James Madison University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kita tahu bahawa kejayaan memerlukan intelek dan aksi bahagian yang sama. Di JMU , itulah yang menjadi Perubahan .

Apabila pelajar yang menamatkan pengajian dari James Madison University dengan bangga berjalan di atas pentas untuk menerima diploma mereka, mereka lebih daripada sekadar berpendidikan. Mereka adalah ahli persekutuan para pelaku. Mereka tahu bagaimana untuk membuat perkara berlaku. Mereka telah mengasah kemampuan mereka untuk berfikir kritis. Mereka telah mempelajari betapa pentingnya etika kerja yang kuat dan mereka telah komited dan mahir berkerjasama dengan orang lain. Diploma di tangan, mereka meninggalkan kampus bertekad untuk menjalani kehidupan makna dan mengejar kerjaya tujuan.

Terletak di Shenandoah Valley of Virginia yang indah , JMU adalah komuniti yang ketat 22,000 pelajar sarjana muda dan siswazah dan 4,000 fakulti dan kakitangan yang datang dari seluruh negara dan di seluruh dunia. Hanya dua jam dari Washington DC, JMU pantas menjadi salah satu lampu terkemuka negara dalam pendidikan tinggi. Ini kerana para pelajar menikmati hubungan yang luar biasa dengan fakulti bertaraf dunia yang berada di JMU kerana mereka ingin mengejar pengetahuan dan mengajar pelajar berbakat.

Apa maksudnya untuk anda dan masa depan anda? Kajian 2014 Gallup lebih daripada 29,000 graduan kolej di Amerika Syarikat mendapati bahawa mempunyai seorang profesor mengambil kepentingan peribadi dalam diri mereka ketika mereka seorang pelajar membawa kepada tujuan yang lebih tinggi tujuan dan kesejahteraan. Gallup juga mendapati bahawa skor alumni JMU jauh melebihi purata kebangsaan pada setiap dimensi kesejahteraan, dan jauh lebih tinggi daripada alumni kolej dan universiti Top 100 di US News

Pelajar, fakulti dan alumni JMU menggunakan akal dan aksi bahagian yang sama untuk berjaya dalam pelbagai usaha: mereka meningkatkan inovasi dan penemuan, memimpin dalam perniagaan, memajukan budaya, meningkatkan penjagaan kesihatan, memperbaharui pendidikan, memperbaharui masyarakat madani, bersaing dalam olahraga - mereka Menjadi Change® dalam setiap cara yang boleh dibayangkan.

Lokasi

Harrisonburg

Alamat
91 East Grace Street
22807 Harrisonburg, Virginia, Amerika Syarikat

Florence

Alamat
Palazzo Capponi, Via dei Michelozzi, 2
50125 Florence, Tuscany, Itali

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami