Jacksonville University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

1 Oktober 1934: Konvokesyen pertama Universiti William J. Porter di auditorium tingkat 3 Bangunan First Baptist Educational Building.

1935: Universiti Porter secara rasmi bertukar menjadi Jacksonville Junior College (JJC). Kelas berpindah ke bilik darjah Universiti Perniagaan Haddock di 517 Laura Street.

1936: Sekolah ini menempati keseluruhan tingkat dua Bangunan Teater Florida.

April, 1944: JJC bergerak ke Kay Mansion di 704 Riverside Avenue.

2 Oktober 1950: Kelas bermula di kampus Arlington di bangunan kekal pertama (Pengasas).

1961: Kolej Seni Halus ditubuhkan.

1981: Jurusan baru diperkenalkan: tarian, fotografi dan komunikasi.

2001: Pengubahsuaian dilakukan ke Bangunan Majlis dan Pusat Kinne.

1 Julai 2004: Kerry Romesburg menjadi Presiden Universiti kesebelas.

2007: Jururawat berkembang untuk merangkumi sub-pengkhususan Pengamal Jururawat Keluarga dan Kecemasan, pertama di Florida, keenam di negara ini. Oak Hall, tempat tinggal moden yang terkini, dibuka untuk pelajar.

Misi Jacksonville University adalah untuk mempersiapkan setiap pelajar untuk kejayaan sepanjang hayat dalam belajar, mencapai, memimpin dan melayani.

Misi ini akan dicapai sebagai komuniti universiti kecil yang komprehensif dan bebas yang terletak di kawasan bandar yang meriah. Universiti ini melayani badan pelajar yang beragam etnik dan geografi, terutama pelajar sarjana, serta pelajar dewasa dalam program pensijilan, sarjana, kedoktoran, dan profesional terpilih.

Komuniti pembelajaran Jacksonville University akan menyediakan perkhidmatan yang diperibadikan, interaksi pelajar-fakulti yang rapat dan pelbagai program pendidikan dan kokurikulum. Pengalaman belajar kami akan menekankan pembelajaran yang terlibat, penyatuan pemikiran dengan melakukan, dan gabungan persiapan profesional dengan asas seni liberal yang kuat.

Nilai

Nilai pembelajaran dan kehidupan masyarakat Jacksonville University :

  • pelajar dan kualiti pengalaman belajar / hidup mereka sebagai keutamaan tertinggi;
  • penglibatan fakulti dan pelajar dalam pengajaran, pembelajaran, dan pengembangan pengetahuan dalam persekitaran kecemerlangan dan kebebasan akademik;
  • perkhidmatan kepada Universiti, komuniti, dan masyarakat; dan
  • kejujuran, integriti, dan saling menghormati.

Jacksonville University akan menjadi universiti yang diiktiraf secara nasional dan antarabangsa yang terkenal dengan program tandatangan, kampus yang menarik dan menyokong, dan kejayaan para pelajarnya.

Fokus Jacksonville University adalah untuk mewujudkan persekitaran pembelajaran yang lengkap di mana pelajar dapat mengembangkan dan mengalami kejayaan akademik, sosial, dan peribadi. Pelajar akan merasakan bahawa Jacksonville University adalah rumah akademik mereka; rumah di mana mereka merasa selamat, aman, dihargai, dan terlibat. Asas usaha ini adalah program sarjana sepenuh masa, dilengkapi dengan program profesional dan siswazah terpilih.

Lokasi

Jacksonville

Alamat
University Boulevard North,2800
32211 Jacksonville, Florida, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami