Baca keterangan rasmi

Mengenai

Model Pendidikan Unik

Hampir setiap kolej baru-baru ini bercakap tentang pendidikan pengalaman. Itu kerana ia berfungsi. Di Johnson

Kami menawarkan gabungan pembangunan intelektual yang optimum, pendidikan yang fokus kepada industri, pengalaman kerja pembinaan rasional, peluang komuniti dan kepimpinan, dan kedalaman kerjaya yang tidak biasa.

Di Johnson

Pendekatan ini adalah cara yang lebih berkesan untuk belajar. Melalui pengalaman ini, anda akan disediakan secara unik untuk industri peralihan dan mempunyai kefleksibelan untuk meneruskan laluan kerjaya lain dan usaha keusahawanan.

Akreditasi

JWU diiktiraf oleh Persatuan Sekolah dan Kolej New England (NEASC), melalui Suruhanjaya Institusi Pengajian Tinggi (CIHE). Persatuan akreditasi serantau yang tertua di negara, NEASC memberi akreditasi institusi pendidikan di peringkat antarabangsa. Akreditasi ini merangkumi empat kampus universiti.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

MSc

Johnson & Wales University

Dalam dunia yang didorong oleh data yang semakin luas dan kompleks, pekerja diperlukan untuk menguraikan data dengan cepat dan cekap untuk membantu syarikat membuat keput ... [+]

Gambaran Keseluruhan Program

Dalam dunia yang didorong oleh data yang semakin luas dan kompleks, pekerja diperlukan untuk menguraikan data dengan cepat dan cekap untuk membantu syarikat membuat keputusan perniagaan yang lebih bermaklumat dan mengenal pasti peluang baru untuk kelebihan daya saing.

Menampilkan corak tersembunyi, korelasi yang tidak diketahui, trend pasaran, keutamaan pelanggan dan maklumat berguna lain dalam ijazah Sarjana Sains JWU dalam Data Analytics.

Anda akan menggunakan model dan alat statistik untuk menyelesaikan masalah dunia sebenar. Kemahiran memperoleh data perlombongan, analitik, pengurusan dan visualisasi, peramalan, pemodelan, dan pengoptimuman dan simulasi untuk menyediakan anda untuk cabaran teknikal dan perniagaan yang ditimbulkan oleh data besar.... [-]

Amerika Syarikat Providence
Providence Campus
Website
Telefon
800-342-5598
Miami Campus
Telefon
866-598-3567
Denver Campus
Telefon
877-598-3368
Charlotte Campus
Telefon
866-598-2427