Baca keterangan rasmi

Misi Kita

Kaplan Universiti adalah sebuah institusi pengajian tinggi yang khusus untuk menyediakan siswazah inovatif, siswazah, dan pendidikan profesional berterusan. Program kami pembelajaran pelajar angkat dengan peluang-peluang untuk melancarkan, meningkatkan, atau menukar kerjaya dalam masyarakat global yang pelbagai hari ini. * Universiti komited untuk pendidikan umum, perkhidmatan dan sokongan pendekatan berpusatkan pelajar dan biasiswa digunakan dalam persekitaran yang praktikal.

Mengenai Kaplan University

Adakah anda komited untuk mencapai matlamat pendidikan dan kerjaya anda? Kaplan University menawarkan talian, yang berpangkalan di kampus, dan program dicampur dalam bidang seperti perniagaan, sistem maklumat dan teknologi, jenayah, pendidikan, pengajian undang-undang, sains sosial dan tingkah laku, sains kesihatan dan kejururawatan. Pelajar boleh mendapat yang bersekutu, sarjana muda dan ijazah sarjana serta sijil dan diploma.

Siapa kita

Kaplan University adalah sebahagian daripada Kaplan, Inc., yang menyediakan pelbagai perkhidmatan pendidikan di seluruh dunia, termasuk program pembelajaran untuk kanak-kanak dan sekolah pendidikan tinggi dan latihan profesional, penyediaan ujian dan. Setiap menawarkan Kaplan membantu pelajar mencapai satu peristiwa penting dalam pendidikan dan kerjaya mereka.

Tujuan kami

Kaplan University merupakan rakan sepanjang hayat untuk pembangunan kerjaya, menyampaikan pengalaman pendidikan yang terbaik dalam kelasnya dengan komitmen yang tidak dapat ditandingi kepada kejayaan pelajar. Objektif kami adalah seperti berikut:

Menyediakan program akademik yang telah dibangunkan dan dinilai oleh fakulti, kakitangan, dan ahli-ahli pendidikan, profesional, dan masyarakat perniagaan Menawarkan intensif, Arahan talian dan tempat komprehensif yang direka untuk mengukuhkan pencapaian akademik pelajar Memupuk pelajar nilai pembelajaran sepanjang hayat dengan merangsang rasa ingin tahu intelektual, pemikiran kreatif dan kritis, dan kesedaran budaya dan kepelbagaian Merancang dan menyediakan kemudahan dan sumber yang bertindak balas terhadap keperluan pelajar, fakulti dan kakitangan Membantu pelajar dalam membangunkan profesional sikap, nilai, kemahiran dan strategi yang membantu kejayaan angkat dalam kerjaya mereka dan dalam kehidupan Menyediakan pelajar untuk memenuhi keperluan yang sentiasa berubah-komuniti mereka

Nilai-nilai kita

nilai-nilai teras Kaplan University kita mentakrifkan budaya kita dan menyediakan rangka kerja bagi apa yang kita menyerahkan kepada pelajar dan kakitangan kami setiap hari.

Integrity - Kami berpegang diri kepada standard etika tertinggi dalam segala yang kita lakukan. Sokongan - Kami memberi anda alat yang anda perlukan untuk berjaya. Pengetahuan - Kami menawarkan sumber pakar untuk membantu anda mencapai kerjaya akademik dan anda yang terbaik. Peluang - Kami membantu membuka pintu dan meluaskan akses kepada pendidikan. Results - Kami berdedikasi untuk membantu anda mencapai matlamat anda. Kami berjaya apabila anda berjaya.

Sejarah Kami

Sebagai salah satu daripada pembekal terkemuka di dunia pendidikan sepanjang hayat dengan operasi di seluruh dunia, Kaplan telah berkembang dengan baik di luar akar bersejarah kami dalam penyediaan ujian. Kami kini berkhidmat pelajar semua peringkat umur melalui pelbagai kemudahan yang ada menawarkan pendidikan. Ini termasuk program untuk pendidikan postsecondary, latihan profesional, dan banyak lagi.

Sejak penubuhan American Institute of Commerce pada tahun 1937, Kaplan University telah memeluk strategi inovatif dalam bertindak balas kepada permintaan pekerjaan, keperluan majikan, kaedah pengajaran, dan penggunaan sumber pendidikan.

Cap Tuisyen kami

Kaplan University sentiasa mencari cara-cara untuk membantu pelajar mendapatkan masa depan yang lebih cerah, dan yang termasuk memastikan kos tuisyen kami adalah serendah yang mungkin. Itulah sebabnya kami memperkenalkan Kaplan University Yuran Pengajian Cap.

Bagaimana ia berfungsi: Apabila anda mendaftar dalam menyertai program Tuisyen Cap di Kaplan University, tuisyen anda akan dihadkan, memastikan bahawa anda hanya membayar jumlah yang tetap untuk pendidikan anda. Sebaik sahaja anda memukul topi anda, anda tidak lagi perlu membuat apa-apa bayaran untuk sepanjang pengajian anda di Kaplan University, walaupun anda perlu mengambil semula kursus, selagi anda memenuhi dan mengekalkan semua keperluan pendaftaran bagi Kaplan University Yuran Pengajian Cap program.

Mengapa ia membantu:. Jika anda mendaftar dalam program Cap Tuition tanpa kredit pembelajaran terdahulu, tuisyen anda akan mencerminkan 33% penjimatan berbanding dengan kos ijazah Universiti Kaplan lain † Ia adalah sebahagian daripada janji kami untuk membantu menjadikan pendidikan kolej lebih mudah dan lebih berpatutan. Tekan di sini jawapan bagi soalan lazim. Untuk Kaplan University Gainful Employment maklumat program pendedahan, Klik di sini.

(*) Kaplan University tidak dapat menjamin pekerjaan atau kemajuan kerjaya.

(†) Peserta program dalam program-program yang layak untuk harga Cap Yuran Pengajian akan membayar kos yang sama tuisyen bagi setiap jam kredit suku dan bayaran sebagaimana untuk program under¬graduate / Peserta program lain ditambah $ 200 Yuran pentadbiran per-terma dan yuran lain. Jumlah kos program ini, walaupun, akan dihadkan. Penjimatan berdasarkan jumlah kredit pemindahan, jika ada, dianugerahkan. Pelajar yang menerima kredit pemindahan biasanya belajar untuk terma ketara kurang dan tidak layak untuk penjimatan maksimum. Hubungi Penasihat Kemasukan untuk maklumat lanjut.

Program diajar dalam:
English