Indiana University Southeast

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Indiana University Southeast , sebuah kampus serantau Indiana University, adalah sebuah universiti komprehensif selama empat tahun, awam yang terletak di New Albany, Indiana, tepat di seberang Sungai Ohio dari Louisville, Kentucky. Ditubuhkan pada tahun 1941, menyediakan program dan perkhidmatan pendidikan berkualiti tinggi yang mempromosikan pembelajaran pelajar dan mempersiapkan pelajar untuk kewarganegaraan yang produktif dalam masyarakat yang pelbagai, dan yang menyumbang kepada perkembangan intelektual, budaya, dan ekonomi di wilayah kita.

Kampus kami yang selamat dan dapat berjalan dengan berjalan kaki hanya enam batu dari pusat bandar Louisville yang menarik, yang menawarkan keseronokan budaya dan banyak acara terkenal, di samping peluang untuk magang dan pekerjaan selepas tamat pengajian di syarikat Fortune 500.

Kampus ini merupakan rumah bagi komuniti pelajar yang pelbagai dan eklektik. Selain inti pelajar tradisional kami yang tiba sebagai pelajar baru dari sekolah menengah atau homeschool, pelajar tidak tradisional seperti pelajar dewasa dan veteran juga memainkan peranan penting dalam membentuk kehidupan kampus. Penglibatan pelajar adalah tinggi, dengan lebih daripada 100 kumpulan dan organisasi pelajar. Sekiranya anda tidak melihat yang sesuai dengan keperluan anda, anda boleh memulakan sendiri!

Kami tahu bahawa terdapat banyak cara untuk mencapai tujuan peribadi dan profesional. Tetapi bagi kami hanya ada satu tujuan: untuk membantu anda bersiap sedia untuk langkah seterusnya dalam perjalanan akademik dan profesional anda.

Lokasi

New Albany

Alamat
Grant Line Rd,4201
47150 New Albany, Indiana, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami