Indiana University Southeast School of Business

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Di IU Southeast, anda mendapat semua manfaat menjadi pelajar IU

Sebagai salah satu daripada lapan kampus universiti Indiana, IU Tenggara memberikan anda semua kegembiraan universiti Big Ten, ijazah yang sangat dihormati, dan sumber kelas dunia. Tambahan pula anda mendapat perhatian peribadi yang anda perlukan untuk berjaya. Anda akan tahu profesor anda-dan mereka akan mengenali anda.

Tumpuan kami berbeza di IU Southeast. Fokus kami adalah pada anda. Kami membantu anda melakukan lebih daripada melengkapkan ijazah. Kami membantu anda melepasi jangkaan anda sendiri dan mencapai potensi sebenar anda. Anda juga boleh mengejutkan diri sendiri.

Teknologi tidak ada yang dapat dipadankan

Sumber-sumber IT yang mengagumkan dan kemudahan yang berkaitan disediakan 24/7 untuk setiap pelajar IU Southeast. Semua yang anda perlukan untuk kelas anda adalah di hujung jari anda. Nisbah pelajar ke komputer 8 kepada 1 adalah salah satu yang terbaik di negara ini, dan teknologi tanpa wayar seluruh kampus kami membolehkan anda menyemak e-mel atau melayari Internet dari hampir mana-mana di kampus, di dalam dan di luar.

Program ijazah inovatif tanpa meninggalkan rumah

  • Informatika - Menggabungkan kecintaan teknologi anda dengan minat anda dalam perniagaan, seni rupa, psikologi, keadilan pidana, sains komputer, atau informasi kesehatan. Mendaftar di program ijazah ini, hanya terdapat di kawasan ini, di IU Southeast.
  • Keadilan Jenayah - Sekiranya anda tidak mendapat cukup Undang-undang dan Perintah dan CSI kemudian cari bagaimana sistem keadilan jenayah sebenar berfungsi dalam bidang pengajian yang unik dan popular ini.
  • Perniagaan - Dapatkan asas yang kukuh dan pengetahuan yang diperlukan untuk maju apabila anda memilih salah satu bidang tumpuan kami yang bervariasi dari ekonomi ke pemasaran. Anda tidak akan menemui program perniagaan yang lebih baik daripada kami.
  • Program pra-profesional - Jika anda ingin menjadi seorang doktor, doktor gigi, pengacara, atau pembantu doktor, anda boleh memulakan kursus profesional anda berdekatan dengan rumah.
  • Pendidikan - Pelajar pendidikan kami berada di dalam bidang pembelajaran di bilik darjah yang sebenarnya lebih awal daripada kebanyakan program lain, mendapat pengalaman langsung.
  • Geosains - Adakah anda suka mempelajari bagaimana ekosistem bumi disambungkan dan bagaimana anda boleh menggunakan data untuk memelihara alam sekitar? Di IU Southeast, anda boleh merebut peluang untuk meneroka dunia dalam versi sains semula jadi kami.
  • Program Kepujian - Seperti cabaran? Kemudian ambil bahagian dalam program ini yang akan membolehkan anda untuk mengambil bahagian dalam projek kepujian kumpulan reka bentuk anda sendiri dengan fakulti pengajaran terbaik di kampus.
Lokasi

New Albany

Alamat
4201 Grant Line Road

4715 New Albany, Indiana, Amerika Syarikat