Kent State University - College of Public Health

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

KERJAYA DALAM KESIHATAN AWAM

Kolej Kesihatan Awam di Kent State University menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam beberapa bidang kesihatan yang paling menarik sekarang ini: pengurusan kecemasan, penyiasatan penyakit, pentadbiran perkhidmatan kesihatan, kesihatan dan keselamatan pekerjaan, penilaian risiko alam sekitar, kesihatan global, dan banyak lagi. Kami menawarkan program akademik yang menyediakan " Pathway to a Public Health Care" untuk pelajar di semua peringkat kerjaya mereka dari kemasukan dan peringkat pertengahan hingga pengurusan kanan atau penyelidik lanjutan.

BELAJAR DI LUAR NEGARA

Pelajar juga dapat mengalami kesihatan awam secara global di Geneva, Switzerland, Colombia, Argentina, dan lokasi antarabangsa yang lain. Anda boleh belajar dari pakar di seluruh dunia dan mengalami sendiri bagaimana kesihatan awam membuat perbezaan di dunia.

FAKULTI

Fakulti kami telah berlatih di beberapa universiti terbaik di AS dan membawa pengalaman bertahun-tahun bersama mereka ke kelas dan makmal. Mereka mengalu-alukan pelajar untuk bekerjasama dengan mereka dalam projek penyelidikan canggih dalam bidang seperti pencegahan penyalahgunaan bahan, agen penyakit persekitaran, literasi kesihatan dan perubahan sistem kesihatan, pencegahan keganasan, pencegahan kecederaan dan kecederaan sukan, pencegahan penyakit kronik, dan lain-lain topik penyelidikan yang menarik.

Lokasi

Kent

Alamat
Hilltop Drive,750
44240 Kent, Ohio, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: