Kendall College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selama lebih dari 75 tahun, Kendall College telah menawarkan bidang pengajian khusus, khusus dengan penekanan yang kuat terhadap pembelajaran mendalam yang ditujukan kepada kejayaan akademik, peribadi dan profesional anda. Ketahui lebih lanjut mengenai sejarah kaya Kendall. Dengar apa yang dikatakan oleh pelajar dan alumni mengenai pengalaman mereka di Kendall.

Sama ada anda memilih Sekolah Seni Kuliner yang diiktiraf oleh Kendall, Sekolah Pengurusan Hospitaliti yang terkenal di dunia, Sekolah Perniagaan yang inovatif, atau Sekolah Pendidikan yang mantap, anda digalakkan untuk meneroka bakat, minat dan hasrat anda-dan untuk menemui kekayaan peluang menarik.

Kendall College Misi

Kendall College memupuk minat pelajar terhadap profesion yang menggembirakan melalui pengalaman pembelajaran yang ketat di dalam bilik darjah, komuniti tempatan dan dunia.

Kendall Focus:

  • Komitmen untuk mempersiapkan para profesional yang menyumbang kepada semangat masyarakat mereka.
  • Inspirasi kreativiti pelajar, kewarganegaraan global yang bertanggungjawab, dan pengawasan alam sekitar dan sosial.
  • Dedikasi seluruh kampus kepada kepelbagaian melalui kurikulum dan akses.
  • Persekitaran yang menyokong dan berpusatkan pelajar yang memberi tumpuan kepada kecemerlangan akademik.
  • Penilaian komprehensif keberkesanan institusi, pembelajaran pelajar, dan kejayaan siswazah.

Terletak berhampiran dengan pusat bandar Chicago

Pada tahun 2005, Kendall College berpindah dari pinggir bandar berhampiran ke lokasi semasa kami di Sungai Chicago di Pulau Goose. Kampus itu adalah sebuah bangunan kilang yang berusia 100 tahun yang telah direkabentuk, baru-baru ini rumah untuk kemudahan penyelidikan Sara Lee.

Gabungan

Kendall College adalah anak syarikat Laureate International Universities, rangkaian global lebih daripada 60 universiti berasaskan kampus dan universiti dalam talian yang menawarkan program ijazah sarjana muda dan siswazah kepada lebih 740,000 pelajar di seluruh dunia. Pelajar kami adalah sebahagian daripada komuniti akademik antarabangsa yang merangkumi 29 negara di seluruh Amerika Utara, Amerika Latin, Eropah dan Asia. Melalui kerjasama ini, kami dapat menawarkan akses kepada pelajar ke pendidikan global, latihan dan peluang profesional.

Lokasi

Chicago

Alamat
Kendall College
900 N. North Branch St.

60642 Chicago, Illinois, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami