Indiana University School of Medicine

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Indiana University School of Medicine adalah peneraju nasional dalam penyelidikan dan pendidikan perubatan. Dengan lebih daripada 60 jabatan akademik dan bahagian khusus di sembilan kampus di seluruh negeri dan kerjasama klinikal yang kuat dengan hospital dan rangkaian doktor yang paling maju di Indiana, sekolah ini terus memajukan misinya untuk mempersiapkan penyembuh dan mengubah kesihatan di Indiana dan di seluruh dunia.

Dengan hampir 2000 tenaga pengajar sepenuh masa dan sokongan lebih daripada 3000 fakulti sukarelawan di seluruh Indiana — semuanya mengajar doktor hari esok, IU School of Medicine dilengkapi dengan unik untuk mempersiapkan penyembuh generasi seterusnya dan mengubah kesihatan dan kesejahteraan di seluruh Amerika Syarikat dan di luar. Terokai sejarah sekolah yang terkenal dan kenali pasukan kepimpinan.

Misi

Ini adalah misi Indiana University School of Medicine untuk memajukan kesihatan di negeri Indiana dan seterusnya dengan mempromosikan inovasi dan kecemerlangan dalam pendidikan, penyelidikan dan perawatan pesakit.

Visi

IU School of Medicine akan memimpin transformasi penjagaan kesihatan melalui kualiti, inovasi dan pendidikan dan menjadikan Indiana sebagai salah satu negara paling sihat di negara ini.

Nilai teras

  • Kecemerlangan yang tercermin dalam perlakuan inovatif dan kemajuan pendidikan, penyelidikan dan perawatan pesakit.
  • Menghormati individu yang berafiliasi dengan, atau bersentuhan dengan, Indiana University School of Medicine : kakitangan, pelajar, penduduk, rakan, fakulti, kakitangan, rakan kongsi, komuniti, pesakit dan keluarga.
  • Integriti yang merangkumi standard tingkah laku etika dan akhlak terpuji yang paling tinggi.
  • Kepelbagaian yang tercermin dalam tindakan yang menghargai semua individu.
  • Kerjasama yang ditunjukkan oleh komunikasi dan kolaborasi kolegial.

Lokasi

Indianapolis

Alamat
West 10th Street,340
46202 Indianapolis, Indiana, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: