematik (STEM) untuk mempengaruhi organisasi yang terkenal.

Inilah beberapa sebab mengapa anda harus mempertimbangkan Krannert School of Management sebagai langkah seterusnya dalam kerjaya anda:

  • Kurikulum. Kurikulum yang ketat yang mengajar anda untuk mengajukan soalan-soalan yang betul dan menjadikan data menjadi pengetahuan.
  • Pembelajaran Experiential. Secara langsung, pengalaman praktikal untuk menguasai kebolehan yang tidak dapat diajar di dalam kelas.
  • Kepelbagaian. Badan pelajar yang berbakat dan beragam kami berasal dari semua penjuru dunia, berkumpul untuk membentuk budaya yang kaya dengan kepimpinan eklektik dan progresif.
  • Ubahsuaian. Pendekatan yang dibuat khas untuk pembangunan kepimpinan, memperkuat kesilapan anda dan mempamerkan bakat anda.
  • Rangkaian. Akses kepada rangkaian alumni Boilermaker global hampir 450,000 di 160 negara yang berlainan.
  • Prestige. Program MBA dan Sarjana yang terkenal di Purdue diiktiraf dan dihormati di seluruh dunia.

Lokasi

West Lafayette

Purdue Krannert School of Management

Alamat
Krannert Building
403 W. State Street

47907-2056 West Lafayette, Indiana, Amerika Syarikat
Telefon
+1 765-494-9700

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami