Baca keterangan rasmi

Pada Kogod, ia adalah misi kami untuk menyediakan graduan kita untuk bekerja dan membawa dalam semua sektor perniagaan: awam, swasta, dan bukan keuntungan.

Kami berusaha untuk mewujudkan suasana pembelajaran yang interaktif dengan tumpuan kepada pembelajaran melalui pengalaman. Pelajar-pelajar kita mendapat pengalaman hands-on dalam semua aspek perniagaan melalui projek-projek dunia sebenar di dalam dan di luar bilik darjah. alumni rangkaian luas Kogod dan lokasi yang di tangan-tangan kerja modal negara kita untuk menyambung pelajar-pelajar kita kepada dunia perniagaan di luar kampus.

The Kogod Sekolah Perniagaan di Universiti Amerika adalah sekolah perniagaan yang diiktiraf tertua di Washington, DC

Fakta dan Rankings

Kogod berdedikasi untuk menyediakan pendidikan perniagaan yang ketat dan penyelidikan serta menggalakkan masyarakat yang pelbagai dan berfikiran maju. Kami lebih daripada 2,500 pelajar dan 80 orang pensyarah sepenuh masa berasal dari pelbagai negara di seluruh dunia.

Kami diiktiraf secara tetap untuk komitmen kami kepada pelajar-pelajar kita dan komuniti perniagaan global.

 • CEO Magazine kedudukan Kogod Sekolah Perniagaan dalam Tier 1 North America MBA Sekolah
 • No. 1: Bloomberg BusinessWeek Best Sarjana Muda B-Schools untuk Kelestarian (2013)
 • No. 5: GraduatePrograms.com Top Perakaunan Programs (2015)
 • No. 9: TaxTalent Best MS Cukai Programs (2014)
 • No. 9: Princeton Review # 9 Peluang Terbaik untuk Wanita (2016)
 • No. 10: Poets & Quants untuk Mahasiswa 'Top 20 Business Schools Paling Popular dengan Pelajar Antarabangsa (2014)
 • No. 17: GraduatePrograms.com Top Marketing MBA Programs (2015)
 • No. 18: Kolej yang Sangat Pendapatan Ijazah Perniagaan oleh Fortune Magazine and Money.com (2015)
 • No. 21: US News & World Report Best Sarjana Muda Perniagaan Specialty - Perniagaan Antarabangsa (2016)
 • No. 26: Program Pengurusan Kolej Fakta Best Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dan (2016)
 • No. 43: Bloomberg BusinessWeek 2016 Best sepenuh masa Sarjana Pentadbiran Perniagaan: Amerika Syarikat (2016)
 • No. 45: Program Kelestarian Alam Sekitar: Net Perniagaan Impact luar biasa (2014)
 • No. 51: Poets & Quants untuk Mahasiswa 'Best Prasiswazah Program (2014)
 • No. 58: Bloomberg BusinessWeek 2015 Best sepenuh masa Sarjana Pentadbiran Perniagaan: Amerika Syarikat (2015)
 • No. 60: Kolej Fakta Best Prasiswazah Program Perakaunan (2016)
 • No. 62: Bloomberg BusinessWeek 2014 Best Sarjana Muda Business School
 • No. 65: Forbes 'Full-time MBA Ranking (2015)
 • No. 78: Poets & Quants 'Top 100 US MBA Programs (2016)
 • No. 80: Sarjana US News & World Report (2016)

Program Ijazah

Selain program MBA sepenuh masa kita, Kogod juga menawarkan tujuh Master khusus program Muda Sains dalam Perakaunan, Analytics, Kewangan, Pemasaran, Harta Tanah, Pengurusan Kemapanan dan Cukai. pilihan dalam talian boleh didapati untuk program MBA dan Analytics.

Kami menawarkan ijazah perniagaan sarjana muda dengan peluang-peluang yang tidak dapat ditandingi untuk pengkhususan. Dari BS pelbagai rupa kami dalam Perniagaan dan Hiburan untuk kecil Keusahawanan baru kami, Kogod berdedikasi untuk menyediakan asas perniagaan yang kukuh untuk pemimpin masa depan, tidak kira apa jalan mereka mengejar.

Pelajar di Kogod mempunyai akses ke kemudahan state-of-the-art, seperti Perkhidmatan kami Kewangan dan Makmal Teknologi Maklumat, dan perkhidmatan akademik dan kerjaya melalui Pusat Kogod kami untuk Pembangunan Kerjaya dan Pusat Kogod Komunikasi Perniagaan.

Kogod juga berbangga untuk bekerjasama dengan sekolah-sekolah lain dan kolej di Universiti Amerika untuk menyokong program dwi-ijazah antara disiplin.

Akreditasi dan Keahlian

Kogod School University Amerika terhadap perniagaan yang diiktiraf oleh Persatuan untuk Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International). Akreditasi AACSB merupakan standard tertinggi terhadap pencapaian oleh sekolah perniagaan di seluruh dunia.

Ditubuhkan pada tahun 1955, Kogod Sekolah Perniagaan mempunyai penduduk pelbagai yang didorong untuk membuat perubahan dalam organisasi dan di dunia amnya.

Kogod adalah ahli berbangga dengan Majlis Kemasukan Pengurusan Siswazah (GMAC), Prinsip Pengurusan Pendidikan Tanggungjawab (PRME) kumpulan, Konsortium untuk Sarjana Muda Pendidikan Perniagaan Antarabangsa (CUIBE) dan Majlis Tindakan Stewardship (MPS).

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:


Kogod School of Business, American University

Master Kogod Sains dalam program Perakaunan (MSA) menyediakan anda untuk kerjaya yang memuaskan dalam semua aspek bidang, dari bukan keuntungan dengan perakaunan forensik ... [+]

Kogod ini Sarjana Sains dalam Perakaunan program (MSA) menyediakan anda untuk kerjaya yang memuaskan dalam semua aspek bidang, dari bukan keuntungan dengan perakaunan forensik. Sama ada anda sedang memajukan kerjaya anda, beralih kepada yang baru, atau baru bermula, MSA akan meletakkan anda di landasan yang betul untuk bersaing dalam berkembang bidang-satu yang yang dijangka meningkat 22 peratus dalam dekad yang akan datang.

Casey Evans percaya apa yang menetapkan program Kogod MS Perakaunan (MSA) selain adalah keterangkuman itu. "Anda tidak perlu sebarang pengalaman perakaunan sebelum anda mendapat sarjana di Kogod," kata Evans, program MSA

Yakub Spector mengakui Kogod MS Perakaunan program (MSA) adalah ketat, tetapi ia membayar sekarang. "Ernst & Young, majikan semasa saya, memberitahu saya mereka terkejut dengan beberapa pengetahuan yang saya ada," kata Spector, MSA alumus. "Itu semua pengetahuan saya mendapat di sini di Amerika."... [-]

Amerika Syarikat Washington
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Kogod School of Business, American University

Ingin meningkatkan pemasaran anda dalam bidang kewangan? Master Kogod Sains dalam program Kewangan (MSF) menawarkan kurikulum intelektual yang canggih yang menyediakan an ... [+]

Ingin meningkatkan pemasaran anda dalam bidang kewangan? Master Kogod Sains dalam program Kewangan (MSF) menawarkan kurikulum intelektual yang canggih yang menyediakan anda untuk menjadi peneraju dalam sektor kewangan. kelas MSF menyediakan anda untuk CFA, CAIA, CFP dan peperiksaan FRM, melengkapkan anda dengan kepakaran yang penting untuk kejayaan.

Farid Sadeeh, MS pelajar Kewangan, tahu Kogod adalah untuk dia apabila dia bertemu fakulti program. "Para profesor yang besar. Ia adalah program yang lebih kecil, jadi fakulti tahu engkau. Mereka benar-benar peduli apa yang berlaku kepada anda apabila anda menamatkan pengajian. "

Tim Timura percaya Master Kogod Sains dalam program Kewangan (MSF) adalah kedua-dua serba boleh dan praktikal. "Ada banyak soalan dan isu-isu yang berkisar kewangan yang merupakan sebahagian daripada kerja [seorang profesional perniagaan ini]," Timura, pengarah program MSF, menerangkan. "Kami melengkapkan pelajar dengan model kewangan dan alat kuantitatif supaya mereka boleh menjawab soalan-soalan ini."... [-]

Amerika Syarikat Washington
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Kogod School of Business, American University

Sarjana Sains dalam program Analytics (MSAN) di Kogod Sekolah Perniagaan menyediakan anda untuk membuat keputusan organisasi dan menyelesaikan masalah perniagaan yang din ... [+]

Yang Sarjana Sains dalam Analitis program (MSAN) di Kogod Sekolah Perniagaan menyediakan anda untuk membuat keputusan organisasi dan menyelesaikan masalah perniagaan yang dinamik dengan menggunakan analisis data. The MSAN capstone adalah di tengah-tengah program ini. Anda akan bekerjasama dengan organisasi tempatan untuk menjana penyelesaian kepada analisis masalah dunia sebenar. graduan MSAN memegang jawatan seperti penganalisis risikan perniagaan, penganalisis kewangan, pakar forensik perakaunan, dan perunding analisis perniagaan.

Heidi Friedrich menggemari hands-on pengalaman dia mendapat dalam program MS Analytics Kogod ini pembelajaran. "Dalam praktikum capstone kami, kami bekerja dengan sebuah syarikat untuk menggunakan kemahiran kami dalam penglibatan perundingan," kata... [-]

Amerika Syarikat Washington
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Kogod School of Business, American University

Sarjana Sains dalam program Cukai (MST) membangunkan kecekapan anda dalam kod cukai dan negeri cukai Amerika Syarikat. Anda akan belajar daripada pakar fakulti dan ekseku ... [+]

Yang Sarjana Sains dalam Taxation (MST) program membangunkan kecekapan anda dalam kod cukai dan negeri cukai Amerika Syarikat. Anda akan belajar daripada pakar fakulti dan eksekutif-in-kediaman yang bekerja di syarikat-syarikat seperti PWC, Deloitte, dan EY. Pusat Dasar Cukai Kogod adalah bahagian penting dalam program ini, yang menawarkan peluang-peluang tambahan untuk memperkaya dan rangkaian di lapangan.

[-]
Amerika Syarikat Washington
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Kogod School of Business, American University

Master Kogod Sains dalam program ijazah Hartanah (MSRE) menyediakan anda untuk memasuki pasaran kerja hartanah di pelbagai bidang pengkhususan, seperti pembangunan komers ... [+]

Kogod ini Sarjana Sains dalam Harta Tanah program ijazah (MSRE) menyediakan anda untuk memasuki pasaran kerja hartanah di pelbagai bidang pengkhususan, seperti pembangunan komersial dan perbankan pelaburan, pembiayaan gadai janji, pembangunan antarabangsa, dan banyak lagi. Semasa di Kogod, anda akan mempunyai peluang untuk rangkaian dengan menyertai dan profesional persatuan hartanah, termasuk Persatuan Kebangsaan Industri dan Profesional pejabat (NAIOP), Commercial Real Estate Wanita (CREW), Majlis Antarabangsa Pusat (ICSC), dan Institut Tanah Bandar (ULI). Program MSRE kedudukan dalam 30 teratas di seluruh dunia.

[-]
Amerika Syarikat Washington
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Kogod School of Business, American University

Dapatkan kemahiran pemasaran dunia yang anda perlukan untuk berjaya dengan program Master of Science in Marketing (MSMKTG) Kogod. Projek Pelanggan yang Terlibat, pengalam ... [+]

Dapatkan kemahiran pemasaran dunia yang anda perlukan untuk berjaya dengan program Master of Science in Marketing (MSMKTG) Kogod. Projek Pelanggan yang Terlibat, pengalaman capstone program, adalah pencapaian kurikulum. Anda akan bekerja dalam pasukan bersilang di samping RedPeg Marketing, sebuah agensi pemasar DC-area yang memenangi anugerah, untuk merekabentuk kempen pemasaran berskala besar. Anda akan memimpin projek dari awal hingga akhir, termasuk penyelidikan pasaran, perancangan strategik, pelaksanaan kreatif, dan penilaian hasil kempen.

Dennis Sgouros, pelajar Pemasaran MS, berminat dengan pengalaman yang diperolehnya dalam program tersebut. "Kami melakukan projek pemasaran yang betul dengan pelanggan yang tepat: Smithsonian. Ia tidak menjadi lebih sejuk daripada itu, "katanya.... [-]

Amerika Syarikat Washington
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Kogod School of Business, American University

Sarjana dalam ijazah Sustainability Management (MSSM) dari Kogod Sekolah Perniagaan mengintegrasikan pendidikan perniagaan dengan sains alam sekitar dan dasar awam. Gradu ... [+]

Yang dalam Pengurusan Kemapanan Master ijazah (MSSM) dari Kogod Sekolah Perniagaan mengintegrasikan pendidikan perniagaan dengan sains alam sekitar dan dasar awam. Graduan yang bersedia untuk memimpin dalam sektor awam, swasta dan badan bukan keuntungan. The MSSM hanya disiplin ijazah berasaskan perniagaan yang seumpamanya di negara ini, dan ditawarkan oleh salah satu universiti paling hijau di Amerika Syarikat

[-]
Amerika Syarikat Washington
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Kogod School of Business, American University
Alamat
4400 Massachusetts Avenue, NW
20016 Washington, District of Columbia, Amerika Syarikat
Website
Telefon
+1 202-885-1000