Kent State University - College of Business Administration

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Kolej Pentadbiran Perniagaan di Kent State University. Di sini, anda akan menemui beberapa program sarjana, siswazah, eksekutif, penyelidikan dan jangkauan terbaik dalam perniagaan bukan sahaja di Ohio, tetapi juga di seluruh negara dan di seluruh dunia.

Kami berusaha untuk mencapai kecemerlangan dalam semua yang kami lakukan, dan komitmen itu menunjukkan kekuatan program dan perkongsian kami dengan komuniti perniagaan. Kami adalah rumah bagi Pusat Keusahawanan dan Inovasi Perniagaan, yang terus melancarkan perniagaan pelajar setiap tahun ke dalam ekosistem keusahawanan Northeast Ohio untuk mengembangkan ekonomi wilayah kami. Kerjasama Pusat Pengurusan Global dengan Perkhidmatan Komersial AS telah menjalin Pusat Bantuan Eksport AS yang terletak di College untuk meningkatkan jangkauan eksport ke perniagaan Northeast Ohio dan memberi pengalaman perniagaan global kepada pelajar perniagaan. Pusat Sistem Maklumat membawa teknologi canggih ke dalam kelas kami dan menyokong inisiatif seperti The TechHelp Service & Repair Center untuk menyediakan perkhidmatan teknologi ke kampus Kent.

Dari permulaan perniagaan baru hingga penemuan mengenai kesan kepelbagaian di papan korporat, ahli fakulti perintis kami melatih generasi peneraju perniagaan seterusnya, sambil mencipta pengetahuan baru untuk membantu perniagaan masa kini cemerlang.

Akhirnya, Kolej ini dihubungkan secara global melalui perkongsian antarabangsa dan pelbagai tawaran pendidikan di luar negara; serta fakulti, pelajar dan alumni yang mempunyai hubungan dengan lebih daripada 100 negara. Saya menjemput anda untuk meneroka semua yang ditawarkan dan dikongsi oleh College of Business Administration dalam janji kami - Dari Kent, Dunia.

Lokasi

Kent

Alamat
East Summit Street,800
44240 Kent, Ohio, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami