King's College - Pennsylvania, USA

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

King's College adalah tentang awak.

Anda sememangnya sebab kami di sini. Kami berusaha untuk mewujudkan persekitaran peribadi dan mesra yang akan memberikan anda alat untuk berjaya semasa anda berada di sini dan lama selepas anda lulus. Anda akan menemui kerja kursus yang ketat, sukan yang berdaya saing dan pelbagai aktiviti semudah anda akan menyokong profesor, jurulatih dan rakan-rakan yang mengagumkan untuk seumur hidup.

King's College adalah mengenai nilai-nilai.

King's adalah sebuah kolej Katolik, komprehensif dalam tradisi seni liberal yang ditubuhkan pada tahun 1946 oleh Jemaat Salib Suci dari University of Notre Dame. Semenjak anda melangkah kaki di kampus, anda akan merasakan suasana yang hangat dan mesra; anda akan melihat persekitaran yang rapi dan kemudahan yang mengagumkan; anda akan merasa di rumah dalam suasana bandar yang selesa. King's College adalah rumah jauh dari rumah-tempat yang melimpah dengan nilai untuk seumur hidup.126906_17980-20191126-154946-Leoaddedsky.jpg

King's College adalah mengenai peluang.

Kelas 18 pelajar, yang memupuk suasana dinamik, peribadi untuk anda berinteraksi dengan profesor dan rakan sekelas anda, untuk berjaya secara akademik, sosial dan rohani. King's College adalah sekolah anda, seumur hidup.

King's College berada di antara yang terbaik.

Berita AS

Pentauliahan kami bercakap jumlah.

Program akademik kami menerima lebih daripada sekadar menghormati; mereka juga menerima pengiktirafan kebangsaan. The William G. McGowan School of Business adalah satu daripada hanya 53 sekolah perniagaan siswazah di seluruh negara untuk menerima akreditasi oleh Persatuan untuk Sekolah-sekolah Perniagaan Maju Perniagaan (AACSB-International).

Bukti positif, kami menjangkakan banyak kejayaan dari institusi kami, seperti yang kita lakukan dari pelajar kita.

Kami menawarkan lebih daripada sekadar tradisi kecemerlangan.

Kami menawarkan kekuatan sebuah komuniti yang berakar umbi dalam Jemaat Salib Suci dari Universiti Notre Dame. Apabila anda melangkah kaki di kampus, anda akan mengalami kehangatan pemeliharaan dan persekitaran pemeliharaan kami.

Kami berpandukan prinsip kepercayaan dan kepercayaan.

Raja ditubuhkan pada tahun 1946 untuk mendidik anak-anak pelombong dan pekerja kilang. Walaupun banyak telah berubah sejak bertahun-tahun, komitmen kami untuk menyediakan asas yang mantap dalam seni liberal, bersama dengan alat profesional untuk menikmati kerjaya yang berjaya dalam beberapa bidang terus hingga ke hari ini.

Pelajar semua agama dan latar belakang mendapat manfaat daripada kurikulum yang difokuskan pada minda kerana jiwa itu.126907_17980-20191126-154941-Campusaerialnew2014.jpg

Misi

King's College adalah sebuah institusi pengajian tinggi Katolik yang animasi dan dipandu oleh Jemaat Salib Suci. King mengejar kecemerlangan dalam pengajaran, pembelajaran, dan biasiswa melalui kurikulum teras yang ketat, program utama merentasi seni liberal dan sains, program profesional yang diiktiraf secara nasional di peringkat sarjana muda dan siswazah, dan perhatian peribadi kepada pembentukan pelajar dalam masyarakat yang memupuk.

Visi

Sejak penubuhannya pada tahun 1946, King telah didedikasikan untuk Palang Suci yang ideal untuk mengubah fikiran dan hati dengan semangat dalam masyarakat harapan. Komitmen College untuk pelajar dinyatakan dalam kurikulum dan program kokurikulum yang menggalakkan perkhidmatan, memupuk refleksi, dan memupuk kemahiran kepimpinan. Diilhamkan oleh ajaran dan contoh senama, Christ the King, yang mengajar dengan contoh dan diperintah oleh cinta, lulusan bentuk Raja yang akan memperjuangkan martabat setiap orang dan akan menggerakkan bakat mereka dan kemahiran profesional untuk melayani kebaikan bersama. Dalam kata-kata presiden pengasasnya, "Raja mengajar para pelajarnya bukan sahaja bagaimana untuk mencari nafkah, tetapi cara hidup."

Lokasi

Wilkes-Barre

Alamat
133 N River St
Wilkes-Barre, Pennsylvania 18711

Wilkes-Barre, Pennsylvania, Amerika Syarikat