Baca keterangan rasmi

Cara yang Produktif dan Menarik untuk Belajar

Tidak seperti pengalaman kelas tradisional, Kaplan University memberi tumpuan untuk menambah sentuhan manusia kepada teknologi pembelajaran dalam talian yang tinggi. Kami komited untuk memberi anda perhatian peribadi dan sokongan akademik apabila anda memerlukannya. Fleksibilitas dan interaksi dinamik pendidikan dalam talian di Kaplan University juga membolehkan peluang pembelajaran yang inovatif. Berikut adalah beberapa perkara penting:

Kuiz Online - Banyak kelas mempunyai kuiz di hujung setiap unit, yang memberikan anda maklum balas segera mengenai apa yang anda pelajari.

Papan Perbincangan- Setiap unit minggu termasuk interaksi antara pelajar dan pengajar mereka di papan perbincangan kami. Ini memberi peluang untuk mengembangkan pembelajaran anda melalui perbincangan atau mendapatkan nasihat dari profesor atau rakan sebaya kelas.

Perjalanan Bidang Web- Murid menjalankan penyelidikan menggunakan pelbagai laman web penyelidikan Internet dan diminta untuk mengambil nota dalam jurnal pembelajaran dalam talian mereka untuk perbincangan kemudian.

Seminar- Siswa mengambil bahagian dalam sesi seminar interaktif dengan rakan sekelas dan pengajar mereka. Seminar membantu mewujudkan pertukaran yang signifikan dan memperkaya dalam pengalaman pembelajaran dalam talian pelajar.

Sekolah Perniagaan

Mata wang perniagaan adalah pengetahuan dunia sebenar dan darjah perniagaan dalam talian Kaplan University dapat membantu anda memperoleh pengetahuan dunia sebenar yang anda perlukan untuk berjaya. Di sini anda akan mempelajari kemahiran analisis untuk mengenal pasti dan menyelesaikan masalah perniagaan yang kompleks, kemahiran yang akan membantu anda membuat keputusan perniagaan yang berkesan. Anda akan mendapati bahawa kursus ijazah dalam talian kami adalah komprehensif, dan pendidik kami mengamalkan pakar dalam bidang mereka, masing-masing seorang profesional yang berkelayakan untuk mengajar pengetahuan dunia sebenar yang anda perlukan untuk cemerlang.

Kaplan mempunyai program perniagaan dalam talian untuk memenuhi matlamat pendidikan dan profesional anda. Fokus pada pemasaran, keselamatan perniagaan, dan jaminan, kewangan, pengurusan sistem maklumat, atau kawasan lain yang menarik minat anda. Dengan program permulaan lanjutan kami, anda boleh mendapatkan ijazah perniagaan dalam talian anda dalam masa 12 bulan.